Rummelig social og sundhedsassistent eller sygeplejerske med interesse for socialpsykiatriske udfordringer hos voksne...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi søger en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske med ansættelsesdato den 1. oktober eller efter aftale med kendskab til psykiatri. Stillingen er på 37 timer ugentligt primært dagvagter, dog med få aftenvagter. Der er weekendvagt hver 3. uge.

Bostedet Helenes Minde, ligger centralt på Østerbro i København, og her bor voksne mennesker med forskellige psykiatriske diagnoser og senhjerneskader efter blandt andet alkoholmisbrug.  Helenes Minde er et hjem, hvor vi gør os umage for at skabe en attraktiv hverdag med mening og hvor livet leves – hele livet.  Et hjem, hvor drømme håb, tryghed lever sammen med komplekse problemstillinger. I den hverdag er der brug for dig. Til at skabe rammer, stabilitet, ro, liv og til at lytte, grine, give omsorg og støtte.

Har du blik for hverdagens udfordringer.

For at arbejde på Helenes Minde skal du kunne se muligheder og udvikling i dagligdagens gøremål. Du skal have blik for det enkelte menneskes drømme, håb og intentioner, som måske er skubbet i baggrunden af diagnoser, misbrug, og sociale problemer. På Helenes Minde er vi der for beboerne, og derfor står deres selvbestemmelse, ønsker og behov forrest, og vi arbejder altid for det bedst mulige og mest værdige liv for den enkelte.

Vi tror på dig

På Helenes Minde kender vi værdien af fællesskabet. Det er helt afgørende nødvendigt, når vi skal være der for andre mennesker, som står i en svær livssituation. Derfor har du kollegaer og ledelse, der tror på dig, din faglighed og dømmekraft. Der er kort vej fra ord til handling – og etikken – hensynet til det andet menneske, er altid med os.

Kan du skabe tillid?

Du skal være tilgængelig og opsøgende. Du skal skabe tillid og relationer, så beboerne oplever tryghed, omsorg og bliver mødt i deres behov, der hvor de er. Du skal kunne stå selvstændigt og bruge din faglige dømmekraft til at træffe de rigtige beslutninger.

Er du fagligt funderet – kan du se dig selv i vores værdier?

Vi lægger vægt på, at du er fagligt velfunderet og dygtig, såvel somatisk som psykiatrisk, og har erfaring med medicin. Det er vigtigt, at du er nysgerrig på andre, dig selv og din faglighed, og at du kan rumme det skæve, og skabe det kreative i et arbejde, som byder på uforudsigelighed.

Meget mere end et job, hvor vi tilbyder:

månedlig supervision med ekstern supervision (dette i tidsrummet 13 -15)

fokus på faglig og personlig udvikling – både gennem kurser/ efteruddannelse, og ved intern undervisning særligt tilrettelagt målgruppen

systematisk introduktion og introduktion til den daglige hverdag, opgaver, organisation og værdier

høj faglighed med en tværfagligt sammensat medarbejdergruppe

løn forhandles individuelt og efter kvalifikationer

Privat sundhedsforsikring

at blive en del af en større privat organisation, i OK-Fonden psykiatri

Ønsker du at høre nærmere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Maria Sloth på [email protected] eller 39105652.
Der afholdes løbende ansættelsessamtaler, så kontakt os hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Din kommende chef og kollegaer på Helenes Minde

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • København Ø
  • Fredag den 20. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Dragør

    Bliv afløser i en velfungerende og hyggelig hjemmepleje, hvor du hurtigt lærer borgerne og dine kollegaer at kende.Lige nu mangler vi primært faste weekend-dagvagter, men der vil også være muli..
    • SOSU-assistent
    • Dragør
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5