Vil du være med til at støtte andre i deres Recovery-proces? Recovery-mentor søges til Intensivt døgnafsnit C3

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

På Psykiatrisk Center Amager er vi forsat i gang med at nytænke og reetablere vores nuværende intensive akutafsnit C3, men vi mangler dit skarpe blik og dine faglige kompetencer.

3 hurtige facts om din nye arbejdsplads

  • Du indgår i et afsnit som ledes af et nyt sammensat, ambitiøst og dynamisk ledelsespar– oversygeplejerske Lena Theilgaard og afsnitsledende overlæge Morten Børre Nielsen.
  • Du bliver en del af et afsnit med plads til forskelligheder – vi tror på tværfagligheden.
  • Du får en unik mulighed for at være med til at danne kulturen i et nyere team og for at udvikle dig fagligt – vi prioriterer undervisning og introduktion højt.


Dine arbejdsopgaver

Som social- og sundhedsassistent skal du være kontaktperson for 3-5 patienter, hvor du blandt andet:

  • Sikrer, at patienten har en velstruktureret hverdag, hvor tilgangen er baseret på tillid, samarbejde og en ligeværdig relation.
  • Afholder daglige målrettede samtaler.
  • Deltager i stuegang, pårørendesamtaler, behandlingsplans- og netværksmøde.

Patienternes forløb varer i gennemsnit 2-3 uger. Du kommer derfor til at lære dem rigtig godt at kende, og får tid til at opbygge gode relationer.

På afsnittet arbejder vi med kognitiv miljøterapi, recovery og Safewards. I arbejdet med Safewards modellen understøtter vi et højt fagligt niveau i forebyggelse af konflikter, og det er blandt andet nøglen til et godt og sundt arbejdsmiljø.

”Jeg oplever, at alle medarbejdere i alle tværfaglige grupper bliver hørt angående deres observationer, faglige viden og er med i sparring om patienternes behandling,” - fortæller din kommende social- og sundhedsassistentkollega på C3.

Vi har gode fysiske rammer med enestuer samt eget bad og toilet til alle patienter. Vi har et motionsrum, et sanserum og flere smukke udemiljøer. Alt sammen muligheder, der bringes i spil for at bidrage til større sundhed og tilfredshed hos vores patienter. Vi har 12 intensive sengepladser, og vi modtager alle patienter, der har brug for intensiv psykiatrisk behandling.

Min vision for afsnittet

” At sammen med medarbejdere og patienter skabe et afsnit hvor det er rart, trygt og sikkert at være ”
Min ledelsesstil er nærværende, omsorgsfuld, inddragende og jeg prioriterer at være en synlig del af hverdagen”.


–Lena, oversygeplejerske C3

Hvem er du?

Du er uddannet social- og sundhedsassistent. Vi ønsker at ansætte en varieret personalegruppe med både nyuddannede og erfarne medarbejdere. Så det vigtigste er, at du er nysgerrig og frisk på en stor opgave.

Kan du genkende dig selv i nedenstående?

  • Du er stabil og motiverende. Vi er her for vores patienters skyld. Vi møder dem med overskud, så de bedst mulige betingelser for at opnå en stabil hverdag er til stede. Du møder derfor patienterne og deres livshistorier med tålmodighed og rummelighed.
  • Du er nytænkende og stolt af din faglighed. Under reetableringen af afsnittet, skal vi bruge hinandens styrker og forskelligheder til bedst at komme i mål. Nye måder at løfte vores faglighed på, er derfor en fælles opgave.
  • Du ønsker en arbejdsplads med god energi. Det gør vi også. Du kommer med godt humør og en positiv indstilling og bliver en del af vores sociale fællesskab.

Hos os har vi desuden fokus på at styrke sygeplejen i alle vagtlag. Vi har derfor stor fokus på din faglige udvikling. Der tilbydes bl.a. et medicinkursus, som vil styrke vores samlede tilbud til de mest syge medborgere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer i blandede vagter med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, eller efter aftale.

Er du klar til en ny udfordring?

Send os din motiverede ansøgning, cv og uddannelsesbevis via link senest den 08.12 2023. Vi forventer at indkalde til samtaler løbende.

Vi glæder os meget til at møde dig og viser gerne afsnittet frem og svarer på dine spørgsmål evt. over en kop kaffe. Kontakt oversygeplejerske Lena Theilgaard-Larsen på tlf. 38641569 eller mail [email protected]

Hør mere om Psykiatrisk Center Amager i vores video her.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • København S
  • Søndag den 10. december 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Frederiksberg

    OMRÅDE: 2000 FrederiksbergLIDT OM MIG:Jeg er en 23-årig mand og bor i en lejlighed på Frederiksberg. Jeg er uddannet softwareudvikler og arbejder i en større IT-virksomhed til dagligt. Jeg ha..
    • SOSU-assistent
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4