Forstander til Esbernhus – socialpsykiatrisk bosted i Kalundborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du vores nye forstander til Esbernhus- et socialpsykiatrisk botilbud – hvor fællesskab og beboerens livskvalitet står forrest?

Kort om Esbernhus

Vi er et botilbud for 30 voksne mennesker i alderen 20-85 år med psykiatriske problemstillinger og diagnoser. Beboerne bor på Esbernhus i et beskyttet og struktureret miljø med udgangspunkt i Servicelovens § 83 og 85, hvor beboerne arbejder med at mestre deres psykiske sårbarhed, og få et så godt liv som muligt.

Esbernhus er en selvejende institution, og har drifts-overenskomst med Kalundborg kommune.

Læs mere her om Esbernhus og vores målgruppe, faglighed og hverdag

Esbernhus drives i samarbejde med OK-Fonden. OK-Fonden er en af Danmarks største non-profit omsorgsorganisationer indenfor psykiatri, pleje om hospice med mere end 2000 medarbejdere i hele landet.

Læs mere her om OK-Fonden

Esbernhus – udvikling på et stabilt fundament

Som ny forstander får du et stabilt fundament for at lykkes med drift, opgavevaretagelse og udvikling af organisationen i fremtiden. Vi har en velkonsolideret økonomi, stabil personaleomsætning samt lavt sygefravær. Næste skridt for Esbernhus handler om yderligere professionalisering af organisationen og udvikling af vores faglige kvalitet og værditilbud.

Som forstander og daglig leder refererer du til Esbernhus bestyrelse. På Esbernhus bliver du leder for 24 veluddannede medarbejdere. Gennem institutionens samarbejde med OK-Fonden bliver du tilknyttet et ambitiøst og dynamisk ledelsesfælleskab med de øvrige 22 chefer i OK-Fonden, på tværs af psykiatri, plejehjem og hospice.

Dine ansvarsområder

Som forstander skal du markedsføre og synliggøre institutionens værditilbud, bidrage aktivt til samarbejdet med Kalundborg Kommune og primære interessenter samt sikre og styrke kvaliteten i beboernes forløb. Du skal sammen med medarbejderne drive forandringer og fremtidssikre Esbernhus ved blandt andet at sætte retning og komme i mål med udvidelse af målgruppen samt styrkelse af institutionens pædagogiske kompetencer og dokumentationspraksis, beboer- og medarbejderindflydelsen og øget personalenormering.

I hverdagen skal du være rollemodel for medarbejdere og beboere, og sætte en klar retning for at sikre faglig kvalitet og trivsel. Du skal bidrage til en faglig kultur, hvor vi sammen med beboerne leder efter muligheder og den nærmeste udviklingszone. Du skal støtte det rehabiliterende og habiliterende arbejde og skabe rum for medinddragelse, hvor beboeren er ressourceperson og ekspert i eget liv.

Din profil

Du er en stærk ledelsesfaglig socialpsykiatrisk profil. Du kender kompleksiteten og udfordringerne på psykiatriområdet, som sørger for at vi lever op til lovgivning, kvalitetskrav, budget og hele tiden udvikler os til at være et efterspurgt tilbud. Du leder med afsæt i dit kendskab til målgruppen, socialpsykiatrien, den specialiserede tværfaglige social- og sundhedsfaglige indsats samt samarbejdet med lokalpsykiatri, hospitaler mv. Du har forretningsforståelse, så du kan synliggøre og markedsføre Esbernhus’s værditilbud for de primære interessenter i en socialpsykiatrisk kontekst. Du skal bidrage aktivt til samarbejdet med Kalundborg Kommune, og være lydhør og løsningsorienteret overfor kommunens ønsker og behov, samt være tro mod din faglighed og hvad Esbernhus i praksis kan tilbyde.

Som forstander skal du gennem din erfaring, politiske tæft og faglige viden om psykiatri og målgruppen kunne opnå følgeskab, skabe relationer, og have gennemslagskraft til at påtage dig ansvaret for at sikre sund, sikker og systematisk drift, udvikling og ledelse af Esbernhus.

Du kan sætte tydelig retning og holde fast, når forandringer skal gennemføres, samtidig med at du giver plads, er nysgerrig, lyttende, spørgende og bidrager til, at andre skaber resultater og forandringer gennem din ledelse.

Formelle kvalifikationer:

  • Relevant uddannelse/baggrund – f.eks. pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver
  • Ledelseserfaring fra psykiatri
  • Lederuddannelse

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Laust Kristensen, på 51 80 56 90 eller psykiatridirektør i OK-Fonden Lone Lundsgaard 20 41 90 78.

Kan du se dig i jobbet, så send en kort motiveret ansøgning og et CV.

Ansøgningsproces

  • Ansøgningsfristen er d. 16.10
  • Du vil få besked om invitation til samtale d.17.10
  • 1. samtale: 23.10
  • 2. samtale: 26.10
  • Ansættelse: 01.12

Samtaler foregår på Esbernhus, Kystvejen 96, 4400 Kalundborg.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Mandag den 16. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Maersk Energy Markets acts as the sourcing arm for Maersk in terms of supply, storage, purchase and delivery of fuel and energy. The department handled approximately 11m metric tons o..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2