RPA udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Selvstændig og forretningsorienteret RPA udvikler søges til Viborg Kommune

Søger du ansvar og indflydelse? Vil du gøre en forskel som RPA udvikler? Og elsker du at kode? Så kan du være med til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer i hele Viborg Kommune.

Som RPA-udvikler hos Viborg Kommune, vil du få tæt kontakt til kerneforretningen. Du vil være ansvarlig for dine egne RPA-projektforløb og i samarbejde med dine kollegaer vil du løbende sikre teknisk drift af vores RPA-robotter.

Vi søger en engageret og dygtig udvikler, der vil være med til at udvikle automatiseringsløsninger, som kan få hverdagen til at hænge bedre sammen for medarbejdere og ledere. Målet er at sikre en bedre, billigere og hurtigere sagsbehandling for kommunens borgere.

Vi har arbejdet med RPA siden 2018, og har i dag over 30 løsninger i drift. Vi kan gøre meget mere, og der er mange ønsker til flere robotter – så derfor har vi brug for dig.

Om os
Vi er et lille og engageret team på tre udviklere, som brænder for at gøre en forskel for kommunes borgere og vores kolleger.

Vi har stort fokus på at dele ideer og udveksle kompetencer. Vi har tæt kontakt til forretningen, så det er vigtigt at du trives godt i et lille miljø med mange forskelligartede opgaver, er god til at samarbejde og ønsker at være med til konstant at udvikle og dygtiggøre RPA-teamet.

Teamet er placeret i den centrale økonomistab, hvor vi har et samarbejde med vores BI team. Du bliver en del af opgavefællesskabet data og automatisering, som har til formål at øge automatisering, dataanvendelse og ledelsesinformation på tværs af kommunen. Fysisk er arbejdspladsen placeret på rådhuset i Viborg.

Vi lægger vægt på en uformel omgangstone, godt samarbejde samt fælles ansvarlighed med plads til forskellighed. Der er gode muligheder for videreuddannelse og kompetenceudvikling.

Viborg Kommune er en familievenlig og rummelig arbejdsplads, med fleksibel arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, hvor frokostpausen er en del af arbejdstiden.

Om jobbet
Viborg Kommunes forretningsområder vil effektivisere de administrative opgaver, og ønsker derfor at øge automatisering af de dem. Vi leverer de digitale løsninger til med vores RPA-værktøj, som er Blue Prism, der anvender drag-and-drop programmering.

Automatiseringsløsningerne udarbejdes i tæt samarbejde med forretningen og de andre udviklere, så dagligdagen er præget af et bredt samarbejde teamets kollegaer og med fagpersonale, IT-folk og ledere fra hele kommunen.

Udviklingen har udgangspunkt i en procesbeskrivelse leveret fra forretningen, og det er din opgave at omsætte dette til kode. Derfor er det vigtigt at du har god procesforståelse og er i stand til at tænke nye processer og løsninger. Vi er ofte vores egne projektledere i udviklingen af de enkelte løsninger.

Du vil aktivt komme ud i forretningen og søge svar på spørgsmål og være ansvarlig for at søge og afprøve nye løsninger. I samarbejdet med dine kollegaer løser du de tekniske, integrationsmæssige, procesmæssige og praktiske udfordringer.

Vi er et team under udvikling, og vi søger en der har kompetencerne til at være med til at præge retning og rammer for den fortsatte udvikling af teamet, herunder bedre udnyttelse af integrationer og snitflader for at forbedre komplekse løsninger. Vi skal blive endnu bedre udviklere i teamet – og det skal du med din faglighed hjælpe med. Der er samtidig behov for, at vi med mere automatisering får sat rammer og struktur. Dette får du også stor indflydelse på.

Om dig
Fagligt forventer vi at du har en praktisk erfaring og helst uddannelse inden for kodning. Optimalt set har du arbejdet med kodning i nogle år i et større team, og søger nu mere frihed og indflydelse.

Kan du udvikle komplekse løsninger, der fungerer selv når samspillet mellem systemerne ikke er simpelt, er det en stor fordel. Du er således i stand til at lave integrationer til andre systemer via API, snitflader, web services mv. Desuden forventer vi, at du er i stand til at tænke generalisering og standardisering af din kode, da vi ofte har en høj genanvendelighed af eksisterende kode.

Som person lader du dig ikke begrænse i brugen af bestemte løsninger eller teknologi, men søger selv muligheder for, hvordan du kan omgå de begrænsninger, du møder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, hvor din løn afhænger af dine kompetencer og erfaring. Til stillingen er der en arbejdsgiverfinansieret pension på 15 – 17%, afhængigt af din uddannelsesmæssige baggrund.

Ansættelsessted: Viborg Kommune, Rådhuset, Prinsens Alle 5, 8800 Viborg

Vil du vide mere?
Har du yderligere spørgsmål om stillingen er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder René Bagger Tranberg på telefon 23 81 50 69 eller RPA udvikler Keld Hørdum Sørensen på telefon 41 71 92 14.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er søndag den 15. januar 2023.
Besked til samtalekandidater sker tirsdag den 17. januar 2023 og samtaler afholdes torsdag den 19. januar 2023 i Viborg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Viborg
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Bjerringbro

    Om virksomheden At Grundfos we believe that water has the power to change the world!Our purpose is to pioneer solutions to the world’s water and climate challenges and improve quality of..
    • Softwareudvikler
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Herning

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7400 Herning
    • Softwareudvikler
    • Herning
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ikast

    Har du flair for PLC-programmering, og har du lyst til at være en del af et innovativt automationshus, hvor åbenhed, ærlighed og tillid er grundelementer? Så læs med her.derfor skal du vælge jo..
    • Softwareudvikler
    • Ikast
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Skive

    Er du en teknisk dygtig person med en baggrund inden for elektrikerarbejde, automationsteknologi, ingeniørfag, maskinteknik eller lignende? Så har vi en spændende mulighed, der vil udfordre dig!.
    • Softwareudvikler
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 4
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3