Udvikler til fremtidens BI Analytics platform i forsvaret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være en vigtig spiller i den fremtidige udvikling af BI og analytics i Forsvaret?
I en tid hvor cyber, digitalisering og data betyder mere dag for dag, har vi brug for en nysgerrig og engageret medarbejder for at skabe de bedste rammer for Forsvarets data og analytics. Business Intelligence og analytics området i Forsvarsministeriets koncern er klar til at tage det næste skridt på sin rejse mod at understøtte koncernen i at blive mere datadrevet.

Om os

Koncern IT er ansvarlig for at drive, vedligeholde og udvikle Forsvarets IT og i det hele taget digitalisere Forsvarsministeriets koncern. Organisationen tæller omkring 700 medarbejdere (ca. 1/3 militære og 2/3 civile) og er dermed blandt de største i den offentlige sektor.

I BI organisationen arbejder vi som et hold og deler både viden og ansvar, og vi har et godt arbejdsmiljø præget af humør, begejstring og gensidig respekt. Vi støtter hinanden i både opgaveløsningen, beslutningsfaserne og vidensdelingen. Du vil stå skulder mod skulder med erfarne og skarpe kolleger, som elsker at dele ud af deres viden og blive udfordret af nye ideer.

Om stillingen

Du ansættes i DeMars Business Intelligence sektionen (DBI) som er en del af en BI organisation bestående af fastansatte medarbejdere både fra DBI og fra departementets BI&A team og eksterne IT konsulenter. Her er vi opdelt i opgaveorienterede teams som i høj grad er selvbestemmende, i forhold til opgaveprioriteringen.

DBI har ansvaret for drift, vedligeholdelse og udvikling af Koncernens nuværende BI-platform som er en SAP-baseret Business Warehouse, Business Objects samt Celonis. Vi kigger samtidig på, hvad det naturlige næste skridt er i rejsen for at understøtte den digitale koncern ved hjælp af advanced analytics. Forsvaret har en vision og at beslutninger fremadrettet i højere grad skal baseres på data. Derfor er vi i BI organisationen ved at undersøge fremtidens analyseteknologier.

Du vil i samarbejde med dit team, få ansvaret for planlægning og gennemførelse af større udviklingsopgaver såvel som løbende vedligeholdelsesopgaver. Desuden vil faglig formidling og vidensdeling samt rådgivning, information og støtte være væsentlige dele af dit arbejdsområde.

Den teknologiske udvikling fortsætter til stadighed, og som en del af teamet er du med til at udstikke den fremtidige retning.
Der er rig mulighed for at udvikle dig både via fagligt udfordrende opgaver, samt ved at få ansvaret for egne opgaver og projekter. Der er endvidere mulighed for kompetenceudvikling gennem interne og eksterne kurser og seminarer.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en lang eller videregående uddannelse, og så er det ikke afgørende om det er inden for teknologi og IT eller om det er inden for erhvervsøkonomi, humaniora, samfundsvidenskab eller noget helt andet. Det afgørende er, at du har et nysgerrigt mind-set og naturligt søger løsninger på udfordringer selvstændigt
Herudover skal du også have et skarpt fokus på at udvikle brugbare løsninger, som skaber værdi for brugerne.

Afdelingens ansvarsområde spænder vidt og er i gang med en udvikling hen imod et større udvalg af analysemuligheder.
Vi er i gang med at transformere udviklingen i en mere agil retning, og lysten til at indgå i et dynamisk miljø, hvor vi udfordrer rammerne er derfor essentielt.

Erfaring med et eller flere af nedenstående teknologier, vil være et plus, men ikke krav:

• SAP Analytics og SAP Analytics Cloud
• SAP Business Intelligence (BI)
• Business Warehouse (BW)
• Business Objects (BO)
• Power BI
• Artificial Intelligence
• Machine learning

Det vigtigste er dog at du besidder et drive for at lære og suge til dig af viden som du omsætter til praksis.
Du skal kunne udtrykke dig flydende på dansk i skrift og tale, ligesom du også skal læse og forstå teknisk engelsk.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten) eller anden relevant overenskomst.
Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Ansættelsesstedet er Ballerup.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. For alle ansatte kræves, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til, hvis behovet opstår, at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Business Intelligence sektionen Lotte Gjevnøe Mortensen, på [email protected] eller på telefon 2557 4637.
Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Malene Christiansen på telefon 7281 9195

Ansøgningsfristen er den 22 marts, og vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at søge allerede i dag! Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Send os din ansøgning og dit CV via linket i ”søg den ledige stilling”, hvor eksamensbeviser og andre relevante dokumenter ligeledes skal tilføjes.

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.
Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.
Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

DBI er en del af Cyberdivisionen (CD), som er en division under FMI. CD driver, vedligeholder og udvikler koncernens netværk, applikationer og arbejdsstationer. Endvidere driver og udvikler CD koncernens SAP-applikation DeMars. CD forestår desuden koordinering, planlægning, ressource- og udliciteringsstyring samt sikkerhed og kvalitetsstyring mv. inden for informatikområdet for hele koncernen.

Læser du stadig med?
Og har du lyst til at vide endnu mere om dine karrieremuligheder ved Koncern IT, og hvordan du søger, kan du gøre det hér: www.karriere.forsvaret.dk/job.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ballerup
  • Onsdag den 22. marts 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Hvidovre

    Vi søger en IT Infrastructure Specialist til vores IT Operations team i København. Du kommer primært til at arbejde med Azure og Microsoft løsninger, i en transformation af vores on-prem miljø. Vi .
    • Softwareudvikler
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Søborg

    About Terma:Terma is a high-tech and innovative organization that provides mission-critical solutions for the defense and aerospace industry. Terma develops products and systems for defense, no..
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Frederiksberg

    Vil du være med fra begyndelsen i et stort it-projekt med høj samfundsrelevans? Vil du være med til at modernisere systemunderstøttelsen af sagsbehandlingen, så skatteyderne også i fremtiden opleve..
    • Softwareudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ballerup

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Softwareudvikler
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
26. april 2024 15
25. april 2024 15
24. april 2024 17
23. april 2024 16
22. april 2024 15
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 14
18. april 2024 12
17. april 2024 13
16. april 2024 14
15. april 2024 15
14. april 2024 15
13. april 2024 15
12. april 2024 17
11. april 2024 17
10. april 2024 16
9. april 2024 15
8. april 2024 15
7. april 2024 16
6. april 2024 15
5. april 2024 15
4. april 2024 14
3. april 2024 14
2. april 2024 14
1. april 2024 16
31. marts 2024 16
30. marts 2024 15
29. marts 2024 15
28. marts 2024 15
27. marts 2024 17