Softwareudvikler til Cyberdivisionens HR-Systemer og Applikationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde de IT-systemer, der understøtter Forsvarsministeriets styrelser og koncern?

Så er du måske vores kommende kollega i Cyberdivisionens HR-Systemer og Applikationer.

Om os

Cyberdivisionen er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Som Forsvarets IT-organisation leverer vi IT-drift og –udvikling til hele Forsvarsministeriets område, og vi arbejder med at forbedre cyberforsvaret og beskytte koncernens IT-systemer og data mod digitale angreb eller misbrug.

Kerneopgaven for vores sektion, HR-Systemer og Applikationer, er at levere en stabil og sikker portefølje af HR-relaterede IT-systemer, disse skal kunne håndtere de mange komplekse områder, samt at de skal leve op til EU’s persondataforordning (GDPR) samt Forsvarets egne sikkerhedskrav.

Om stillingen

Du vil blive en del af et team, der administrerer en portefølje af komplekse HR-fagsystemer, og vil blandt andet deltage i vedligeholdelse og udfasning af en ældre løsning til håndtering af sygefraværsområdet, derudover vil du også skulle deltage i arbejdet med videreudvikle det system der skal erstatte den ældre løsning på området.

Derudover vil du også blive trænet i at fungere som backup-ressource på andre systemer i teamets portefølje, herunder et system til kontraktdannelser på tværs af de mange overenskomstområder, der findes i Forsvaret.

Stillingen er en programmeringsstilling, hvor der skal udvikles og programmeres primært i VBA, med mere og mere vægt på C#.

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse, gerne med praktisk erfaring inden for softwareudvikling. Har du en offentlig GitHub profil eller tilsvarende, kan du med fordel referere til denne.

Da dette er en stilling hvor der kræves tekniske færdigheder inden for programmering og systemudvikling, er det nødvendigt, at du har erfaring og færdigheder inden for softwareudvikling og systemdesign.
Du kan programmere i et eller flere programmeringssprog og har kendskab og gerne erfaringer med Design Patterns inden for udvikling og systemarkitektur.

En stilling som denne kræver et tæt samarbejde med brugerne og kollegaer og med relativt hyppige skift af prioriteringer, hvorfor det er vigtigt, at du også er i stand til at aflæse den aktuelle situation. Derudover er det vigtigt, at du kan træffe beslutninger baseret på din viden og følge dem til dørs.

Du kender til og arbejder så vidt muligt ud fra de agile principper.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst, i forhold til din uddannelse.
Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Kim Gundy Bille Sørensen på telefon 3266 5527.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 7. februar 2024. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Tiltrædelse 1. april 2024 eller snarest muligt herefter.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM CYBERDIVISIONEN
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, it-arkitektur, netværk og it-systemer. Det kræver alt fra it-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det it, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel, hvad enten det er netværk, telefoner eller it i kampvogne eller i kampfly, på skibe eller på land.

Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en it-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.

Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem it ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ballerup
  • Onsdag den 07. februar 2024

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Skovlunde

    Vi oplever hastig vækst og travlhed, og derfor søger vi en erfaren Azure Cloud Specialist, der brænder for at arbejde med Microsoft Azure-tjenester og infrastruktur. Som en del af vores team vil du..
    • Softwareudvikler
    • Skovlunde
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Vi leder efter en visionær og erfaren Enterprise Informationsarkitekt til at spearheade et banebrydende initiativ inden for vores Wealth Management organisation. Som en nøglespiller i vores team vi..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ballerup

    Software Engineer for Tech & Platform team Do you want to work with insurance IT within a super exciting transformation program? Here you have an opportunity to be part of the biggest tran..
    • Softwareudvikler
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
16. juni 2024 9
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10
6. juni 2024 9
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8
1. juni 2024 8
31. maj 2024 8
30. maj 2024 8
29. maj 2024 9
28. maj 2024 10
27. maj 2024 9
26. maj 2024 9
25. maj 2024 9
24. maj 2024 14
23. maj 2024 15
22. maj 2024 14
21. maj 2024 17
20. maj 2024 19
19. maj 2024 20
18. maj 2024 20
17. maj 2024 20