Rekrutteringsfirma

Full Stack Udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du erfaring som udvikler og besidder en lyst til at være med til at levere løsninger på ikke-trivielle problemer? Har du udviklet komplekse løsninger på den decentrale platform? Forstår du også en brugers behov? Vil du udfordres fagligt igennem nyudvikling af store it-løsninger og arbejde i et agilt team? - Så kunne du være næste udvikler til Udviklings- & Forenklingsstyrelsen (UFST).

Om UFST

"Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave"

UFST er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

UFSTs medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Omfangsrige og komplekse opgaver løses gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne.

UFST søger løbende nye kolleger, som deler ambitionen om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Om afdelingen

Du bliver ansat i afdelingen for personindberetning og international udveksling af data. I afdelingen er der i dag omkring 14 medarbejdere samt konsulenter med forskellige fagligheder, som alle sikrer udvikling, videreudvikling og drift af nye og eksisterende løsninger. Afdelingen er organiseret i flere udviklingsteams og flere shared services. Afdelingen er præget af en uformel og dynamisk stemning, hvor der til daglig dyrkes et stærkt fællesskab med fokus på trivsel og personlig udvikling. Den faglige kvalitet vægtes højt, samtidig med at sociale aktiviteter for at have det sjovt prioriteres.

UFST har faglige fællesskaber med rig mulighed for at sparre med andre udviklere på tværs af organisationen. Der er veletablerede processer og metoder i organisationen, som man kan lære af og som man skal kunne indgå i, selvom stillingen også kræver, at man skal kunne etablere nye og udfordre de eksisterende.

Om stillingen

Som udvikler bliver du en del af et tværfagligt agilt team bestående af andre udviklere, business analysts, UX-designere, product owner og scrum master.

Det er almindeligt, at teamet deltager i hele processen fra analyse og design til udvikling, test og implementering. Dine primære opgaver omfatter derfor:

  • udvikling af applikationer, der understøtter Skatteforvaltningens behov
  • analyse af komplekse problemstillinger og udarbejdelse af velfungerende løsninger til disse
  • bidrage til udarbejdelsen af user stories, tasks og dertilhørende acceptkriterier
  • sørge for at leverancer er af høj kvalitet vha. automatiserede tests

Alle udviklere betragtes som full stack, men indivuelle styker og ønsker forsøges at blive imødekommet. Der arbejdes på hovedsagelig Java løsninger på den decentrale platform med den tilhørende teknologistack og tools - Springboot, REST APIs Interface, databaser, Containere (Docker), open source på Jenkins samt Git og Github.

Der er en forventning om, at udviklere, udover at være dygtige indenfor deres felt, også forstår brugerens behov og kan tænke kvalitet ind i løsningerne. Derfor kan du også forvente at du vil blive inddraget i arkitekturbeslutninger om løsningens udformning.

Requirements


Om dig

Du er formentlig uddannet datalog, ingeniør eller lignende kombineret med minimum et par års erfaring med softwareudvikling af komplekse IT-systemer. Det falder dig naturligt at arbejde på tværs internt i teamet og med andre faggrupper i organisationen. Eftersom meget dokumentation er på dansk, så er det vigtigt, at du kan begå dig på dansk, både skriftligt og mundtligt.

Derudover har du:

  • erfaring med programmering i OOP-baseret sprog, som eksempelvis Java og C# (eller andre JVM-baserede sprog),
  • erfaring eller kendskab at arbejde med DevOps, Continuos Integration, Git, Docker, automatiserede tests, relationelle databaser og SQL

Dine kompetencer gør, at du ikke er bange for at give din mening til kende, og du kan bakke dine holdninger op med solid faglig argumentation. Du vil gerne bidrage aktivt til de opsøgende og afklarende opgaver og er åben for at arbejde med nye teknologier og lærer gerne en ny tech stack at kende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    The RoleThe RoleAt Milestone, we are seeking platform engineers, on all levels (Junior/Senior/Principal), to be a critical player in building Milestones Internal Developer Platform.We are sti..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Frederiksberg

    Vil du være med fra begyndelsen i et stort it-projekt med høj samfundsrelevans? Vil du være med til at modernisere systemunderstøttelsen af sagsbehandlingen, så skatteyderne også i fremtiden opleve..
    • Softwareudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Bliv drivkraften bag transformationen af Core Banking hos [xxxxx]! Som Solution Architect i vores BizTech Banking-leverancestrøm vil du arbejde i spændingsfeltet mellem teknologi og forretning, .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    The Department and the Team:The Infrastructure Services team, part of Global IT, Enterprise Platform Delivery, consists of 11 senior specialists within IT infrastructure disciplines located in Bu..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
28. april 2024 12
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 11
24. april 2024 9
23. april 2024 12
22. april 2024 12
21. april 2024 13
20. april 2024 14
19. april 2024 15
18. april 2024 13
17. april 2024 13
16. april 2024 12
15. april 2024 13
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 14
11. april 2024 15
10. april 2024 15
9. april 2024 16
8. april 2024 17
7. april 2024 16
6. april 2024 15
5. april 2024 14
4. april 2024 15
3. april 2024 15
2. april 2024 15
1. april 2024 15
31. marts 2024 15
30. marts 2024 15
29. marts 2024 15