Medarbejder til IT-understøttelse af hospitaler og forskningsenheden CHIP

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

En betydelig del af Region Hovedstadens systemer og software forvaltes lokalt på regionens hospitaler og centre. Derfor har regionen oprettet en ny sektion for Lokale Systemer, der skal understøtte hospitalernes arbejde med at forvalte systemerne og sikre et velfungerende samspil mellem hospitalerne og vores Center for IT og Medicoteknologi (CIMT). Der er massiv efterspørgsel efter vores kompetencer på hospitalerne, og derfor søger vi en ny kollega til holdet.

Om jobbet
Vi søger en ambitiøs kollega til en tidsbegrænset stilling på 2 år – med mulighed for forlængelse – i sektion for Lokale Systemer, der særligt har fokus på at understøtte Rigshospitalets forskningscenter CHIP. Som medarbejder i Lokale Systemer er du i kontakt med kollegaer fra alle dele af Region Hovedstaden. Det gælder både klinikere og administrative medarbejdere. Samtidig får du en bred kontaktflade i Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi, hvor du dagligt samarbejder med en lang række af landets dygtigste IT-specialister.

Det er først og fremmest vigtigt, at du har tekniske kompetencer til at understøtte CHIP’s IT-arkitektur. Det gælder eksempelvis, når der skal opsættes servere til at understøtte IT-systemer eller når der skal findes nye GPU-løsninger til at behandle store datamængder. Når du ikke leverer teknisk understøttelse til CHIP, vil du indgå i det daglige arbejde i Lokale Systemer, hvor du i varierende grad vil være med til at:

  • hjælpe brugere med fejlsøgninger og løsninger, når der opstår fejl og driftsforstyrrelser
  • vedligeholde vores centrale systemdatabase (CMDB) når der sker ændringer af systemers opsætning
  • håndtere ønsker om ibrugtagning af nye systemer og software, som kan forbedre patientbehandlingen på hospitalerne.

Derudover er det væsentligt, at du formår at omsætte komplekse (tekniske) problemstillinger til forståelige budskaber og informationer. Ikke mindst når du skal løse tekniske udfordringer på tværs af medarbejdergrupper, der ikke altid har samme kendskab til IT-arkitektur som dig selv. På den måde sikrer vi, at vores arbejde giver størst mulig værdi for vores læger, sygeplejersker og øvrige personale – i sidste ende handler det om at være med til at gøre en forskel for vores patientbehandling.

Vores brede opgaveportefølje betyder også, at vi som sektion består af medarbejdere med vidt forskellige baggrunde og kompetencer. Om du har en baggrund indenfor IT, kommunikation eller noget tredje er mindre væsentligt, ligesom det ikke betyder meget, om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring. Det vigtigste er, at du kan se dig selv i en rolle, hvor du indgår i den daglige drift og derfor har en grundlæggende teknisk forståelse. Det er samtidig væsentligt, at du er god til at samarbejde på tværs af medarbejdergrupper og at du prioriterer en konstruktiv dialog med kollegaer og samarbejdspartnere.

Hvem er du?
Som det også tidligere er nævnt, er din baggrund mindre væsentlig. Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stillinger eller kendskab til ServiceNow. Vi er ligeledes interesseret i at ansætte en kollega, der kan bidrage positivt til sektionen med et smittende godt humør og et udadvendt gå-på-mod, som en gang i mellem har mod på at udfordre status quo. Da mange samarbejdspartnere er engelsktalende, er det derudover vigtigt, at du kan kommunikere klart på engelsk.

Hvem er vi?
Vi er forankret i Enhed for Digital Regulering, hvor du bliver en del af et hold med dygtige og dedikerede kollegaer, der brænder for at hjælpe de lokale forvaltere. Teamet sidder fysisk sammen da samarbejde og gode relationer er afgørende for vores opgaveløsning. Vores opgaver er meget forskellige og vores arbejdsgange er fortsat under opbygning. Du kan således være med til at præge vores arbejde og vores kultur og vi er en sektion, der sætter stor pris på nye input og ideer til, hvordan vi løser vores opgaver. Da du vil have et særligt fokus på at understøtte Rigshospitalets forskningsenhed CHIP, vil du formentlig også have dage eller møder på Rigshospitalets matrikel.

Center for IT og Medicoteknologi
CIMT er med cirka 1000 ansatte Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler IT og medicoteknisk udstyr i Region Hovedstaden. Vi har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder. Hos os handler digitalisering om liv!

Du kan læse mere om Center for It og Medicoteknologi her.

Ansættelsesforhold
Arbejdstiden er 37 timer pr. ugeog er som beskrevet tidligere i første omgang af 2 års varighed – med mulighed for forlængelse. Arbejdsstedet er i udgangspunktet Borgervænget 5, 2100 København Ø.

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Forventet tiltrædelse senest 1. marts 2024.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Jonas Malmkjær på e-mail [email protected] eller på telefon 2047 9813.

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden senest søndag den 21. januar 2024.

Samtaler afholdes løbende og forventes afsluttet ved udgangen af uge 4.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, skal du ikke tøve med at ansøge – vi glæder os meget til at få flere kollegaer med på holdet!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København Ø
  • Søndag den 21. januar 2024

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Ørestad

    Brænder du for at arbejde med samt udvikle IT løsninger, der bliver brugt til at bygge fremtidens metro og letbane i København? Vil du hjælpe os med at have en mere moderne og innovativ tilgang til..
    • Softwareudvikler
    • Ørestad
    Få mere info
  • Softwareudvikler (studiejob) i København

    About the teamAbout the teamAbout the teamIn the Digital Experience Team, we are responsible for our customers and partners digital experience in our website. This student position will help .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Vil du være med til at udvikle løsninger til et forretningsområde i vækst? Har du erfaring med software udvikling indenfor treasury, risiko og regnskab, eller har du lyst til at få den værktøjskass..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    <p>Are you ready to bring your expertise and experience into play to develop and further grow our Major Projects Buildings market in Denmark? Do you thrive on fostering relationships with cli..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
17. maj 2024 7
16. maj 2024 5
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 11
2. maj 2024 11
1. maj 2024 13
30. april 2024 12
29. april 2024 12
28. april 2024 11
27. april 2024 11
26. april 2024 11
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 12
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 12
17. april 2024 13