Souschef til Nørreport

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Souschef søges til 365discount ved Nørreport Station!

Er du klar til at danse med rabatterne og jonglere med kundestrømmen?

Vi søger en Souschef, der ikke kun kan tælle til 365, men også mestrer det vilde tempo ved Nørreport Station. Her er det ikke bare kunder, der titter forbi – det er et kalejdoskop af energi og discount-entusiaster, der skaber magien i vores hverdag!

Om Nørreport: Hvor Københavns puls slår højest

Midt i Københavns hjerte, hvor kunderne vælter ind, ligger vores 365discount ved Nørreport Station. Vi er ikke bare en butik, vi er et levende epicenter af handel, fest og hverdagsmagi. Pendlere, skoleelever, festglade sjæle – de er alle her, og du skal være klar til at være med til at skabe et discount-eventyr for dem alle!

Hvad søger vi: En stærk Souschef Superstar

Vi leder efter mere end bare en Souschef; vi leder efter en discount-dirigent med en stærk købmandsånd. Din erfaring med butiksdrift og discount er nøglen, men vi ønsker mere end det – vi ønsker en leder, der kan motivere og inspirere vores team af ungarbejdere og erfarne medarbejdere. Du skal være en mentor, en strateg, og vigtigst af alt, en, der forstår, at det gode kundemøde er lig med magi.

Dine ansvarsområder

Teamånd og energi: Vær med til at skabe et energifyldt arbejdsmiljø. Du er ikke bare en leder, du er en kammerat og støtte til butikschefen.

Ungarbejder-ledelse: Tag styringen med vores ungarbejdere og inspirér dem til at vokse og udvikle sig i et hektisk butiksmiljø.

Kundeservice med smil: Skab kundeoplevelser, der bliver husket. Lad kunderne gå ud ad døren med mere end bare varer – lad dem gå med et smil og en positiv oplevelse.

Salg og markedsføring: Vær med til at brainstorme og implementere strategier for at gøre vores discount-tilbud uimodståelige. Skab buzz og vær en vigtig del af discount-festen!

Kvalifikationer

Erfaring med butiksdrift og discount er en nødvendighed. Men vi søger mere end det – vi søger en kreativ købmand med stærke ledelsesevner. Din næse for det gode kundemøde er lige så vigtig som dit talent for at jonglere med opgaver.

Hvad tilbyder vi

  • En arbejdsdag, der aldrig bliver kedelig.
  • Et fantastisk team, der er klar til at følge din energi og ledelse.
  • Muligheden for at sætte dit personlige præg på en af byens mest travle butikker.
  • Attraktiv løn og personalefordele – selvfølgelig med rabat!
  • Adgang til et stærkt netværk af andre discount-rockstars i distriktet.

Hvordan ansøger du?

Klar til at tage springet? Send dit motiverede CV allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, kan Salgschef Lyamani Saidi kontaktes på telefon 5159 3637. Vi glæder os til at byde dig velkommen som vores nye discount-stjerne!

Husk: Vi søger ikke bare en Souschef – vi søger vores næste discount-entertainer!

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

365discount - det rigtige sted at gøre en forskel

I 365discount har vi en effektfuld og simpel vision: Discount skal være billigt, nemt og godt for vores kunder. Visionen er vigtig og kalder på vores fokus og dedikation. Og vi står sammen om at udleve netop dét hver dag. Vi ved nemlig, at det er alle os 365’ere, der sammen gør den helt store forskel for hver enkelt kunde – uanset om vi er butikschefer, elever, nøglebærere eller noget helt fjerde.

Psst… Hvis du er nysgerrig på vores profil, kan du læse mere om os, fx vores bæredygtige initiativer og vores særlige sortiment, her.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1ac3aea8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 10. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Head of People AnalyticsAre you eager to drive strategic decisions with data excellence? Do you want to lead a dynamic team and be part of thriving SAS? Then this might be your next opportunity..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity You will be part of the Transported by Maersk Platform focused on streamlining, optimizing, and automating our transportation network end-2-end via advanced software solutions.Senior .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    Job ID: 24685 Would you like to steer the strategic performance management agenda in [xxxxx] Life & Pensions DK? We are now looking for a Head of Business Control who will enhance the l..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1