Eksklusiv introstilling ved [xxxxx] for nyuddannet eller erfaren sygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

”Drømmer du om en god start på dit arbejdsliv i Psykiatri?”

”Har du lyst til at gøre en forskel for patienter med psykiske lidelser - Eller har du bare lyst til at snuse lidt mere til psykiatri? Vi står klar til at tage imod dig og tage hånd om din faglige udvikling fra første dag.”

Ved Psykiatrisk Afdeling Aabenraa tilbyder vi en eksklusiv introstilling, hvor der gøres ekstraordinært meget ud af introduktionen i det første år. Vi søger derfor en nyuddannet eller en erfaren sygeplejerske fra somatik, hjemmepleje eller lignende til fast stilling på 37 timer ugentlig, eller efter aftale. Stillingen kan også søges, selvom du ikke er færdig med din uddannelse på nuværende tidspunkt. Stillingen er til besættelse per 01.12.2023, eller efter aftale.

”Du får den bedste introduktion, og en super sød og dygtig mentor.”

”Som udgangspunkt får du først 1 års oplæring på et sengeafsnit med ophold i ambulant psykiatri undervejs, men forløbet kan også tilrettes individuelt på baggrund af evt. erfaringer. Der bliver simpelthen bare sat turbo på din faglige udvikling som psykiatrisk sygeplejerske.”

I løbet afdet første år bliver du grundigt klædt på som sundhedsfaglig kontaktperson. Vi tilbyder et trygt miljø, hvor du vil få den nødvendige teoretiske og praktiske ballast, så du med selvstændighed og høj faglighed kan levere målrettet og patientcentreret psykiatrisk sygepleje.

Som udgangspunkt vil du det første år være på et sengeafsnit med henblik på at få en god fornemmelse af patienter med forskellige psykiatriske diagnoser. Her vil du også blive introduceret til Psykiatriens arbejdsmiljøkultur og værdier for samarbejdet. Du vil ydermere deltage i en række relevante kurser, eksempelvis konflikthåndtering. Du vil undervejs få ophold i ambulant psykiatri med henblik på at få en fornemmelse af det tværsektorielle samarbejde og sammenhængende patientforløb. Introforløbet sigter mod en videre ansættelse i et sengeafsnit. Forløbet og ansættelsen kan også tilrettelægges individuelt på baggrund af evt. erfaringer.

Ud over et struktureret introduktionsforløb vil du i det første år blive tilknyttet en mentor. Dette for at skabe de bedste betingelser for din faglige udvikling, professionelle identitet og mestring af den psykiatriske sygepleje.

”På sengeafsnittet møder du patienterne, når de har det dårligst og har brug for indlæggelse, og du får en fornemmelse af den mere akutte psykiatriske sygepleje.”

På sengeafsnittet bliver du en del af en arbejdsplads, der har stort fokus på arbejdsmiljø og trivsel. Du kommer til at arbejde med den tætte relation i patientens akutte og mest sårbare periode. Du kommer ligeledes til at arbejde med patienter i lukket enhed, hvor personlige egenskaber, som indlevelse, rummelighed og menneskesyn kan komme i spil. Du bliver en del af et tværfagligt team, der tilrettelægger individuelle indlæggelsesforløb for patienten.

”I den ambulante psykiatri møder du patienterne, når de ikke er indlagte, og får en fornemmelse af samarbejdet med patienten, de pårørende, kommunen, egen læge og sygehuset.”

” I det ambulante team har vi fået en arbejdsmiljøpris på baggrund af introduktion til arbejdsmiljøværdierne til nye medarbejdere.”

Det ambulante team OPUS varetager udredning og tilbyder et treårigt behandlingsforløb til 18 – 29 årige patienter med nydiagnosticeret skizofreni. Teamet har til huse i Sundhedshuset Opnørgården, Aabenraa. I OPUS bliver du en del af et tværfagligt team, hvor vi har et stærkt fokus på det gode arbejdsmiljø og hjælper hinanden. I teamet får du patientforløb i tæt samarbejde med din mentor, hvor du arbejder med relationen til patienten. Du vil opleve et nært samarbejde med teamets øvrige 15 medarbejdere, som består af overlæge, afdelingslæge, psykologer, socialrådgiver, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og oversygeplejerske.

Vi søger en nyuddannet eller erfaren sygeplejerske, som:

  • tager udgangspunkt i patientens ønsker for eget liv og lægger vægt på pårørendesamarbejdet
  • ønsker at opnå en stærk faglighed inden for det psykiatriske speciale
  • er udviklingsorienteret og reflekterende i forhold til din egen og andres praksis
  • medvirker til et positivt arbejdsmiljø
  • har lyst og evne til samarbejde og til at indgå i et tværfagligt team
  • er fleksibel og ansvarsbevidst i rollen som kontaktperson og kollega
  • evner at efterleve psykiatriens bærende værdier – respekt, faglighed og ansvar
  • har kørekort


Vi tilbyder dig:

  • mentor og individuel tilrettelagt introduktion og oplæring
  • hyppige statussamtaler gennem hele første år af din ansættelse
  • at du ikke indgår i normeringen i de første 2 måneder på sengeafsnittet, og i de første 2 måneder i det ambulante team OPUS, hvis du er nyuddannet
  • undervisning, supervision, relationskonference og gode muligheder for kompetenceudvikling
  • selvstændige og udviklende arbejdsopgaver, hvor både faglige og personlige kompetencer kommer i spil - i tæt samarbejde med mentor og det øvrige team
  • et åbent læringsmiljø, præget af gensidig respekt, opbakning og faglighed
  • et godt kollegialt samarbejde og ’skytsengelordning’


”Vi er en spændende arbejdsplads i udvikling, hvor patientinddragelse, godt kollegialt samarbejde og faglig dygtighed er i fokus.”

” Vi hjælper hinanden og når i mål med mange fine resultater.”

Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte:

Bodil Thomsen på tlf.: 24 79 19 80 eller mail: [email protected]

Birgitte Christensen på tlf. 99445739 : eller mail: [email protected]

Løn i henhold til gældende overenskomst, herunder psykiatritillæg.

Ansøgningsfrist: Den 25.10.2023.

Ansøgningen fremsendes elektronisk med relevante bilag til nedenstående link. Din ansøgning skal indeholde CV, uddannelsesbevis samt gerne dokumentation for tidligere ansættelser.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 44 - 45.

Psykiatrisk Afdeling Aabenraa består af:

  • Psykiatrisk Skadestue
  • 95 sengepladser fordelt på ældrepsykiatrisk sengeafsnit og almenpsykiatriske sengeafsnit.
  • Ambulant psykiatri i Haderslev, Sønderborg, Tønder og Åbenrå, OPUS, Oligofreniteam, Ældreambulatorium og Demensklinik.

Psykiatriområdet er et af Region Syddanmarks fire hovedområder: Sundhed, Psykiatri, Socialområdet og Regional udvikling. Psykiatrien i Region Syddanmark yder det regionale behandlingstilbud til patienter med psykiatriske lidelser og har afdelinger og lokalpsykiatri fordelt i hele regionen. Området tæller cirka 3.000 medarbejdere, og budgettet er cirka 1.9 mia. kr. Hvert år udskrives 12.000 patienter fra psykiatrien, og der gennemføres omkring 400.000 ambulante besøg. Cirka 42.000 syddanskere er i kontakt med psykiatrien i Region Syddanmark hvert år.

”Vi glæder os til at høre fra dig.”

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aabenraa
  • Onsdag den 25. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
8. maj 2024 15
7. maj 2024 12
6. maj 2024 12
5. maj 2024 13
4. maj 2024 14
3. maj 2024 14
2. maj 2024 14
1. maj 2024 14
30. april 2024 15
29. april 2024 14
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 9
24. april 2024 9
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 11
20. april 2024 12
19. april 2024 15
18. april 2024 15
17. april 2024 15
16. april 2024 14
15. april 2024 14
14. april 2024 15
13. april 2024 15
12. april 2024 8
11. april 2024 9
10. april 2024 11
9. april 2024 11
8. april 2024 10