SOSU-assistent til nyt nattevagtsteam på Akutklinikken Gentofte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Finder du værdi i faste nattevagter, eller hænger din kalender bare bedre sammen med fast nattearbejde? Så har vi alletiders mulighed til dig! Vi søger nemlig en erfaren SOSU-assistent til et fast nattevagtsteam i ulige uger på Gentofte Akutklinik.

Vores ambition er at skabe de bedste patientforløb i det bedste arbejdsmiljø - døgnet rundt, og derfor søger vi nu en dygtig SSA til et fast team med nattevagter i ulige uger.

Du vil få din gang på 1. sal i Akutklinikken, hvor vi har en personalegruppe, der spænder vidt i både baggrund, alder og anciennitet. Her er plads til alle, og vores 26 medarbejdere udgør et velfungerende og robust team, som du hurtigt bliver indlemmet i.

Hos os bliver din kerneopgave at sikre, at akutte og kritisk syge patienter, indenfor det medicinske speciale, modtager pleje af højeste faglige kvalitet i nattetimerne på vores Akutklinik, og dette gør sig gældende både i modtagelsen, udredningen og behandlingen.

Vi modtager patienter fra egen læge, 1813 og fra andre specialer, som i gennemsnit ligger hos os i ca. 6 timer. Det er omkring 60 til 70 procent, der udskrives direkte fra Akutklinikken, imens de resterende patienter indlægges på sengeafsnit.

Opgaven med at modtage, udrede og behandle vores patienter kommer du til at løfte i et fast team, der dækker nattevagter i ulige uger. Teamet vil udover dig bestå af en til flere sygeplejersker, hvoraf én altid vil være i fremmøde, så du har godt selskab og en kompetent samarbejdspartner tæt ved hånden.

Hvad forventer vi af dig?

Vi ønsker to nye kollegaer til teamet, som sammen kan fastholde og udvikle den høje faglige kvalitet i sygeplejen til den akutte patient, og som mener, at god sygepleje er lige så vigtigt om natten, som det er i dag- og aftentimer. Derfor er du:

Ambitiøs: Du ønsker at dygtiggøre dig som SSA. Du har et ønske om at bidrage til, at afdelingen fortsat leverer en høj sygeplejefaglig kvalitet til vores akutte patienter igennem hele deres forløb.

Rolig: Akutte situationer opstår også om natten, og derfor skal du kunne forholde dig roligt og bevare overblikket i tilspidsede situationer.

Hvis du har erfaring fra et medicinsk speciale eller akutmodtagelse vil det bestemt være en fordel, men det er ikke et krav – det vigtigste er, at du er fyldt med nysgerrighed og gå-på-mod.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi sørger først og fremmest for, at du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver. Vi har et struktureret kompetenceudviklingsprogram med bl.a. formaliseret introduktions- og oplæringsforløb, der strækker sig over 1 år, tjenestetidsplanlagt undervisning samt mulighed for uddannelse.

Vi har et væld af karrieremuligheder både i afdelingen og i den Fælles Akutmodtagelse, der rummer flere forskellige afdelinger. I samarbejde med dig, tilrettelægger vi en individuel karrierevej ud fra interesseområder og ønsker, så din udvikling ikke stagnerer.

Du får indflydelse på arbejdsgangene. Vi er nysgerrige på de oplevelser vores medarbejdere gør sig, og vi inddrager rigtig gerne medarbejdere i optimeringen af arbejdsgange.

Ansættelsesvilkår

Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling som nattevagt på 28 timer pr. uge - 7/7 med vagt i ulige uger. For at sikre din oplæring og udvikling, må du påregne dagvagter efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder FOA og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Send os din ansøgning senest onsdag den 24/2 kl. 12:00 via linket. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Har du lyst til at høre mere, eller at besøge os?

Så har du lyst til at høre mere om så ring eller skriv til oversygeplejerske Anitha Uldall.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hellerup
  • Søndag den 05. marts 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Nældebjerg plejecenter søger ernæringsassistent til at lave mad til beboerne pr. 1.6.2024. Nældebjerg Plejecenter ligger midt i centrum og er omgivet af et sprudlende byliv. Der er kort afstand til Greve S-station, indkøbscenter og rådhuset. Vi har en hyggelig have og inspirerende aktiviteter.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    SSA, teamplayer og omsorgsekspert søges til Kløver-lyng gruppen på Møllehøj Plejecenter. Vi bor på Møllehøj Plejecenter i Kløver-lyng gruppen. Vi mangler en social- og sundhedsassistent til at varetage plejen af os om aften og de søde medarbejdere har brug for en ny kollega.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 1
27. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4