Social- og sundhedsassistent inden for ældreplejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Drømmer du om at være med til at skabe et helt fantastisk friplejehjem?
Kom og vær med - det bliver helt vildt spændende!
Grønttorvets Friplejehjem vokser og derfor søger vi flere kollegaer: Social- og Sundhedsassistenter til dagvagt med arbejde hver 3. weekend mellem 32 - 37 timer. Grønttorvets Friplejehjem er et nyt plejehjem, som åbnede dørene for de første beboere i november 2021. Vi har 66 lejligheder med plads til en masse skønne beboere. På nuværende tidspunkt er vi cirka fyldt halvt op, men regner med at resten af lejlighederne bliver beboet i løbet af 2022. Grønttorvets Friplejehjem er en del af Danske Diakonhjem, som betyder vi arbejder ud fra et kristent livs- og menneskesyn. Det betyder at vi anser vores beboere, som unikke og skabte individer. Vi tror på at et menneske skal forstås som en del af et meningsfuldt fællesskab, og så er det meget vigtigt for os, at se mennesket før diagnoser og andre funktionsnedsættelser. Du skal være med til at sikre, at Grønttorvets Friplejehjem, bliver et hjem, hvor beboere og pårørende føler sig set og hørt i de hjemlige trygge rammer, og hvor du, sammen med resten af dine kolleger, er glade, engagerede og føler stor stolthed i arbejdet med og omkring vores beboere.

På Grønttorvets Friplejehjem har vi højt til loftet, og vi tilstræber at skabe et hjem og en arbejdsplads, hvor der både er plads til dybe snakke og høje grin. Vi ønsker at se muligheder frem for begrænsninger. Omsorg, medmenneskelighed og næstekærlighed er det fundamentet vi har bygget vores hus på. Som én af vores medarbejdere skal du:

  • gerne have erfaring med arbejdet på plejehjem
  • kunne arbejde selvstændigt med elementære sygeplejeopgaver, omsorgsopgaver samt praktisk og personlig hjælp.
  • være med til at sikre den bedste pleje og behandling, der understøtter bedst mulige livskvalitet for den enkelte beboer, herunder delegation af komplekse sygeplejefaglige opgaver.
  • være med til at sikre, at vores værdier kommer til udtryk i vores fælles hverdag med beboere, pårørende og kolleger
  • tage ansvar for, sammen med dine kolleger, at arbejde målrettet for at sikre det gode arbejdsmiljø, hvor fællesskabsånden understreger, at vi er ét hus
  • være god til at dele dine tanker og ideer, så vi sammen kan finde de bedste løsninger
  • være god til at skabe tillid og gode relationer til beboere, pårørende og kolleger.

Som medarbejder får du på Grønttorvets Friplejehjem får du en unik mulighed for at gøre din indflydelse gældende - og dermed at være med til at skabe et helt fantastisk friplejehjem. Du må gerne drømme om at være med til at skabe et hjem, hvor ’plejer’ ikke eksisterer, og hvor vi sammen kan gøre det umulige muligt, hvis det er det, der kræves. Du får mulighed for at være med til at skabe et friplejehjem, vi alle kan være stolte af.

Vi tilbyder en individuel tilpasset introduktion til vores hus og vores værdier. Hvis ovenstående har fanget din interesse, så skynd dig at sende os din ansøgning.

Vi glæder os til at møde dig.

Yderligere information kan indhentes ved kontakt til Forstander Theis Smedegaard 21 62 83 57 eller på [email protected]

Ansættelse snarest muligt efter nærmere aftale.

Ansættelsessamtaler: afvikles løbende

Ansættelse sker under Danske Diakonhjem

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Valby
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent (praktik) i København

    Vil du være med til at understøtte udviklingen af moderne IT-løsninger, og har du lyst til at prøve dine processtyrings- og projektledelsesegenskaber af? Så har vi en praktikantstilling, der kan væ..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1