Systemspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Får du grå hår af IT-systemer, der ikke spiller sammen med arbejdsgangene? Rækker du ud efter det støvede Lademanns leksikon, når du ser ordet procesforståelse? Så er vi nok ikke et match.

Men swiper du derimod til højre på en karrieremulighed, hvor du spiller en nøglerolle i at identificere og effektivisere forretningsprocesser samt udbedre IT-løsninger til fordel for driften? Og har du lyst til at være en del af 470 medarbejdere, hvor arbejdsglæde og fleksibilitet er to essentielle ingredienser i hverdagen?

Som systemspecialist hos Evida vil dit arbejde bestå af at være forretningsrepræsentant for driften ved udvikling, tilpasning og drift af IT-systemer. Du vil tage del i udviklingen af at effektivisere og afkode nye IT-systemer. Du bliver som systemspecialist involveret i hele projektet fra kravspecifikation, inde over udvikling til test og uddannelse for at sikre at driftens behov - og slutteligt at processerne dækkes af det nye system.

Dit ansvar er kort sagt; at forstå processer og arbejdsgange samt sikre at vores systemer spiller sammen med dette. Du skal være med til at sikre, at vi bruger vores IT-systemer på den smarteste måde.

Helt konkret vil dine hverdagsopgaver bestå af:

  • Bruge dine evner for forretnings- og procesforståelse til sammenspillet mellem drift og IT-systemer
  • Udvikle og teste forretningsgange, så de kan effektiviseres og automatiseres
  • Uddannelse i brug af IT-systemer til slutbrugere og superbrugere
  • Sikre forretningsbehov løses ved udvikling af nye IT-systemer
  • Afkoder brugen af systemet og håndtering af fejlsøgning, fejlrapportering og fejlrettelse, når brugere melder fejl ind (1. line support)
  • Identificere og implementere procesforbedringer i driften fx RPA, standard-apps mv.
  • Identifikation og definition af masterdata for driften
  • Samarbejde med IT-forretningspartner og -leverandører

Systematisk og struktureret står øverst på vores ønskeliste til denne fremtidige kandidat til jobbet som systemspecialist. Men vi vægter også meget højt, at du besidder stærke forretnings- og procesforståelses-evner, lige som du har gode kommunikations- og samarbejdsfærdigheder i din rygsæk.

Som kandidat til jobbet har du minimum 5 års erfaring i lignende stilling, altså er du superbruger eller systemspecialist i dit nuværende arbejde. Det er også en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet med D365FO og har viden om Xellent.

Vi har blik på et hele menneske
Derudover bliver du en del af en dejlig arbejdsplads. Respekt, ordentlighed, humor og godt humør er nøgleord. For vi skal alle gå glade til og fra arbejde. Du vil opleve, at vi prioriterer den sunde balance. Vi mener, at der skal være plads til det hele menneske. Din arbejdsplads vil være på Evidas hovedkontor i Viborg, men vi har også en høj fleksibilitet, og tilbyder derfor op til to hjemmearbejdsdage i ugen. Nå ja, og så scorer kantinen højt på karakterskalaen!

Du tilbydes en spændende stilling med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Evida har en åben kultur, hvor samarbejde og gode kommunikationsevner er forudsætninger for at opnå gode resultater. Du får mulighed for at arbejde i en spændende og udviklende branche sammen med andre motiverede og dedikerede kolleger. Ved at blive en del af Evida gør du karriere ved et førende energiforsyningsselskab inden for den grønne omstilling. Så hvis du leder efter meningsfuldt arbejde og inspirerende formål i dit professionelle liv, så er Evida lige stedet for dig.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Anne Stokvad Madsen, Leder for Driftplanlægning, på mail [email protected] eller tlf. +45 6225 9858

Så vil du med på Anne Stokvad Madsens team, hvor du som systemspecialist bidrager til at skalere området op til næste niveau? Så send din ansøgning afsted nu!

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Viborg

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Bjerringbro

    Om virksomheden At Grundfos we believe that water has the power to change the world!Our purpose is to pioneer solutions to the world’s water and climate challenges and improve quality of..
    • Softwareudvikler
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Herning

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7400 Herning
    • Softwareudvikler
    • Herning
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ikast

    Har du flair for PLC-programmering, og har du lyst til at være en del af et innovativt automationshus, hvor åbenhed, ærlighed og tillid er grundelementer? Så læs med her.derfor skal du vælge jo..
    • Softwareudvikler
    • Ikast
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Skive

    Er du en teknisk dygtig person med en baggrund inden for elektrikerarbejde, automationsteknologi, ingeniørfag, maskinteknik eller lignende? Så har vi en spændende mulighed, der vil udfordre dig!.
    • Softwareudvikler
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
10. maj 2024 4
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 2
10. april 2024 2