FAST HANDICAPHJÆLPER SØGES STRAKS TIL LANGE VAGTER I HILLERØD

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

FULDTID OG FAST BPA-HANDICAPHJÆLPERE SØGES TIL DAME I HILLERØD HVERDAGE 7-23.

Interesserede bedes kontakte min hjælper Klaus Graves Petersen på tlfnr. 25793829 (fader og tovholder) og spørg vedrørende stillingen (anbefales).

Køn, alder er ikke vigtigt, og du har mulighed for at få faste vagter eller fleksible vagter, hvis det er det du ønsker. Vagter koordineres med hjælperteamet og indskrives via et bookingsprogram online. Den sidste uge i måneden er jeg på Falster med min ene hjælper og hendes 2 hunde (torsdag eftermiddag-til og med tirsdag).Jeg har stor opbakning fra min far, som også træder til, når jeg mangler hjælpere. Du skal have i mente at dette er ikke et normalt 7-16 job og det er vigtigt for mig, at du har forståelse for, at du arbejder i mit hjem, og at du deltager i det, som der er behov for, ellers har du mulighed for at trække dig tilbage til mit hjælperværelse.

Jeg er en dame +50 og mit navn er Katrine G. P. og bor i en 97 kvm andelslejlighed i Hillerød (mit hjem er også dit med forbehold). Min uddannelse er cand.scient. med idræt og psykologi ved Københavns universitet. Ramt af meningitis i 2001 og det har medført hjerneskade og betydelige handicaps og indbefatter meget nedsat funktionsevne, der har gjort at jeg sidder i kørestol, men har kort ståfunktion. Har bla. dobbeltsyn, nervesmerter, afasi og det gør jeg bliver lettere frustreret, når jeg ikke forstås. Sygdommen vendte min levevis totalt. Fra uafhængig til meget afhængig.

Jeg er fleksibel og det er mit hjælperteam også, desuden er jeg tolerant, tålmodig, stædig, målrettet, ikke ryger og har ingen husdyr, men elsker generelt dyr, dog ikke edderkopper. Derudover accepterer jeg ikke løgn, ufuldstændige hirtorier, rod og madspild/spild. Husk jeg sidder mest i stolen.

Manualerne/hjælperkodex, som jeg har udarbejdet er "min stemme" og forventningsafstemning. Til nød kan min staveplade bruges.

Dit arbejde, hvis din kemi matcher min: at være mine hænder/tale/øjne, samt bruge din fornuft, pleje og ledsagelse i min bil Citroën C5 stationcar, læse og følge to do manualer og hjælperkodex, skrive dagbor, overvågning, bad, plejeopgaver, servicere mig, samt holde mit hjem og udendørs arealer. Vores kemi er altafgørende for at vi kan arbejde sammen.

Du tilbydes:

- Teamsamarbejde og deltagelse i personalemøder

- Indflydelse på dine arbejdstider, dog er det det faste hjælperteam som helst skal dække hinanden ind ved sygdom og ferier.

Dine kvalifikationer:

- Være stærk fysisk, og/eller kunne bruge hjælpemidlet (Sara Steady), som du også kan oplæres i at bruge.

- Mulighed for at medbringe dyr, jeg elsker hunde/dyr.

- Køn er underordnet (jeg er ligeglad). Jeg sidder ofte uden bluse på for at undgå nervesmerter.

- Du skal være troværdig, ærlig, fleksibel, kunne arbejde selvstændigt, være ikke-ryger, og have hjertet på rette sted.

- Udføre skrive- og læseopgaver.

- Træning - primært cykling

- Madlavning (ofte efter madplan)

- Ledsagelse/Kørsel - Kørekort B- min bil er fra 2003, en trivselsbil.

Min hverdag består typisk af følgende:

At stå op om morgenen med hjælp fra dig, køres ud til badeværelset, hvor jeg bliver badet af dig, ind i en stol, hvor jeg bliver gjort klar til dagen (med hjælp fra udførligt skrevet manual), du laver morgenmad til mig, jeg har motionscykel, som kan bruges fra den stol jeg sidder i. Jeg arbejder meget på min computer og spiller spil som candy crush og Sudoku, ellers holder jeg af at læse, se på dyrene i min have og se sport i TV. Om aftenen laver du aftensmad til mig, hjælper mig med at spise. Herefter arbejder jeg videre ved min computer indtil omkring 22-tiden eller når jeg bliver træt og vil i seng. Her vil jeg (med hjælp fra manual) på toilet og børste tænder, ind i seng og have renset ansigt, creme på. Dette er normalt dagen, dog vil der typisk komme opgave variationer indimellem de faste gøremål, hvor jeg sender en sms du skal følge, ellers står der i min dagbor, hvad dagen bringer. Der forekommer ikke tunge løft, kun i nødsituationer.

Der er rigtig meget mere at fortælle om mig, men ring til min fader og hjælper, Klaus på 25793829 for eventuelle spørgsmål og interesse.

Ansættelse: Snarest muligt.

Hvis du mener, du er den rette til jobbet, kan du sende din ansøgning til min mail: [email protected].

Jeg håber, at høre fra dig

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Hillerød
  • Mandag den 13. februar 2023

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper (elev) i Nordsjælland

    Bliv ansat som social- og sundhedshjælperelev i [xxxxx]Som social- og sundhedshjælper bistår du borgeren med omsorg, pleje og praktisk hjælp. Der er fokus på at støtte og motivere borg..
    • SOSU-hjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Frederikssund

    Ledsager søges til kvinde på 85 år, med et synshandicap. Hun har et synshandicap, har orienterings syn og du skal derfor være borgers øjne når I færdes ude i trafikken, og f.eks. hjælpe med at .
    • SOSU-hjælper
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Helsingør

    Om opgaven og borgerenDu tilbringer tid sammen med en 19-årig ung kvinde, der er sansesentisiv, i hjemmet for i enten får jer en god snak eller sætter en god film på i fjernsynet. Hun trives bedst .
    • SOSU-hjælper
    • Helsingør
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Stenløse

    Er du god til at være vågen om natten? Hygger du dig med at læse, se film, arbejde, spille computer eller lign., når alle andre sover? Og har du mod på at arbejde som handicaphjælper? Så er det må..
    • SOSU-hjælper
    • Stenløse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 12
23. april 2024 10
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 10
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 8
11. april 2024 8
10. april 2024 9
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 9
4. april 2024 9
3. april 2024 10
2. april 2024 9
1. april 2024 9
31. marts 2024 9
30. marts 2024 9
29. marts 2024 9