1-2 IT-specialister med speciale i netværk søges til Frederiksberg Kommunes IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

1-2 IT-specialister med speciale i netværk søges til Frederiksberg Kommunes IT
Vil du være med til at forme fremtidens netværksstrategi for Frederiksberg Kommune, og motiveres du af at skabe IT-løsninger, der tilfører værdi for slutbrugerne? Så er du måske vores kommende medspiller på holdet for Server, Netværk og Integration i Frederiksberg Kommune. Frederiksberg Kommune er på en spændende rejse mod at optimere forretningen, så de kan leve op til deres ambition om at være et forbillede for måden, hvorpå kommuner agerer inden for IT. Derfor søger Frederiksberg Kommune deres 1-2 specialister inden for netværk og infrastruktur til at sætte standarden for værdiskabende service for slutbrugerne.

Om stillingen:
I rollen som Netværksspecialist i Frederiksberg Kommunes team Server, Netværk og Integrationer får du ikke blot ansvaret for at administrere og vedligeholde kommunens omfattende netværksinfrastruktur, men du får også mulighed for at præge fremtidens strategi for Frederiksberg Kommunes netværksinfrastruktur.
Dine ansvarsområder vil blandt andet omfatte etablering og opsætning af avancerede netværksløsninger i spændende projekter, hvor du vil agere som en central samarbejdspartner og rådgiver i kommunens byggeprojekter. Dit arbejde spiller en afgørende rolle for at sikre, at vores IT-infrastruktur fungerer pålideligt og effektivt.
Derudover vil du have ansvaret for koordinering, administration og kommunikation med alle kommunens leverandører samt konfigurering af væsentlige sikkerhedsforanstaltninger som firewall, VMware NSX og VPN. Desuden vil dine opgaver omfatte drift og vedligeholdelse af netværksudstyr i datacenteret, inklusive administration af rack-systemer samt overvågning af strømforsyning, køling og sikkerhed.
I forhold til vores kortsigtede mål arbejder vi hen imod udskiftning af AP og oprydning i Firewall samt outsourcing af datacentre. På lang sigt stræber vi efter at leve op til den netværksstrategi, som du og teamet vil være med til at skabe.
Du leverer også 2nd og 3rd level driftssupport til kommunens systemer og infrastrukturtjenester, hvilket indebærer omhyggelig overvågning, vedligeholdelse og kompetent support for driftsunderstøttende systemer på netværkssiden.
Du bliver en del af teamet Server, Netværk og Integration, hvilket betyder, at du samtidig får indflydelse på at etablere og udvikle Danmarks 6. største kommunes IT-infrastruktur via komplekse forretningsvendte arbejdsopgaver, der vedrører 7.000 brugere. Samarbejde er afgørende i vores team, da vi ofte har overlappende opgaver og arbejder tæt sammen for at levere effektiv service til vores slutbrugere.
Vores mål er at sikre høj tilgængelighed og ydeevne for kritiske systemer og applikationer i kommunens datacenter, samtidig med at vi imødekommer forretningsbehov og overholder standarder og retningslinjer. Vi værdsætter også det sociale miljø på arbejdspladsen og tilbyder månedlige fredagsbarer samt mulighed for hjemmearbejde for vores medarbejdere.

Om dig
Vi søger en engageret medarbejder, der prioriterer kvalitet og holdbare løsninger. Du har evnen til at tage ansvar, samarbejde effektivt og overholde deadlines. Din proaktive tilgang og evne til at løse problemer, herunder forståelse for brugernes behov, er afgørende. Samtidig er du teknisk alsidig og omstillingsparat, værdsætter professionalisme og er ikke bundet til en bestemt teknologisk tilgang.
Derudover forventes det, at du:
  • Har erfaring med drift og opsætning af både kablet (Fiber, MPLS, DSL, Ethernet) og trådløst netværk (Wifi), herunder kendskab til netværksprodukter og løsninger som Cisco.
  • Har erfaring med netværkssikkerhedsløsninger og protokoller som 802.1x, WPA-Enterprise og NLP samt firewall-håndtering og konfiguration.
  • Besidder viden om datacenterdrift, herunder racks og kabling, samt interesse for både fysisk og logisk sikkerhed.
  • Har erfaring med tekniske integrationer mellem systemer.
  • Har erfaring med leverandørstyring, herunder udarbejdelse af kravspecifikation (udvikling og dokumentation af tekniske krav).

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring eller kendskab til:
  • Har kendskab til Zero touch provisionering af netværksudstyr.
  • PKI og certifikatstyring (sikkerhedsinfrastruktur)
  • VMware NSX

Praktiske informationer:
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst. Du vil blive en del af IT-afdelingen under Analyse, Strategi, Digitalisering og IT (ASDI). Du vil referere til lederen af teamet Server, Netværk og Integrationer. Forventet tiltrædelse er snarest muligt.

Vi benytter Capax Recruitment til rekrutteringsprocessen omkring kompetenceafdækning og interviews. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores arbejde så kig her: https://www.frederiksberg.dk. Du er også velkommen til at kontakte IT-arkitekturchef Bo Østerkjerhuus på telefon 2898 2666, hvis du vil vide mere om stillingen.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Frederiksberg
  • Fredag den 15. december 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    Are you keen to join a diverse software team of dedicated and capable specialists, developing state-of-the-art software that is changing the dental industry? Do you want to make software that helps..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    Blue Prism RPA-udvikler Blue Prism RPA-udvikler til HK HK er et stort fællesskab, og nu har du også chancen for at være med. Vi står over for store forandringer, som skal sikre at vi fortsat .
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
18. maj 2024 6
17. maj 2024 11
16. maj 2024 11
15. maj 2024 11
14. maj 2024 13
13. maj 2024 11
12. maj 2024 12
11. maj 2024 12
10. maj 2024 12
9. maj 2024 13
8. maj 2024 13
7. maj 2024 13
6. maj 2024 14
5. maj 2024 15
4. maj 2024 14
3. maj 2024 11
2. maj 2024 11
1. maj 2024 12
30. april 2024 13
29. april 2024 12
28. april 2024 12
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 11
24. april 2024 9
23. april 2024 12
22. april 2024 12
21. april 2024 13
20. april 2024 14
19. april 2024 15
18. april 2024 13