Afsnitsledende sygeplejerske til Intensiv/opvågning på Regionshospital Nordjylland, Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du stå i spidsen for en meget dedikeret personalegruppe, der brænder for udviklingen af deres fag og speciale og som løser hverdagens opgaver på et højt fagligt niveau? Et personale, der selvstændigt løfter mange specialiserede opgaver i en hverdag, hvor tværfagligt samarbejde, internt sammenhold, faglig stolthed og fokus på patienter og pårørende karakteriserer kulturen i afsnittet.
Intensiv/opvågning består af flere end 50 ansatte, som varetager særlige opgaver omkring de 6 intensive senge, 4 intermediær senge og 15 opvågningssenge.
Afsnittet er ved at finde tilbage til en god hverdagsrytme efter en lang periode med særlige udfordringer i sundhedsvæsenet. En hverdag, hvor der atter bliver overskud til undervisning, varetagelse af udviklingsfunktioner, balance i privat- og arbejdsliv og muligheder for at styrke arbejdsmiljøet.

Om stillingen
Vi tilbyder en spændende lederstilling, hvor du med din faglighed og profil kan være med til både at skabe ro og udvikling på samme tid. Hvor du får mulighed for at indtage flere nøgleroller indenfor ledelse – bla. i samspillet med både interne og eksterne samarbejdspartnere.
Du får en grundig og god introduktion til hospitalet samt de mange lokale, regionale og nationale mål, som vi arbejder med, en mentor – der kan give dig et personligt rum for at tale ledelse samt stor indflydelse på at falde til i lederrollen, sådan som det er vigtigt for dig.
Du bliver en del af afdelingsledelsen for anæstesi- og intensiv. Patientnær og sideordnet ledelse er nøgleord i vores tilgang til at lykkes. Vi har valgt en organisationsstruktur, hvor afdelingsledelserne refererer direkte til hospitalsledelsen, hvilket skaber et stærkt udgangspunkt for, at beslutninger og implementering foregår med både hurtighed og synligt ledelsestryk.
Du finder desuden støtte og sparring til din ledelse i hverdagen hos både personalet, hvor der er flere ansatte med nøgle- og specialistfunktioner og hos den specialeansvarlige overlæge.

Regionshospital Nordjylland
I 2020 formulerede hospitalet en profilplan, som skal sikre, at vi er parate til at imødekomme morgendagens krav i sundhedsvæsenet, men også er med til at præge udviklingen i fremtidens løsninger. Vi er først og fremmest 200.000 vendelboernes akuthospital, men derudover arbejder vi under overskrifter som: det udadvendte hospital, som skal styrke de tværsektorielle indsatser, stærke faglige synergier i det interne miljø med enkelte faglige spydspidsområder, uddannelseshospital – eller talenternes hus, hvor både grunduddannelser og efteruddannelse har en særlig plads og endelig overskriften ”den gode arbejdsplads”, hvor tæt og godt samarbejde skal sikre miljøer, hvor den enkelte trives og kan vokse.

Kvalifikationer
Vi søger en ambitiøs og visionær leder, som gerne har kendskab til det intensive område. Ledelses erfaring og lederuddannelse er en fordel i en stilling, hvor netop fokus på ledelse er vigtig for medarbejdere og samarbejdspartnere.
Vi ønsker en leder, der har en tydelig, involverende og dialogbaseret lederstil og som prioriterer personaleledelse højt med en humoristisk og positiv tilgang til arbejdsopgaverne og samarbejdet i hverdagen.
Afsnittet har stort fokus på både rekruttering, oplæring og fastholdelse af kompetente fagpersoner. Derfor skal du have øje for og være interesseret i, hvordan du bruger medarbejdernes unikke kompetencer bedst muligt og samtidig understøtter deres lyst til at arbejde udviklingsorienteret. Evnen til at se den enkelte er vigtig, hvorfor nærvær og kendskab til arbejdsopgaver vægtes højt.
Medarbejderne ønsker desuden en leder, der har mod til at gå forrest ift. at argumentere for de værdier, som er vigtige for afsnittet, er anerkendende og retfærdig og som kan sikre arbejdsvilkår og muligheder, som bidrager til både fastholdelse og rekruttering.

Samtaler forventes afholdt i uge 21

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation

Yderligere oplysninger om stillingen
Hvis du er nysgerrig og ønsker at høre mere om stillingen, kan du kontakte plejefaglig direktør Charlotte Fuglesang på mail: eller mobil: 2425 9455

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hjørring
  • Mandag den 16. maj 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aalborg

    Do you want to build spacecraft that solve real-world problems? If you are curious about the international space industry, cutting-edge technology and spacecraft integration, you may be just who we..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler (praktik) i Aalborg

    Som praktikant i en af Danmarks mest forandringsprægede sektorer – sundhedsområdet - får du muligheden for at være en del af et administrativt miljø, der er tæt på det kliniske drift og samtidig pr..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1