Kan du se dig selv i et godt job med mening? Så har vi 2 spændende stillinger som KVALITETSKONSULENT på Regionshospit...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Hjørring

På Regionshospital Nordjylland arbejder vi fokuseret med udvikling af den patientoplevede, faglige og organisatoriske kvalitet. Team Kvalitet og Patientsikkerhed i Hospitalets stab understøtter det organisatoriske og patientnære arbejde med kvalitets-udvikling, -monitorering, og -forbedring, herunder også arbejdet med patientsikkerhed og patient- og pårørende-indsatser både internt på hospitalet og på tværs af hospitaler og sektorer i regionen med fundament i de nationale, regionale og lokale dagsordener.
Brænder du for at arbejde med kvalitet, patientsikkerhed, patient-pårørende inddragelse på et akuthospital i Region Nordjylland? Kan du processtyre og samtidig levere analyser og facilitere og implementere løsninger i samarbejde med klinikere og øvrige samarbejdspartnere? Kan du lide variation i opgaverne med både drift af kvalitetsopgaver, akutte og nogle gange politiske opgaver og at følge længerevarende projekter helt i mål?
Er du god til at have overblik, benytte og skabe data og præsentere og formidle disse? Er du vedholdende og positiv i din tilgang med fokus på dialog, involvering, læring og forbedring?
Så er det måske lige netop dig, vi søger? Vi har aktuelt 2 ledige stillinger som kvalitetskonsulent i Team Kvalitet og Patientsikkerhed, hvor opgaverne fordeles efter kandidaternes profil i samarbejde med øvrige 3 medarbejdere i teamet. Til den ene stilling ønskes en konsulent, der har erfaring og kompetencer til at sikre kobling mellem kvalitet, patientsikkerhed, digitalisering og IT.

Primære indhold i stillingerne:
  • Hospitalskontaktperson for flere Kliniske Kvalitetsdatabaser under det regionale kliniske kvalitetsudviklingsprogram RKKP, med ansvar for monitorering af data, igangsættelse af forbedringer ved manglende målopfyldelse, understøttelse af specialeansvarlige RKKP-kontaktpersoner i klinikken, bidrage ved regionale og lokale audits, deltagelse i relevante lokale, regionale og nationale fora i samarbejde med øvrige team-medlemmer.
  • Ledelsesunderstøttelse ift data og kvalitetssikring i politiske målsætninger og strategiske fokusområder herunder sagsfremstilling af status med data, præsentationer, rapporter mm.
  • Proceskonsulent på forbedrings- og kvalitetsudviklingsprojekter og i drift af opgaver ifm det nationale kvalitetsprogram, herunder forbedringskonsulent på lærings- og kvalitetsteams. Aktuelt LKT Akut Kirurgi og et kommende LKT-KOL
  • Patient- og pårørende inddragelse, herunder implementering af Patient-ansvarlig læge, udvikling og implementering af MIThospital, PRO/PROM og ambuflex løsninger, hospitalskontaktperson for LUP-data, monitorering og opfølgning, implementering af Vælg Klogt projekter og Fælles beslutningsstøtte, etablering af patientpanel/feedback møder, deltage i forskningsprojekter vedr. pårørende-involvering
  • Sikre kvalitet og patientsikkerhed i den kliniske dokumentation på RHN internt og på tværs af sektorer ved tæt samarbejdsflade med Digitaliseringsteam og det Nære Sundhedsvæsen
  • Bidrage ind i patientsikkerhedsarbejdet i DPSD med visitation, sagsbehandling og analyser af UTH i samarbejde med hospitalets risikomanager, herunder analyse af UTH-er med relation til IT-systemer
  • Deltage i tværsektorielt samarbejde og samarbejdet med patienten om elektroniske løsninger, herunder evt. projektledelse, analyse af arbejdsgange og anvendelsessupport.
  • Indgå i kvalitetssikring af anvendelsen af Sundheds-IT, herunder klinisk journalføring, MED-Com standarder og anvendelse af det Fælles Medicin Kort – analyse og procesopfølgning


Opgaverne varetages med forbedring af klinisk kvalitet og patientsikkerhed som mål. Stillingen indeholder også strategiske opgaver tæt tilknyttet den udvidede hospitalsledelse og afdelingsledelser og at skulle drifte, udvikle og fremtidssikre hospitalet indenfor patientsikkerhed og kvalitetsområdet.
Du vil indgå i et team af øvrige kvalitetskonsulenter, risikomanager, sikkerhedsleder og arbejdsmiljøkonsulenter og vil skulle samarbejde på tværs, både med øvrige teams i staben og med afdelinger.
Den endelige opgaveportefølje til hver stilling vil blive sammensat ud fra kompetencer, passion og erfaringer i samarbejde med teamets øvrige medarbejdere.Fælles for opgaverne er, at de stiller krav til såvel selvstændig opgave­varetagelse som til at kunne skabe resultater i tæt samspil med ledelser, afdelinger, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.
Du kommer til at indgå i et godt arbejdsmiljø med fokus på indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme, de såkaldte iTOP værdier.

Din faglige profil
  • En relevant akademisk baggrund på kandidatniveau eller relevant sundhedsfaglig baggrund med erfaring, efter- eller videreuddannelse. En alternativ baggrund, f.eks farmakonom med erfaring/interesse for Kvalitet/patientsikkerhed kunne også have være kandidat til stillingerne.
  • Erfaring med Kvalitets- og patientsikkerhedsarbejde i Sundhedsvæsenet, herunder RKKP, DPSD, LUP, Nationale Kvalitetsprogram, EPJ, PRI, LKT
  • Erfaring med udviklings- og forbedringsprojekter, herunder forbedringsmodellens metoder
  • Generelt data-kendskab og -erfaring, gerne til sundhedsvæsenets IT-systemer, apps og software
  • Superbruger på office-pakkens elementer
  • Erfaring/Kompetencer i supervision, undervisning, præsentation og formidling
  • Erfaring/Kompetencer i sagsfremstilling, sagsbehandling og rapportskrivning
  • Erfaring/Kompetencer i procesledelse, herunder at drifte udviklings- og forbedringsprojekter og processer
  • Erfaring/Kompetencer til tværfagligt samarbejde, hvor du som bindeled mellem f.eks. gældende retningslinjer og instrukser, målsætninger og det kliniske arbejde, kan indgå i dialog og opgaveløsning på tværs af hospitalet

Din personlige profil
  • Er analytisk og nysgerrig, initiativrig og opsøgende for dialog og løsninger
  • Kan bevare roen og holde overblikket
  • Finder arbejdsglæde i variationen af opgaver (administration /sagsbehandling /analyse /facilitering /undervisning /formidling)
  • Er systematisk og bidrager til fremdrift,
  • Leverer høj faglig kvalitet, overholder deadlines og er innovativ.
  • Er reflekterende og fleksibel, med fokus på dialog, læring og samarbejde.


Løn og ansættelsesforhold
Stillingerne er til besættelse pr 1. juli eller snarest derefter. De klassificeres som Kvalitetskonsulent på AC-niveau med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.

Team Kvalitet og Patientsikkerhed består af 5 medarbejdere. Teamet er et af 7 teams i staben fordelt på 4 chefer (i alt 40 medarbejdere). Således refererer Team Arbejdsmiljø til samme chef som Team Kvalitet og Patientsikkerhed. Staben varetager bredt set opgaver, der udvikler, understøtter og styrker hospitalets profil med værdi for patienter, pårørende og personale, både internt på hospitalet og på tværs af sektorer i samarbejde med kommuner og almen praksis.

Du er velkommen til at kontakte chef for Kvalitet, Patientsikkerhed og Arbejdsmiljø, Vivi Pedersen på telefon 25 48 87 00 / 97 64 00 24 eller på mail for yderligere oplysninger om stillingerne. Du kan desuden finde flere oplysninger om Regionshospital Nordjylland på www.regionshospital nordjylland.dk

Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig selv i denne stilling, til at søge.

Ansøgningsfrist
Upload din motiverede ansøgning, dit CV, og relevante bilag senest d. 16. maj 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 30. maj. Relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hjørring
  • Mandag den 16. maj 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aalborg

    Do you want to build spacecraft that solve real-world problems? If you are curious about the international space industry, cutting-edge technology and spacecraft integration, you may be just who we..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler (praktik) i Aalborg

    Som praktikant i en af Danmarks mest forandringsprægede sektorer – sundhedsområdet - får du muligheden for at være en del af et administrativt miljø, der er tæt på det kliniske drift og samtidig pr..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1