Koordinator til fremtidens BI Analytics platform i forsvaret ved Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelse i B...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være et bærende element den fremtidige udvikling af BI og analytics i Forsvaret?

I en tid hvor cyber, digitalisering og data betyder mere dag for dag, har vi brug for en engageret chefsergent med flair for koordinering, til at hjælpe chef BI med at opbygge Forsvarets data og analytics.
Business Intelligence og analytics området i Forsvarsministeriets koncern er klar til at tage det næste skridt på sin rejse mod at understøtte koncernen i at blive mere datadrevet.

Om os

Koncern IT er ansvarlig for at drive, vedligeholde og udvikle Forsvarets IT og i det hele taget digitalisere Forsvarsministeriets koncern.

Organisationen tæller omkring 700 medarbejdere (ca. 1/3 militære og 2/3 civile) og er dermed blandt de største i den offentlige sektor.

I BI organisationen arbejder vi som et hold og deler både viden og ansvar, og vi har et godt arbejdsmiljø præget af humør, begejstring og gensidig respekt.

Vi støtter hinanden i både opgaveløsningen, beslutningsfaserne og vidensdelingen.

Du vil stå skulder mod skulder med erfarne og skarpe kolleger, som elsker at dele ud af deres viden og blive udfordret af nye ideer.

Om stillingen

Du ansættes i DeMars Business Intelligence sektionen (DBI) som er en del af en BI organisation bestående af fastansatte medarbejdere både fra DBI og fra departementets BI&A team og eksterne IT konsulenter.

Her er vi opdelt i opgaveorienterede teams som i høj grad er selvbestemmende, i forhold til opgaveprioriteringen.

Stillingen som sagbehandler i BI vil i høj grad være en del af den tværgående koordinering på tværs at vores teams samt støtte til chef BI i administrative opgaver.

DBI har ansvaret for drift, vedligeholdelse og udvikling af Koncernens nuværende BI-platform som er en SAP-baseret Business Warehouse, Business Objects samt Celonis.

Vi kigger samtidig på, hvad det naturlige næste skridt er i rejsen for at understøtte den digitale koncern vha. nye BI-værktøjer samt mulighederne i advanced analytics. Det ligger i forlængelse af Forsvarets vision om, at beslutninger i højere grad skal baseres på data.

Der er rig mulighed for at udvikle dig både via fagligt udfordrende opgaver og uddannelse inden for BI og analytics.

Dette kan være igennem interne og eksterne kurser og seminarer.

Om dig

Du er chefsergent.

Du har en militær baggrund inden for logistik eller HR. og at du kan arbejde i et team med mange civilansatte.

Som person trives du i et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på rettidig gennemførsel af planlagte opgaver og samtidig med at prioriteringer i forsvaret, kan ændre planerne med meget kort varsel.

Du er nysgerrig, har lyst til at lære og kommer et stort engagement, du kan bringe i spil som del af et team og via selvstændig løsning af opgaverne.

Dine berøringsflader er mange, så du får rig mulighed for udvikling i jobbet, både fagligt og personligt.

Afdelingens ansvarsområde spænder vidt og er i gang med en udvikling hen imod et større udvalg af analysemuligheder.

Erfaring med et eller flere af nedenstående teknologier, vil være et plus, men ikke krav:
• SAP DeMars
• SAP Business Intelligence (BI)
• Business Objects (BO)
• Power BI
• Forsvarets logistik eller HR

Det vigtigste er dog at du besidder gode kommunikations- og koordineringsevner og har et flair for IT

I øvrigt skal du kunne udtrykke dig flydende på dansk i skrift og tale, ligesom du skal kunne læse og forstå teknisk engelsk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er værnsfælles.

Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en seniorsergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en uddannelsesaftale der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på efterfølgende udnævnelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Chef for Business Intelligence sektionen Lotte Gjevnøe Mortensen, på [email protected] eller på telefon 25 57 46 37.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Seniorsergent Karsten Lund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 12. februar 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT

Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.
Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.
Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

DBI er en del af Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI), som er en division under FMI. KAKI driver, vedligeholder og udvikler koncernens netværk, applikationer og arbejdsstationer. Endvidere driver og udvikler KAKI koncernens SAP-applikation DeMars. KAKI forestår desuden koordinering, planlægning, ressource- og udliciteringsstyring samt sikkerhed og kvalitetsstyring mv. inden for informatikområdet for hele koncernen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ballerup
  • Søndag den 12. februar 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Søborg

    Are you experienced in clinical trial data management? Are you ready for the next step in your career? We are looking for a Senior Clinical Trial Data Manager to join our global Data Management & C..
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    The Department and the Team:The Infrastructure Services team, part of Global IT, Enterprise Platform Delivery, consists of 11 senior specialists within IT infrastructure disciplines located in Bu..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Søborg

    Are you ready to shape the future of data-driven approaches in the pharmaceutical industry? Do you have a passion for leading complex integration projects? We are looking for a Data Science Project..
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Rødovre

    For vores kunde dao søger vi en erfaren systemudvikler til hovedkontoret i Rødovre. Er du en erfaren udvikler med forretningsfokus og mod på at udvikle omfangsrige og komplekse IT-systemer til .
    • Softwareudvikler
    • Rødovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
28. april 2024 15
27. april 2024 15
26. april 2024 15
25. april 2024 15
24. april 2024 17
23. april 2024 16
22. april 2024 15
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 14
18. april 2024 12
17. april 2024 13
16. april 2024 14
15. april 2024 15
14. april 2024 15
13. april 2024 15
12. april 2024 17
11. april 2024 17
10. april 2024 16
9. april 2024 15
8. april 2024 15
7. april 2024 16
6. april 2024 15
5. april 2024 15
4. april 2024 14
3. april 2024 14
2. april 2024 14
1. april 2024 16
31. marts 2024 16
30. marts 2024 15
29. marts 2024 15