Rekrutteringsfirma

senior servicenow-udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Er du vild med at automatisere, designe og udvikle? Vil du være med til at sætte retningen for ServiceNow i Danmarks største energi- og telekoncern?



Så er det måske dig, vi leder efter! For Norlys søger vi nemlig en erfaren ServiceNow-udvikler, som har mod på at udvikle sig og tage del i at forbedre og udvikle den eksisterende ServiceNow-platform. Fokusset hos Norlys er at levere de rigtige løsninger frem for de hurtige, og du får indflydelse og frihed til at løse dine opgaver. Norlys Fibernet, Operation & Maintenance er en vigtig del af Norlys’ “maskinrum”, og det er teamet med det daglige ansvar for drift og vedligeholdelse af Danmarks største fiberinfrastruktur.
ServiceNow håndterer IT Service Management i Fibernet og er med til at sætte strøm til adskillige processer i afdelinge, og er et området der udvikler sig løbende. Samtidig er platformen det første led for indkomne tickets fra både egne rækker og fra de eksterne Service Providers, der også anvender Norlys’ fiberinfrastruktur.

din dagligdag – højt fagligt niveau og teamsamarbejde


I denne stilling skal du både være med til at udvikle og vedligeholde den eksisterende platform. Der kommer løbende fejl og ændringsønsker ind, hvor nogle skal løses nu og andre på længere sigt. Du vil også blive en del af flere større udviklingsprojekter inden for ServiceNow, og derfor arbejde i mixet af de to discipliner og – sammen med dine kolleger – bevare overblikket og lægge struktur på arbejdet. En stor del af dine opgaver løses selvstændigt, men du bliver en del af et team, som prioriterer daglig sparring og opfølgning, og dine kollegaer er altid inden for rækkevidde. Aktuelt er man i færd med en større implementering af monitoreringsplatformen ScienceLogic, som du også vil blive en del af.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:
• Udvikling af integrationer/API’er (REST), JavaScript, ITIL, Flow Designer, debugging, test m.m.
• Implementering af forbedringer/forretningsønsker til ServiceNow
• Deltagelse i projektarbejde, hvor ServiceNow har en central funktion
• Koordinering og sparring med både eksterne ServiceNow-partnere og interne interessenter
• Sætte dig ind i nye features og områder indenfor ServiceNow der kan give værdi for forretningen
• Være på forkant med nye ServiceNow releases
• Deltagelse i tværfaglige grupper på tværs af organisationen samt samarbejde med leverandørerne

din profil


For at trives i denne rolle ser vi gerne, at du nogle års erfaring fra en lignende stilling, gerne med både udviklingsopgaver og afdækning af krav til ServiceNow. Måske har du arbejdet med andre ITSM-platforme og/eller har en interesse i service management. En ITIL-certificering er en fordel, men ikke et krav.
Teamets leder, Almir Zekovic, er open-minded ift. din baggrund, og har du et ønske om at arbejde med arkitektur eller lignende, så vil der være mulighed for at forme rollen herefter.
En forudsætning for ansættelsen er, at du kan sikkerhedsgodkendes, både ved PET og FE, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

du tilbydes


Du vil indgå i en dynamisk, teknologidrevet virksomhed med en stærk markedsposition, hvor der lægges stor vægt på en afvekslende og udfordrende hverdag i et uformelt miljø. Du får muligheden for at være med til at bygge fremtidens digitale infrastruktur med fokus på udvikling af netværket hos Danmarks største fiberselskab. Man vil som ServiceNow-udvikler arbejde med hjertet af fiberinfrastruktur i Danmark og i tæt samarbejde med dygtige folk for at skabe den digitale fremtid i Danmark.

om norlys


I Norlys forsyner man over 1 million adresser med elektricitet, TV og internet – både i byerne og på den yderste markvej. Norlys skaber bedre muligheder for den enkelte og kæmper for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark. Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig.
Med 735.000 andelshavere, cirka 1,7 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er det Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa, Boxer og N1 og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Sønderborg og København.

ansøg


randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Norlys. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Eva Pedersen på tlf. +45 92921848 eller konsulent Julius Hauge på +45 48803450. Rekrutteringen håndteres af randstad, og alle henvendelser bedes rettes hertil.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Bjerringbro

    Om virksomheden At Grundfos we believe that water has the power to change the world!Our purpose is to pioneer solutions to the world’s water and climate challenges and improve quality of..
    • Softwareudvikler
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Herning

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7400 Herning
    • Softwareudvikler
    • Herning
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ikast

    Har du flair for PLC-programmering, og har du lyst til at være en del af et innovativt automationshus, hvor åbenhed, ærlighed og tillid er grundelementer? Så læs med her.derfor skal du vælge jo..
    • Softwareudvikler
    • Ikast
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Skive

    Er du en teknisk dygtig person med en baggrund inden for elektrikerarbejde, automationsteknologi, ingeniørfag, maskinteknik eller lignende? Så har vi en spændende mulighed, der vil udfordre dig!.
    • Softwareudvikler
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 3
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 3
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4