Vi søger social- og sundhedsassistenter til det afsnit for ældresygdomme 2, Slagelse sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Motiveres du af at yde pleje og omsorg for den ældre og skrøbelige patient, og motiveres du af at bidrage til livskvalitet for denne patientgruppe det være sig med den gode udskrivelse eller til livets afslutning, så læs med her:

Afsnit for ældresygdomme 2 søger to social- og sundhedsassistenter. Stillingerne er i blandede dag- og aftenvagter, med indflydelse på egen arbejdstid og med vagt hver 2. eller 3. weekend. Tiltrædelse pr 1/12 2023 eller efter aftale.

De ældre lever længere med deres alvorlige sygdomme eller med de sygdomme, der følger med et langt liv. De bliver multisyge og ”komplekse”. Indlæggelse medfører ofte en belastning for den ældre, og en forværring af tilstanden. Derfor er behovet for, at det ældremedicinske (geriatriske) speciale er i vækst.
Det geriatriske speciale rummer alle aspekter af sygeplejen, og specialet stiller mange forskellige krav til dig som social- og sundhedsassistent. Afsnittet består af et kompetent team af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger og terapeuter, som alle er meget dedikerede og brænder for det geriatriske speciale.

Afsnit for ældresygdomme 2 har fokus på det gode patientforløb for vores ældre og skrøbelige patienter. Vi er et godt tværfagligt team, og beskæftiger os med komplekse medicinske problemstillinger, etiske dilemmaer og gode sektorovergange ved udskrivelse. Vores afsnit adskiller sig fra de øvrige medicinske specialer ved den brede tilgang og fokus på den ældre patient fremfor på ét organsystem. Patienten har oftest mange sygeplejefaglige problemstillinger, hvorfor du i høj grad får mulighed for at bruge dine sygeplejefaglige kompetencer i tæt samarbejde med patienten.

Vi arbejder ud fra følgende værdigrundlag:

  • At vores patienter får tilbudt en individuel patientpleje ud fra den enkeltes ønsker og behov, og ud fra en faglig etisk vurdering
  • At patient og den pårørende oplever at blive set, hørt og inddraget
  • At patienten oplever sikker behandling af høj professionel kvalitet
  • At patientens egne ressourcer og sociale netværk inddrage med henblik på at sikre et godt indlæggelsesforløb og en veltilrettelagt udskrivning.

Vi er meget optaget af sammenhængende patientforløb, og sætter extra fokus på den gode udskrivelse, som skal sikre at overgangen til primær sektor bliver god og tryg for både patienter og pårørende, og som forebygger unødvendig genindlæggelse. Vi har et tæt og et godt samarbejde med primær sektor.

Det er en selvfølge, at du ser din vigtigste kerneopgave som at yde sygepleje til den ældre og komplekse patient på højt fagligt niveau, og at du vægter pleje og omsorg for denne patient højt. Og også kan se de pårørende som en vigtig samarbejdspartner.

Du ser værdien i en god arbejdskultur, og du værdsætter det gode tværfaglige kollegaskab og finder altid plads til grin og humor.

På trods af en uforudsigelig hverdag, vægter vi den faglige udvikling højt og vi arbejder løbende med at sikre, at ny viden bliver en del af vores daglige praksis. Dagligt prioriterer vi, at afvikle tværfaglige tavlemøder og et ugentlige forbedringstavlemøder. Vi afholder dagligt 15 faglige minutter, hvor refleksionen og den faglige sparring er i højsæde. Vi tilbyder årligt SKILLS træning og har fokus på den enkeltes behov for læring.

Vi tilbyder et individuelt tilpasset introduktionsforløb, så du bliver klædt godt på til opgaverne, uanset hvor meget erfaring du har med specialet. Dette gøres bl.a. via mentor-ordning.

Har du lyst til at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefterapeut Lisbeth Schrøder, [email protected] tlf.: 2722 4238 for en nærmere aftale eller hvis du blot har spørgsmål til stillingen

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og CV, skal være os i hænde senest 14.12.2023. Der vil blive holdt løbende samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Slagelse
  • Torsdag den 14. december 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Køge

    Trives du i situationer, hvor kritisk syge patienter har brug for din hjælp, pleje og omsorg? Har du erfaring med specialudstyr og apparatur? Er svaret ja, så søger vi lige nu én social og sund..
    • SOSU-assistent
    • Køge
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Kalundborg

    Om jobbet Står du og mangler et fritidsjob, hvor du er med til at gøre en stor forskel i andres liv? Så kom og bliv en del af vores hjemmepleje i Høng og Gørlev. Vi søger afløsere, som br..
    • SOSU-assistent
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Munke Bjergby

    Vi har fokus på hjernen – med hjerte Brommeparken søger pr. 1. juli 2024 eller efter aftale 2 social- og sundhedsassistenter som brænder igennem for, at arbejde tværprofessionelt indenfor det .
    • SOSU-assistent
    • Munke Bjergby
    Få mere info
  • Sosu-assistent på Midt-og Vestsjælland

    Aktivitetsmedarbejder til daghjem for ældre borgere gerne med pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund Vi søger en dedikeret og omsorgsfuld aktivitetsmedarbejder med en høj faglighed til vore..
    • SOSU-assistent
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 8
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 8
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 9
14. april 2024 9