Skal du ikke prøve noget nyt i det nye år? Social- og sundhedsassistent søges til fast nattevagt på intensivt afsnit B1

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kom og vær vores nye kollega! – Har du lyst og mod på akutpsykiatri? Og kunne du tænke dig at være en del af en spændende udvikling på Psykiatrisk Center Amager? Så er det dig, vi søger.

Sådan vil din hverdag se ud

Du får en afvekslende og udfordrende hverdag, hvor du vil komme til at arbejde med mange facetter af plejen. Du vil kunne anvende din allerede eksisterende viden, samt erhverve dig ny viden, idet Psykiatrisk Center Amager er i gang med en stor udvikling og udvidelse.

Vi modtager patienter, der har brug for en lukket dør, og der vil være patientforløb, der varer fra få dage op til flere måneder. Vi har jævnligt mange retslige patienter.

Du kommer til at have et tæt samarbejde med dine kollager fra de øvrige lukkede afsnit, da det efter vores mening øger sikkerheden og den faglige sparring.

Velkommen til Afsnit B1 – Et indbydende afsnit under udvikling

På intensivt afsnit B1 er vi lige nu i gang med en række udviklingsopgaver, som du også vil blive en stor del af. Det drejer sig bl.a. om deeskalering, fokus på nedbringelse af tvang, nye ideer til pårørende kontakt, inddragelse af patienterne i udarbejdelse af behandlingsplaner og mange andre spændende opgaver.

Der er i alt 4 intensive afdelinger på Psykiatrisk Center Amager, hvoraf B1 har plads til 15 patienter. Vi har gode fysiske rammer med enestuer samt eget bad og toilet til alle patienter. På afsnittet har vi fokus på aktiviteter, og har derfor et stort motionsrum og en boldbane. Vi har derudover et aktivitetsteam på tværs af B1 og et andet intensivt afsnit, der skal bidrage til større sundhed og tilfredshed hos vores patienter samt nedsætte angst og aggressioner. På afsnittet har vi også en recovery-mentor ansat.

3 Gode grunde til at søge jobbet!

  • Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Du får et grundigt introduktionsforløb. Dertil tilbyder vi løbende supervision, undervisning og kurser.
  • Du bliver en del af en imødekommende personalegruppe, der hjælper hinanden, er gode til at sparre med og sætter pris på at have det sjovt sammen.
  • Et afsnit, hvor du kan få indflydelse og sætte dit præg. Vi er i gang med en masse spændende opgaver, og du får dermed mulighed for at bidrage med din viden, som er vigtig, og som vi ønsker at lære af.

Hvem er du?

Du er uddannet social og sundhedsassistent og ser arbejdet med relationen til patienterne som dit ansvar og dit stærkeste værktøj.

Derudover ønsker vi at du:

  • Har erfaring med lukket regi. Alternativt sørger vi for at grundigt introforløb.
  • Kan arbejde deeskalerende og holde fokus på nedbringelse af tvang.
  • Kan deltage aktivt i implementeringen af nye tiltag.
  • Er stabil og fleksibel og kan holde fokus i en til tider hektisk hverdag

Løn- og ansættelsesforhold:

Stillingen er til besættelse d. 1. marts 2024 eller snarest derefter. Stillingen er i primært fast nattevagt 7/7 med weekend i ulige uge.

Regionen er et døgndækket område, og du vil efter konkret behov kunne blive planlagt med vagter på andre tidspunkter i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale/arbejdstidsreglerne i overenskomsten.

Du ansættes i henhold til overenskomst for social- og sundhedspersonale. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og FOA.

Ansøgningsprocedure:

Ansøgningsfristen er den 10. januar kl. 12.00. Send os din ansøgning, CV samt autorisation/eksamensbevis via linket på siden. Vi forventer at afholde samtaler i uge 3 eller løbende.

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Maiken Lüthje på telefon 38641600/ mobil 30717636.

Vil du vide mere om Psykiatrisk Center Amager? Se med her

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • København S
  • Onsdag den 10. januar 2024

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent (praktik) i København

    Vil du være med til at understøtte udviklingen af moderne IT-løsninger, og har du lyst til at prøve dine processtyrings- og projektledelsesegenskaber af? Så har vi en praktikantstilling, der kan væ..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2