Rekrutteringsfirma

Projektleder til landsdækkende kølefirma

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Er du en teknisk dygtig sparringspartner? Kan du drive egne projekter fra start til slut? Og vil du bidrage til synligheden omkring en succesrig virksomhed med 20 års knowhow og et kontinuerligt fokus på kvalitet? Så er du måske den nye projektleder hos Kølegruppen A/S i Silkeborg.

Professionel og innovativ partner


Det landsdækkende kølefirma Kølegruppen A/S tilbyder kunderne at være med hele vejen fra idé og design til installation og service. Med indgående erfaring som både rådgiver, designer, producent og servicepartner indenfor køleanlæg og varmepumper er Kølegruppen en af branchens førende.

Med en fyldt ordrebog er kølegruppen på udkig efter en ny projektleder med både forståelse og interesse for forretning, der kan varetage følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Drive egne projekter fra start til slut
  • Udarbejde tilbud og lave efterkalkulation med henblik på fremadrettet optimering
  • Etablere og vedligeholde langvarige kunderelationer
  • Deltage i byggemøder
  • Dokumenthåndtering og kvalitetssikring

Kølegruppen har afdelinger i Vejle, Ishøj og Silkeborg, hvor sidstnævnte bliver din daglige base.

Teknisk dygtig projektleder


Vi er på udkig efter en projektleder, for hvem det er naturligt at tage ansvar og gå proaktivt til værks. Dine evner til at skabe overblik hjælper dig, når du skal jonglere med mange bolde på en gang, og man kan altid regne med, at du har hånd i hanke med din projekter. Med din fagligt skarpe argumentation accepteres du hurtigt som en stærk sparringspartner for såvel kollega som ledelse.

Du mestrer netværksdisciplinen bedre end de fleste, og du er hurtig til at skabe stærke og tillidsfulde relationer – både internt og eksternt. I kombination med dit store drive og din vedholdende facon får du skabt mere synlighed omkring Kølegruppen på Sjælland.

Du har en uddannelsesbaggrund som kølemontør – og gerne en videreuddannelse som eksempelvis maskinmester suppleret med flere års erfaring i marken. Du er fortrolig med Office-pakken, og du mestrer både mundtlig og skriftlig dansk samt engelsk på samtaleniveau.

Solid markedsposition og stærkt bagland


I Kølegruppen bliver opgaverne drevet på ”jysk” manér. Det kommer til udtryk ved en høj grad af pragmatisme og fairness, når der er udfordringer. Høj faglighed, god service og ordentlighed er fundamentet i virksomheden, og det har sikret en stærk position på markedet.

Virksomhedskulturen er karakteriseret ved, at alle har mulighed for at præge sit individuelle arbejdsområde. Det er vigtigt, at beslutningerne tages ude, hvor slaget slås, så der er stor tiltro til, at medarbejderne træffer beslutninger, og at dette gøres på baggrund af stort internt engagement og hjælpsomhed.

Du kan blive klogere på Kølegruppen på deres hjemmeside, Facebook og LinkedIn.

Når du søger stillingen, giver du tilladelse til at dele CV og informationer med Kølegruppen.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Projektleder i Herning

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info
  • Projektleder i Viborg

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    [xxxxx] & Gymnasier søger projektleder til nyoprettet stilling i vores virksomheds- og projektcenter. De primære opgaver vil være fundraising, projektledelse og afrapporter..
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    - 37 timer ugentligt. Brænder du for at støtte mennesker i at lykkedes også med at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Har du lyst til at arbejde helhedsorienteret og borgerinddragende - har du sty..
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5