Plejehjemsleder til plejehjemmet Munkensdam – med fokus på følgeskab, fællesskab og fremtidens plejehjem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Er du lederen, der kan stå i spidsen for at skabe selvværd og sammenhæng for beboere både i hverdagen, men også mens vi sammen laver stolegymnastik, stoledans, ribbegolf og meget meget mere? Brænder du for kompetenceudvikling og for at sikre et godt miljø at leve, bo og arbejde i?

Hvis JA, så står vi klar med verdens bedste lederjob med masser af kompetente medarbejdere og skønne plejehjemsbeboere, hvor frihed under ansvar og sund fornuft med afsæt i Beboerens Centrum, sætter rammen for dig som leder.

Munkensdam
Munkensdam Plejehjem er beliggende i Kolding Kommune med en af byens bedste udsigter. Der er plads til 30 beboere i vores skønne hus på bakken, hvor vi har udsigt over store dele af byen og Koldinghus. Vi har også et daghjem med 36 pladser til borgere med demenssygdom og et cafeteria, som bruges af både pensionister, der bor i de 30 ældreboliger, der ligger ved siden af plejehjemmet og andre fra lokalområdet.

På Munkensdam ønsker vi, at beboerne oplever selvværd, værdighed og ansvar for eget liv. Derfor er vi optaget af, hvordan vi sammen med beboerne og deres pårørende kan skabe gode rammer omkring det liv, der leves på vores plejehjem. Vi er en del af "demensrejseholdet", og bruger den viden, vi har fået til at skabe en meningsfuld hverdag, hvor det er beboerens ressourcer, ønsker og livsmønster, der er i centrum.

Du skal sammen med dine to gruppeleder danne ledelsesteamet for ca.45 medarbejdere i plejeboligerne og 14 medarbejdere i Hercules klubben, som, består af ergoterapeuter/SSH/SSA´er, to sygeplejersker og en vagttilrettelægger. Dertil kommer, at vi er privilegere med nogle fantastisk engagerede frivillige, som naturligvis også skal understøttes, sådan de fortsat er en naturlig del af huset.

Kerneopgaven og rammerne for opgaveløsningen på Munkensdam
Du er en synlig, erfaren og nærværende leder, der tør sætte dig selv i spil og gå forrest med energi, entusiasme og organisatorisk tæft. Du er uddannet sygeplejerske, SSA eller med en anden sundhedsfaglig uddannelse, gerne med erfaring fra ældreområdet og suppleret med en lederuddannelse eller du har lyst til at tage en.

Vi forventer, du kan købe ind på Kolding Kommunes ledelsesgrundlag og bidrage med nytænkning, udvikling og lederskab. Du kommer med et smittende humør og stor faglighed, som er garant for, at Beboerens behov og drømme er i centrum i det arbejde, som hver dag udføres på Munkensdam.

Det er vores mål løbende at trimme, tilpasse og udvikle organisationen, så der skabes mest muligt selvværd og sammenhæng for beboere på Munkensdam og deres pårørende langt ud i fremtiden. Derfor er det også naturligt, du bliver en del af forme udviklingen af fremtidens plejehjem.

Du kan både tage og delegere ansvar samt involvere medarbejdergruppen i relevante spørgsmål. Du er disciplineret i udvikling af organisatoriske systemer, fokuseret på datadrevet resultater, ligesom du kan udvise autoritet og overholde deadlines, sådan vi rettidigt får løst opgaverne inden de bliver til problemer.

Du sætter og følger op på, de synlige mål for organisationen, viser retning og er værdiskabende i nærværet med medarbejderne, samt er tilgængelig for beboere, pårørende og interessenter. Vi arbejder på plejehjemmene med kvalitetssikring gennem forbedringsmodellen, hvor vi lige nu er i gang med TOBS. Vi bruger vores indsigter til, at skabe sikre arbejdsgange, arbejde tværfagligt omkring borgerne for derigennem at sikre faglige fællesskaber. Vi prioriterer at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel, bæredygtige arbejdsliv, samt forebyggelse af sygefravær er naturlige fokus områder.

Du er rummelig og autentisk leder, der udfylder ledelsesrollen ved at træde i karakter, være troværdig og rammesættende. Du skal kunne sætte holdet og fastholde de dygtige medarbejderne, der trives i det daglige arbejde med den personcentrerede omsorg blandet andet gennem løbende kompetenceudvikling. Vi arbejder ud fra Borgerens Centrum, fordi det skaber værdi og mening for både den enkelte beboer, den enkelte medarbejder og organisationen som helhed.

Du er kommunikativt stærk, struktureret, og du kan tage ansvar for økonomistyring og drift af plejehjemmet, således at ressourcerne bruges bedst muligt til gavn for beboerne. Du bliver selvfølgelig understøttet af kommunes dygtige økonomikonsulenter.

Du bliver ansat i en politisk ledet organisation, så vi forventer du har erfaring i at følge og implementere politiske målsætninger og strategier.

Hvem er vi?
Vi har i Kolding kommune ti kommunale plejehjem, som gerne vil markere os, som de bedste på landkortet i forhold til at udvikle os ud fra Borgerens Centrum i samarbejde med medarbejdere, der er stolte over deres arbejde på ældreområdet, og hvor arbejdsglæden kan mærkes.

I dit lederkollegateam, som består af otte andre plejehjemsledere og en cheføkonoma, har vi brug for en visionær lederkollega, hvor forbundethed og samskabelse er en selvfølgelighed. Vi prioriteter kompetenceudvikling og derfor får vi i ledergruppen supervision, ligesom du som plejehjemsleder vil få mulighed for at få ledersparring hos en coach.

Fra din nærmeste leder kan du forvente feedback, tæt opfølgning på dig i dine ledelsesopgaver, støtte og hjælp til de svære opgaver og frihed under ansvar til at skabe de bedste rammer for trivsel for både beboere og medarbejdere på Munkensdam. Der forventes til gengæld en høj grad af økonomisk ansvarlighed, mod til at turde udfordre vaner og rutiner samt risikovillighed til, at forandre og tilpasse kerneopgaven, der skal løses.

Du bliver ansat i Senior,- Sundheds, - og Fritidsforvaltningen, hvor vi arbejder med Borgerens Centrum ud fra vores stærke vision: Selvværd og sammenhæng i alt hvad vi siger og gør. Det er en vision, som du og dine medarbejdere skal opfylde ved altid at have en adfærd, der afspejler forvaltningens 5 leveregler, som er:

  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt indenfor din radar er dit ansvar
  • Det er Beboerens plan/aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå Beboeren i møde

Vi står på et ledelsesgrundlag, som tager udgangspunkt i en realisering af Borgerens Centrum og de øvrige koncernstrategier, med følgende overskrifter: Mennesket først, Ledelse tæt på, Træning, Fællesskaber, Resultater.

For at kunne lykkes ind i ledelsesgrundlaget er det en fordel, hvis du kommer med ledelseserfaringer og kompetencer indenfor:

  • Personcentret ledelse
  • Designledelse
  • Forandringsledelse
  • Strategisk ledelse
  • Resultat orienteret ledelse/datadrevet ledelse.

Flere oplysninger
Selvværd og Sammenhæng

Ledelsesgrundleget

Du er velkommen til at kontakte Gitte Meyer, som er Chef for plejehjem, aktivitet, køkken på Tlf. 23745658 evt. komme forbi og få en kop kaffe.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst efter principperne om lokal løndannelse, samt ansøgers kvalifikationer.

Vi forventer, du har gyldigt kørekort B.

Ansøgning
Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Praktiske oplysninger om ansættelsesprocessen

Ansøgningsfrist er den 25. oktober 2023. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt senest 1. januar 2024.

Vi afholder 1. samtalerunde d. 31. oktober og 2. samtale d. 2. november. Der vil indgå både en case og en personprofilanalyse i rekrutteringen, ligesom der vil blive trukket referencer efter nærmere aftale forud for 2. samtale.

Du sender din ansøgning online ved at bruge knappen "send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e16bb13e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kolding
  • Onsdag den 25. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Padborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 6330 Padborg
    • Afdelingsleder
    • Padborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Fredericia

    Vi søger en ambitiøs person til vores mellemtrin og klubtilbud på afdeling Indre Ringvej, der har mod på ledelse, eller som har ledelseserfaring. Vi søger dig, som via ledelse af pædagoger og lærer..
    • Afdelingsleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Esbjerg

    Opportunity Are you our new HSE Operational Development Manager?We offer As our new HSE Operational Development Manager you will be part of our operations team, focusing on developing and d..
    • Afdelingsleder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Grindsted

    Træd i frontlinjen og sæt kursen for din karriere som markedschef hos KG Hansen! Du tiltræder en nyoprettet stilling og har base i Grindsted. .
    • Afdelingsleder
    • Grindsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
8. maj 2024 18
7. maj 2024 16
6. maj 2024 16
5. maj 2024 16
4. maj 2024 16
3. maj 2024 13
2. maj 2024 15
1. maj 2024 15
30. april 2024 14
29. april 2024 13
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 12
23. april 2024 12
22. april 2024 12
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 14
18. april 2024 14
17. april 2024 12
16. april 2024 13
15. april 2024 14
14. april 2024 15
13. april 2024 15
12. april 2024 14
11. april 2024 15
10. april 2024 14
9. april 2024 13
8. april 2024 14