Supply Chain Specialist til global teknologileder, deltid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Supply Chain Specialist til global teknologileder, deltid


Tag dit næste karriereskridt hos ABB og bliv del af et globalt team, der spiller en teknologisk hovedrolle i elektrificeringen af Danmark for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Hos ABB har vi det klare mål at drive mangfoldighed og integration på tværs af alle dimensioner: køn, LGBTQ +, evner, etnicitet og generationer. Sammen er vi på en rejse, hvor hver eneste medarbejder, individuelt og kollektivt, byder velkommen og anerkender værdien i individuelle forskelle.



Når du bliver en del af ABB, bliver du del af en førende, global virksomhed, der er drevet af at skabe en bæredygtig fremtid. Med innovative, digitale teknologier baner vi vejen for adgangen til renere energi. Har du en uddannelse inden for Supply Chain Management, måske suppleret med nogle års erfaring, og er du klar til at gøre en forskel i en stor global organisation, så har vi det helt rigtige job klar til dig. Du får ikke alene stort ansvar og en masse spændende opgaver inden for dit speciale, du får også mulighed for at bidrage til bedre og mere klimavenlige løsninger i Danmark. Derudover kan du glæde dig til at blive del af et velfungerende team. Vi gider hinanden, giver plads til hinanden, og vi har det ikke mindst rart sammen. Stillingen er en deltidsstilling med mulighed for fuldtid på længere sigt. Dit overordnede fokus er at sikre, at vores supply chain er velsmurt med de rigtige processer, analyser og materialer til tiden. Særligt vores indrapporteringer og processer omkring indkøb (procure to pay) vil præge din første tid hos ABB. Herudover vil Elektrification have glæde og gavn af din lyst og evne til at sikre en god leverandør-performance og god datadisciplin. Du bliver en del af vores Electrification-forretning med base på kontoret i Middelfart. Vores teknologier og løsninger bliver brugt i alt fra transport over produktion til forsyning og infrastruktur. Vi arbejder med en bred vifte af kunder på tværs af brancher og segmenter og har derfor også mange forskellige typer af leverandører udover egne europæiske fabrikker. Du kan derfor glæde dig til varierede og udfordrende opgaver, hvor du arbejder i hele spændet fra analyser over rapportering til indkøb. Derudover får du en rolle omkring vores lager, hvor du sammen med vores lagerchef, skal sikre god udnyttelse af lagerkapaciteten.

Dine ansvarsområder


  • Gennemføre tredjeparts indkøb til vores produktion samt projekt- og serviceafdeling
  • Udarbejde procure-to-pay rapportering - vi sørger for en grundig oplæring
  • Optimere logistik og vareflow – analyse af lagerparametre som safety stock, lead time og re-order point
  • Gennemføre segmenteringsanalyser af vores lager
  • Kvalificere og forhandle kontrakter med leverandører
  • Gennemføre audit af primære leverandører og være ansvarlig for P2P processen i ABB
  • Sparring med vores lagerchef for at optimere proces mellem forretning og lager
  • Leve op til ABB’s kerneværdier omkring sikkerhed og integritet ved at tage personligt ansvar for dine egne opgaver, dine kolleger og virksomheden

Din baggrund


  • Uddannelse indenfor Supply Chain
  • Gerne nogle års erfaring med SCM
  • Gode IT-evner – du er god til Excel og kan hurtigt lære SAP og andre programmer
  • En struktureret og analytisk arbejdsform – du kan selvstændigt gennemføre komplekse analyser
  • Overblik – du kan se både helheden og de mange detaljer
  • En imødekommende og serviceorienteret tilgang – du skal hjælpe mange forskellige mennesker
  • Vedholdenhed – får du ikke det, du har brug for fra en kollega eller leverandør, prøver du igen

Mere om os


Søg jobbet online via vores enkle og nemt tilgængelige system, hvor du også kan gemme udvalgte job. Har du spørgsmål inden da, så ring gerne til forretningschef Randi Skot Hagensen på 2434 0265. Der er ingen ansøgningsfrist da vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vi ser frem til at modtage din ansøgning(Vi foretrækker at modtage dine dokumenter på engelsk). Hvis du er blevet nysgerrig på ABB er du velkommen til at kigge på vores hjemmeside www.ABB.com. I ABB får du chancen for at hjælpe med at drive den 4. industrielle revolution fremad og dermed skabe en bæredygtig fremtid for både kloden og din egen karriere. Hver dag får du mulighed for at udfordre dig selv i et miljø fyldt med topklasse kolleger, der er førende på deres felt – uanset om du arbejder lokalt eller i globale netværk. ABB er en førende global teknologivirksomhed, der styrker omstillingen af samfundet og industrien for at opnå en mere produktiv og bæredygtig fremtid. Ved at forbinde software med porteføljen af elektrificeringsprodukter, robotter, automation, motorer og frekvensomformere, løfter ABB de teknologiske grænser op til nye højder. ABB's succes bygger på mere end 130 års ekspertise og drives af 105.000 dygtige medarbejdere i over 100 lande. I Danmark er vi ca. 500 gode kolleger fordelt på kontorer i Skovlunde, Middelfart og Esbjerg. Læs mere på www.ABB.dk – og lad os forme fremtiden sammen Work model: hybrid #LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Middelfart

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Langeskov

    Area Export ManagerSelvstændig rolle med ansvar for markeder med potentialeLotus Heating Systems i Langeskov tilbyder her en attraktiv mulighed for at udfolde dit talent for internationalt s..
    • Supply Chain Manager
    • Langeskov
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Supply Chain Manager søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Senior SAP Supply Chain Consultant Are you a seasoned expert in Supply Chain management with a strong background in SAP PP-PI? Are you ready to leverage your skills to make a tangible impact?.
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Odense C

    For en samarbejdspartner beliggende på Sydfyn, søger vi en Supply Chain Coordinator til opstart hurtigst muligt eller pr. 1. juli/1. august 2024. Velkonsolideret og lokal forankret virksomhed m..
    • Supply Chain Manager
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0