Plejecenter Toftehøjen genåbner og søger derfor nye engagerede uddannede plejepersonaler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby Sjælland

Er dit nytårsfortsæt at skifte arbejde, så læs gerne med her. Måske bliver du inspireret til at søge arbejde på Plejecenteret Toftehøjen som ligger i stationsbyen Viby Sjælland.

Vi er ved at afslutte en gennemgribende renovering af plejecenteret, og åbner op for i alt 27 renoverede 2 rums boliger ultimo december 2023.

Vi søger derfor nye kollegaer som vil være med på en spændende rejse hvor vi sammen og i fællesskab skal skabe Danmarks bedste plejecenter.

Vi søger personale i alle vagtlag:

  • 2-3 SSH eller SSA i dagvagter med timeantal på 32-35 timer om ugen med weekend vagt hver 3 weekend. Her er der friske kollegaer som venter på du kommer og gør dit indtryk med hvad du kan bidrage med i personalegruppen og til vores beboere.
  • To SSH eller SSA i aftenvagt med timeantal på 28 timer om ugen, her arbejder vi efter 5-2 princippet og du skal være på man/tirs holdet med weekend hver 2. weekend i ulige uger. Her er der en god erfaren SSA som ser frem til at have dig som kommende kollega, hvor i sammen kan sørge for at beboerne får en god aften med nærvær og samvær
  • En SSH eller SSA i Nattevagt med 7 dages vagt i de ulige uger og 7 fridage i lige uger. I alt 28 timer om ugen. Du vil sammen med dine kollegaer sørge for at der trygt og ro om natten.

Lidt om os her på Toftehøjen:

Vi er et hus i fuld udvikling og som er fuld af liv med mange samarbejdspartnere som hjælper med, at skabe nogle uforglemmelige minder med hygge, sang og musik. Toftehøjen er et sted som er trygt og godt for vores beboere, her vil du opleve engageret medarbejdere som ønsker vores beboer det bedste. Vi prioriterer at lave flere aktiviteter i løbet af ugen med beboerne, og har høj faglighed hvor vi dagligt får en snak om hvad vi skal have fokus på, for at vi dermed kan skabe god værdi for beboerne.

Vi har synlig ledelse og vi kan altid tage en snak om det der rører sig i huset, og vi har høj psykologisk tryghed og der er plads og rummelighed til forskelligheder. Vi tager flere beslutninger i fællesskab og vi prioriterer at det er vigtigt at alle får plads til at ytre sig.

Roskilde Kommunes fokus:
I Roskilde Kommune har vi fokus på forebyggelse og tidlig opsporing. Vi anvender triage og arbejder målrettet for, at forebygge indlæggelser via hændelsesanalyse og læring af utilsigtede hændelser. Samtidig arbejder vi med, at højne kvaliteten gennem kreative og innovative projekter som f.eks. inkontinens, aktiviteter og små case gennemgang. Vi er i kommunen optaget af, at forankre den rehabiliterende tilgang i hverdagen med udgangspunkt i beboerens livhistorie, egne ønsker og ressourcer.

Vi søger derfor social og sundhedsassistenter eller hjælper der:

  • Holder af ældre borgere og finder det naturligt, at deltage i plejen omkring beboeren med udgangspunkt i beboerens ønsker, livsfaser og mål for plejen.
  • Har mod på, at kaste sig ud i forskellige projekter og aktiviteter til gavn for beboerne.
  • Vægter kvalitet og opgaveløsning højt.
  • Har godt humør og et imødekommende væsen over for beboerne, kollegaerne og gæster i huset.
  • Kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i udfordrende situationer.
  • Tage ansvar for, at skabe et godt og trygt hjem for vores beboere.
  • Kan bruge IT og dokumentere ud fra gældende lovgivning.
  • Vægter pårørende samarbejde højt.

Tænker du at du kan bidrage i vores personalegruppe og samtidig have fokus på faglighed, aktiviteter og nærvær for vores beboer, og kan du starte 1. januar så tøv ikke med at sende din ansøgning.

I tilfælde af at du får lyst til at høre mere om Toftehøjen og de forskellige stillinger, kan du ringe eller at skrive til enten vores Centerleder Teresa tlf. 40462941 på mail [email protected] eller til afd. leder Anja tlf. 20497469 mail [email protected]

Der er ansøgningsfrist den 22. november 2023 og samtaler afholdes den 27. og 28. november 2023

HUSK notere i ansøgningen hvilken vagtlag du søger. Der indhentes straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Søg via søg stillingen knappen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8930a5e7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Viby Sjælland
  • Onsdag den 22. november 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Holbæk

    Ønsker du at være en del af vores stærke rehabiliterings hold til fase 2 apopleksi patienter og er du uddannet SSA så er det måske lige dig vi søger. Vi er et stærkt fagligt team bestående af .
    • SOSU-assistent
    • Holbæk
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Holbæk

    Bliv en del af et stærkt tværfagligt miljø, hvor der er fokus på den helhedsorienterede tilgang til den komplekse patient. Vi mangler dig fra 1. juli 2024 eller hurtigst mulig. Vi vil gerne hav..
    • SOSU-assistent
    • Holbæk
    Få mere info
  • Sosu-assistent på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en nattevagt på 28 timer/u med mulighed for at arbejde hver 2. eller 3. weekend. Den geriatriske klynge er en del af medicinsk afdeling. Foruden sengeafsnittet har vi også endokrinolog..
    • SOSU-assistent
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Kalundborg

    Om jobbet Mangler du et sommerferiejob er der gode og spændende muligheder som afløser på [xxxxx] Vi søger i alle vagtlag. Vi søger primært sommerferieafløsere i juli, aug..
    • SOSU-assistent
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Viby Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Viby Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 1