Rekrutteringsfirma

Supply Chain Analyst til en af Danmarks største...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Har du en nysgerrig og analytisk tilgang til dit arbejde med Supply Chain og ERP-systemer? Så har du her muligheden for at blive en del af Daka Denmark – en frontløber inden for bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Ambassadørrolle for Supply Chain og hands-on optimering af logistikprocesser i forretningen


Med mantraet: ”Intet går til spilde, alt kan bruges” omdanner Daka Danmark biprodukter fra landbruget og fødevareindustrien til bæredygtige kvalitetsprodukter inden for dyrefoder, gødning og vedvarende energiprodukter som biobrændsel og biodiesel. Hos Daka er man stolte af at være en del af det grønne kredsløb, hvor al produktion er baseret på organisk affald og animalske biprodukter.

Som Supply Chain Analyst bliver din fornemmeste opgave at sikre, at al logistik og vareflow er strømlinet, så der er et optimalt grundlag for økonomiske beslutninger – og så kunderne er sikret den bedst mulige service.

Dit vigtigste værktøj til dette bliver D365, hvor du er procesejer og superbruger for logistikprocessen på tværs af organisationen. Du kommer til at yde support hele vejen igennem værdikæden, analysere eksisterende forretningsprocesser og identificere forbedringer sammen med brugere og ERP-teamet. Du samarbejder med fire forretningsenheder og hjælper dem med at skabe valide data, undgå fejl og overvåge datagennemstrømningen i virksomheden.

Af konkrete arbejdsopgaver kan du se frem til:

  • Produktionsplanlægning herunder oprettelse af produktionsordrer og daglig overvågning af integration og inputs/outputs for at sikre korrekt controlling af data- og vareflow
  • Support til kolleger i forbindelse med ERP, især transportafdelingen, lager- og produktionspersonale, økonomiafdelingen samt den kommercielle afdeling
  • Tæt på brugerne i deres dagligdag og hjælper med optimal anvendelse af Dakas værktøjer, ligesom du lytter til forbedringsforslag og fanger organisationens forslag til forenkling
  • Test, identifikation og gennemførelse af optimeringsmuligheder for D365
  • Iværksættelse af projekter, eksempelvis videreudvikling af brugen af specifikke moduler i D365
  • Implementering af vedligeholdssystem i produktionen sammen med ERP-teamet

Generelt er berøringsfladen i stillingen bred – både i forhold til Supply Chain-arbejdsopgaver og i forhold til samarbejde med forskellige business units i Daka. Du får stor indflydelse på dit eget arbejde og en central rolle i virksomhedens arbejde med Supply Chain og D365.

Din base bliver på hovedkontoret i Hedensted, men det er ligeledes vigtigt for denne funktion, at du er til stede på de forskellige produktionsenheder. Du kan forvente ca. en ugentlig dag hos to af produktionsenhederne i henholdsvis Løsning og Randers og en eventuel ugentlig hjemmearbejdsdag.

Du ser sammenhængen mellem system og forretning


Som person er du udadvendt og driftsorienteret og din analytiske sans – kombineret med din forretningsforståelse – gør det naturligt for dig at identificere områder, der kan optimeres til sikring af effektive processer på både bruger, system- og forretningsniveau.

Både personligt og arbejdsmæssigt trives du i et tværorganisatorisk miljø, hvor du både arbejder sammen med specialister, generalister, andre superbrugere og eksterne konsulenter, ligesom du er tilpas i rollen, hvor du supporterer kolleger med din ekspertviden.

For at forstå forretningen er det vigtigt, at du kan lide at møde brugerne på deres hjemmebane, er nysgerrig på at lære de fysiske processer, der ligger bagved værdikæden og danner input, ligesom du skal kunne arbejde sammen med kolleger på alle niveauer og kende deres arbejdsproces i helheden.

Du er pædagogisk og ved, at modtageren af budskabet skal kunne følge med i din træning, så du tager dem under armen og viser dem, hvordan de skal bruge systemet, så de forstår helheden.

Da du vil udfylde rollen som ERP-superbruger, har du et indgående kendskab til D365 eller lignende ERP-systemer, ligesom du har arbejdet med fysiske vareflows – især i forhold til produktions- og lagerstyringsprocesser, gerne i en virksomhed med fysisk produktion.

Uddannelsesmæssigt forestiller vi os, at du kommer med en videregående uddannelse inden for Supply Chain, f.eks. cand.merc. Supply Chain management, logistikingeniør, produktionsingeniør eller lignende.

Du behersker desuden dansk og engelsk i skrift og tale.

Biprodukters vej til bæredygtig recirkulering


Daka har fire forretningsområder (Daka Sarval, Daka SecAnim, Daka ecoMotion og Daka Refood), hvor alle er specialiserede i indsamling, sikker håndtering og recirkulering af biprodukter fra landbruget og fødevareindustrien til produktion af bæredygtige kvalitetsprodukter. Kort sagt arbejder Daka for at give naturens ressourcer tilbage.

Som en del af den internationale SARIA-koncern har Daka muligheden for kontinuerligt at udvikle produkter og produktionsmetoder, der både skåner miljø og ressourcer.

Daka håndterer 600.000 tons råvarer årligt, har 10 lokationer i Danmark, Sverige og Norge og har i alt 250 medarbejdere i Danmark.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Hedensted

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Århus N

    Our team are looking for a skilled Supply Chain professional who is keen to make an impact in our continuous improvement journey! In this role you will be involved with key stakeholders in the busi..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply chain manager i Århus N

    Do you have experience in Supply chain? Does steering SIOP and RCA activities sound interesting? Would you like to work in a global environment in the industry of wind energy? Then we've got the op..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply chain manager i Århus N

    Do you have a background within the Construction Industry or Plant maintenance? Are you used to improving processes via IT solutions? If you want to have a major impact on Vestas Construction .
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply chain manager i Århus N

    Do you want to be part of the Global IT team in Vestas and be accountable for all IT offerings for our Value Chain business applications? Then you might be our new Supply Chain Business Analyst wit..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1