Sygeplejefaglig leder til daglig lederstilling på Kildegården Midlertidige Pladser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Motiveres du af at lede tværfagligt plejepersonale bestående af sygeplejersker samt social og sundhedsassistenter, så I sammen kan skabe meningsfulde borgerforløb af høj kvalitet? Sætter du pris på en alsidig arbejdsdag præget af høj aktivitet og kompleksitet i ledelsesarbejdet samt muligheden for at sætte eget præg på din hverdag og ikke mindst på fremtidens sygepleje i det nære sundhedsvæsen? Så kan det være dig, vi søger til vores daglige lederstilling på Kildegården Midlertidige Pladser.

Hvem søger vi?


Som daglig leder på Kildegården Midlertidige Pladser vil du blive afdelingsleder for en af vores tre afdelinger. Derudover vil du have det ledelsesmæssige ansvar for vores tværgående sygeplejegruppe, som dækker alle vores tre afdelinger. Dit ledelsesansvar vil altså både bestå af tværgående ledelse og afdelingsledelse. Organisatorisk forståelse, prioritering og struktur samt at kunne lede balancen mellem en bæredygtig drift og udvikling af både medarbejdere og organisation er derfor afgørende.

Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer
  • At du er uddannet sygeplejerske samt har en lederuddannelse på diplom-, master- eller kandidatniveau eller har ambitioner om at tage lederuddannelse på sigt
  • Har ledelseserfaring fra det primære og/eller sekundære sundhedsvæsen
  • At du har et bredt kendskab til sundhedsvæsenet – meget gerne i forhold til sektorovergange
  • At du er en synlig, nærværende og tillidsvækkende leder, som formår at skabe motivation og engagement gennem høj faglighed i opgaveløsningen og det gode arbejdsmiljø
  • At du er nysgerrig, løsningsorienteret og besidder en naturlig gennemslagskraft
  • At du besidder gode kommunikative egenskaber, er tydelig omkring krav og forventninger til medarbejdere og opgaveløsning samt har en pragmatisk og rolig tilgang til de udfordringer og muligheder, der opstår i en hverdag præget af uforudsigelighed og høj aktivitet.


Opgaven som daglig leder på Kildegården Midlertidige Pladser forudsætter et tæt og stærkt tværfagligt samarbejde med alle faggrupper på de midlertidige pladser – bl.a. læge, terapeuter og socialpædagoger. Derudover er opgaveløsningen betinget af det gode samarbejde på tværs af kommunens andre afdelinger som f.eks. visitationen, hjemmeplejen, hjemmesygeplejen og den ambulante genoptræning samt vores regionale samarbejdspartnere på de udskrivende afdelinger.

I den forbindelse lægger vi vægt på, at du
  • Har borgerens forløb i fokus og interesserer dig for, hvor og hvordan vi som organisation kan skabe størst værdi, og hvor vi kan/skal udvikle os
  • Har en tillidsbaseret og medinddragende tilgang til samarbejdet med medarbejdere, lederkolleger og samarbejdspartnere
  • Kan facilitere og udvikle gode tværfaglige samarbejdsrelationer med relevante parter, så vores fælles kerneopgave kan løses på bedste vis
  • Ser værdien af at vi som organisation har en fælles retning i forhold til strategi, udvikling og prioritering.

Hvem er vi?


Kildegården Midlertidige Pladser har 63 pladser fordelt på 3 afdelinger og er Gladsaxe Kommunes tilbud til borgere, som har behov for et rehabiliterende midlertidigt døgnophold før udskrivelse til eget hjem. Vi har en gennemsnitlig indlæggelsestid på 30 dage, og har et flow i indlæggelser og udskrivelser pr uge på gennemsnitligt 15 borgere.

Mange af de indlagte borgere tilbydes som afslutning på opholdet videre ambulant genoptræning, når den fysiske funktionsevne tillader dette. Borgerne modtages primært efter en akut hospitalsindlæggelse, mens en mindre del kommer direkte fra eget hjem. Mange er ved ankomsten præget af akutte og komplekse problemstillinger af såvel sundhedsmæssig som social og psykisk karakter, som kræver indledende stabilisering. Der er derfor behov for en høj sundhedsfaglig indsats, som løbende tager udgangspunkt i den enkeltes samlede problemstilling baseret på et tæt tværfagligt samarbejde. Ofte involveres også udskrivende afdeling eller egen læge i det videre forløb. Fastholdelse af høj faglig standard forsøges bl.a. nået gennem daglige tværfaglige tavlemøder, stuegang med deltagelse af stedets læge, tværfaglige rehabiliteringskonferencer, løbende adgang til kommunalt akutteam og sparring med hospitalsbaserede hotlines og udgående teams samt fast aftale med nærtliggende apotek om daglig medicinlevering. Kompetenceudvikling og løbende kvalitetsmonitorering vægtes ligeledes højt i bestræbelserne på at sikre stedets faglige standard.

Dine ansvarsområder som daglig leder


Strategisk ledelse – du har, med fokus på et tværfagligt ledelsessamarbejde, ansvaret for at afgrænse, prioritere og eksekvere med afsæt i Gladsaxe Strategien samt organisationens overordnede strategier.
Desuden forventes det, at du som daglig leder kan oversætte strategierne til meningsfulde og praksisnære mål for medarbejderne og i samarbejde med dem implementere disse strategier og målsætninger i praksis til gavn for borgerne.

Faglig ledelse – du har, med fokus på et mono- og tværfagligt samarbejde, ansvaret for at koordinere borgerforløb i overensstemmelse med kvalitetsstandarder, lovgivning og hensynet til borgeren. Det forventes, at du leder den faglige udvikling i dine egne områder og tager et medansvar for at lede den faglige udvikling i organisationen som helhed og på tværs af andre enheder i Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen. En stor del af den faglige ledelse som daglig leder handler om at sikre, at medarbejderne har de rette kompetencer til opgaven og kontinuerligt er med til at udvikle disse.

Personaleledelse og driftsledelse – du skal sikre den daglige opgaveløsning – rekruttere, motivere og fordele opgaver ud fra hensyn til opgaver, arbejdsmiljø og økonomi. Du skal bedrive nærledelse af medarbejderne dér, hvor medarbejderne er.
Du skal kommunikere og sikre følgeskab til strategier og forandringer gennem meningsskabelse via inddragelse og kompetenceudvikling. Du skal arbejde med relevant og effektiv driftsmålsstyring, målopfyldelse og ressourceudnyttelse i eget område samt sikre kvalitet, aktivitet og borger- og pårørendetilfredshed i borgerforløbene.

Vi tilbyder dig


En ambitiøs og højaktuel organisation i det samlede sundhedsvæsen og muligheden for at præge fremtidens definition af midlertidige døgnpladser i særdeleshed sygeplejens bidrag til denne.

Hos os får du en organisation præget af stærk tværfaglighed, høj aktivitet og store muligheder for at bidrage til den samlede opgaveløsning i vores aktuelle og fremtidige sundhedsvæsen.

Du bliver en del af et tværfagligt lederteam bestående af terapeuter og sygeplejersker, hvor det er en eksplicit forventning, at vi sparrer med hinanden og er sammen om at nå vores fælles mål. Vi har et ledelsessamarbejde præget af tillid og gensidig respekt, hvor egne og fælles kompetencer kan komme i spil. I vores ledelsesrum er der plads til de innovative idéer og plads til at skulle prioritere og derved sikre den fornuftige balance mellem proces og beslutning.

Derudover har vi som støttefunktioner til organisationen og daglige ledere bl.a.
  • Decentral løn- og personalemedarbejder, som står for bl.a. lønkørsler, Optima, ansættelser, indkaldelser til sygefraværssamtaler osv.
  • Vagtplanlægger og koordinator, som lægger vagtplan for alle grupper samt står for dækning af fravær i dagligdagen
  • Praksisnære udviklingssygeplejersker som i tæt samarbejde med ledelsen har ansvaret for kvalitetsudvikling, kvalitetssikring, undervisning, kompetenceudvikling, onboarding, osv.
  • Fra 2024 implementerer vi en ny funktion i afdelingerne, som benævnes Assistentfaglig Koordinator. Denne skal være tovholder og støttefunktion ude i de enkelte afdelinger på den assistentfaglige borgernære opgave og skal fungere som tæt samarbejdspartner med sine øvrige assistentfaglige kolleger, den daglige leder af afdelingen og udviklingssygeplejersker.

Ansættelse


Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Stillingen er på 37 timer/uge med tiltrædelse 1. marts 2024.

Vil du vide mere?


Ønsker du at høre mere om stillingen eller os som organisation, er du mere end velkommen til at kontakte leder af Kildegården Midlertidige Pladser, Louise Dam Falkedal på telefon 21 72 14 49.

Ansøgningsfrist


19. januar 2024 kl. 12.00.
Der afholdes både første og anden samtale.
Første ansættelsessamtale vil finde sted tirsdag den 23. januar 2024, og anden samtale efter nærmere aftale.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Nældebjerg plejecenter søger ernæringsassistent til at lave mad til beboerne pr. 1.6.2024. Nældebjerg Plejecenter ligger midt i centrum og er omgivet af et sprudlende byliv. Der er kort afstand til Greve S-station, indkøbscenter og rådhuset. Vi har en hyggelig have og inspirerende aktiviteter.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    SSA, teamplayer og omsorgsekspert søges til Kløver-lyng gruppen på Møllehøj Plejecenter. Vi bor på Møllehøj Plejecenter i Kløver-lyng gruppen. Vi mangler en social- og sundhedsassistent til at varetage plejen af os om aften og de søde medarbejdere har brug for en ny kollega.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
21. maj 2024 186
20. maj 2024 188
19. maj 2024 193
18. maj 2024 193
17. maj 2024 199
16. maj 2024 189
15. maj 2024 186
14. maj 2024 184
13. maj 2024 181
12. maj 2024 191
11. maj 2024 190
10. maj 2024 193
9. maj 2024 196
8. maj 2024 192
7. maj 2024 185
6. maj 2024 151
5. maj 2024 147
4. maj 2024 152
3. maj 2024 153
2. maj 2024 157
1. maj 2024 167
30. april 2024 170
29. april 2024 167
28. april 2024 167
27. april 2024 169
26. april 2024 172
25. april 2024 174
24. april 2024 181
23. april 2024 177
22. april 2024 183
21. april 2024 199