Er du eller SSA eller SSH (Social SuperHelt)? Og vil prøve noget nyt efter sommerferien? Send en SMS på 24 20 37 56 o...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Kære kommende kollega,

Vi tror på mødet mellem mennesker, så hvis du ønsker at komme til en jobsamtale, send da en SMS på 24 20 37 56. Så aftaler vi at mødes, når det passer dig. Vi søger SSH til aftenvagter og SSA til dagvagter med arbejde hver 4 weekend.

Inden vi mødes, kan du læse lidt mere om jobbet, ansvarsområder og fagligheden på Lystoftebakken nedenfor og hér.

Om Lystoftebakken og de beskyttede boliger
Lystoftebakken består af 61 plejeboliger og 63 beskyttede boliger. Du vil have din daglige gang i de beskyttede boliger for beboere med fysiske handicap, som kan fungere i en selvstændig bolig med tilsyn, hjælp og støtte. Plejebehovet for beboerne i de beskyttede boliger er forskellige. Nogle beboere klarer langt det meste af dagligdagen med en lav grad af støtte, hvor andre har fysiske og kognitive tab af funktionsevnen, der kræver mere tilsyn, hjælp og støtte.

Tine, afdelingsleder: ”Vi plejer at sige, at jobbet i beskyttede boliger minder om hverdagen i en hjemmepleje – bare med kollegaer der arbejder under samme tag”.

Livet skal leves – hele livet
Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang, hvor vi sammen med beboere og pårørende skaber, bibeholde og genetablere en meningsfuld, selvstændig og aktiv hverdag. Vi arbejder alle ud fra, at livet skal leves - hele livet. Beboernes selvbestemmelse står forrest, og målet er at skabe det bedst mulige og mest værdige liv for vores beboere. Derfor er beboerens individuelle ressourcer, livshistorie, ønsker og behov for pleje, omsorg og aktiviteter altid i centrum.

Mette, SSH i beskyttede boliger: ”Vi har set, at mange af vores beboere blomstrer op, når de flytter ind i de beskyttede boliger. De kommer ud og bliver en del af et fællesskab, og oplever ”jeg kan godt!”.

Vi skaber relationer
I de beskyttede boliger er der plads til at skabe relationer og meningsfulde øjeblikke i hverdagen. Der er mange ressourcer hos beboere og pårørende, hvilket giver vores job stor variation og plads til at matche vores kompetencer med beboernes behov samtidig med, at der er tid og rum til at skabe relationer mellem beboere og medarbejdere.

Sabine, SSA i beskyttede boliger: ”Det giver noget, at vi har noget sammen. Beboerne spørger til os, og vi spørger til dem. Vi har noget fælles sammen. Vi har båndet til beboerne, og de har tillid og tryghed. Det skal vi skabe, så får man så meget tilbage”.

En del af et fagligt fællesskab
Vi er mange fagligheder under samme tag, der styrker tværfagligheden og udviklingen af din faglighed. Vi har tre sygeplejersker, én kvalitets- og udviklingssygeplejerske, ergoterapeuter, fysioterapeuter og én sygeplejefaglig leder, der sammen med SSA'er og SSH'er bidrager til sikre og udvikle kvaliteten i plejen og omsorgen. Vi sikrer løbende sparring og undervisning, så alle oplever at have høj faglighed i arbejdet.

Michael, kvalitets- og udviklingssygeplejerske: ”Vi har tværfagligheden i huset, så vi kan koncentrere os om beboerens behov. F.eks. hvis der er behov for at lave en dysfagi-udredning, så tager vi fat i vores ergoterapeut. Vi skal ikke vente. Vi har det hele, det er fedt”.

Gode arbejdsforhold i skønne omgivelser
Du bliver en del et af fast team, hvor vi hjælper hinanden, og som i hverdagen tilrettelægger hverdagen selvstændigt ud fra kendskab til beboerens og de beskyttede boligers samlede behov. Vi er fleksible omkring timeantal, men vi ønsker mellem 30-37 timer. Søger du dagvagter, arbejder du hver 4. weekend. Aftenvagter arbejder 5:2. Udover en overenskomstmæssig løn får du en sundhedsforsikring og mulighed for meget billigt at købe sundhedsforsikring til din familie.

Der er meget mere, vi gerne vil fortælle om Lystoftebakken, den udvikling vi har gang i, og selvfølgelig høre om dig. Skriv på 24 20 37 56- så hører du fra os.

Vi glæder os til at høre fra dig
Mvh Tine, chef Lystoftebakken

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Kongens Lyngby
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent (vikar) i Nordsjælland

    [xxxxx] er 1. leverandør i Frederikssund Kommune. Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Er du social-og sundhedsassistent og god til relationsdannelse?Så se lige her på jobbet her på Bocentret i Nødebo, hvor vi har fokus på sociale fællesskaber, sundhed og livskvalitetFølstrup..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 6
31. maj 2024 7
30. maj 2024 8
29. maj 2024 7
28. maj 2024 6
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 7
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 9
15. maj 2024 10
14. maj 2024 11
13. maj 2024 11
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8