Rekrutteringsfirma

Solution Architect

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

FDM er med 269.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. Vi arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.

Du bliver en del af et stærkt og bredt fagligt miljø. Vi sidder rigtig mange forskellige fagligheder, men fælles for os er, at vi er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer. Tonen er uformel og humøret højt. Der er en stor grad af frihed under ansvar, og vi lægger stor vægt på vidensdeling og på at skabe resultater i fællesskab. Vi vægter kompetenceudvikling højt, og der vil være stor mulighed for faglig og personlig udvikling i stillingen.
I FDM vægter vi også vores medarbejderes trivsel og fleksibilitet højt, og vi arbejder målrettet med, at vores medarbejdere har det godt når de er på arbejde, og at man kan tilgodese både arbejds- og familieliv.

Om afdelingen

Du bliver en del af FDM IT, som har en meget central rolle i FDM. Du vil have en bred berøringsflade i organisationen og få en hovedrolle i at udvikle FDM’s digitale platforme. Teamet er med til at sikre, at alle FDMs medlemmer kan betjene sig effektivt og godt på alle digitale fronter.

Afdelingen består af tre teams, hvor der står en Solution Architect i spidsen for hver team. På nuværende tidspunkt er der to Solution Architects, der driver teamene, og vi er på udkig efter en tredje Solution Architect, som kunne blive dig.

Teamet som du vil indgå i, består af 10 medarbejdere fx en frontend Udvikler, en finansudvikler, en CRM-udvikler, samt en deltids finanskonsulent. Derudover vil du have kontakt med tre udviklere, der sidder offshore i Pakistan.

Du bliver en del af et professionelt agilt team, der leverer digitale løsninger fra A-Z og arbejder på tværs af hele FDM. I teamet er der også et stærkt fagligt miljø, som er drevet af et ønske om hele tiden at blive bedre og en passion for at yde det bedste for medlemmerne.

FDM har et spændende og uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Der bliver lagt stor vægt på vidensdeling, en løsningsorienteret tilgang til opgaverne og FDM har en åben, uformel omgangstone, hvor humøret er højt og hverdagen er præget af, at vi er sat i verden for at skabe værdi for deres medlemmer.

Om stillingen

I denne rolle får du muligheden for at løse spændende tværgående digitaliseringsprojekter relateret til FDMs medlemsvendte applikationer. FDM er et Microsoft-hus og har netop opgraderet deres basissystem til den nyeste version og er nu klar til at søsætte endnu flere digitaliseringsprojekter på deres nye platform, hvilket giver anledning til en række spændende digitaliseringsmuligheder, som du kan blive en del af.

I rollen som Solution Architect vil en af dine fornemmeste opgaver være at definere retningen for FDMs nye integrationsplatform, som er baseret på Microsoft Azure Serverless. Du vil i samspil med dit team og integration lead sørge for, at integrationsplatformens microservices udformes korrekt og ligeledes monitorere, at den bliver integreret korrekt i relation til den nuværende eksisterende infrastruktur hos FDM.

I FDM lægger vi stor vægt på, at alle er involveret i processen fra A-Z, og derfor er det vigtigt, at du som Solution Architect både evner, samt er motiveret for at være en del af implementeringen af vores projekter og derfor også selv kan skrive koden.

Som person er du udadvendt og trives med at have en stor kontaktflade. Derudover har du en bred forståelse for IT og er god til at sætte dig ind i forskellige teknologier. Ydermere er det vigtigt for dig at være hands-on og beskæftige dig med de nyeste Azure technologier, såsom Azure Functions, Servicebus og Event Grid.

Requirements


  • Stærk erfaring med Azure cloud og serverless
  • Stærk i .net core og C#
  • Har god forståelse for REST Api’er, OAuth og swagger

Derudover ser vi gerne at du:

  • Har +3 års erhvervserfaring f.eks. som udvikler
  • Har indsigt i arkitektur
  • Ikke er bange for selv at tage fat, når det kræves
  • At du arbejder struktureret og systematisk
  • At du motiveres af at arbejde helhedsorienteret og med øje for resultatet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Softwareudvikler
  • Kongens Lyngby

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 7
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 10
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 13
17. april 2024 13
16. april 2024 12
15. april 2024 12
14. april 2024 11