Ærø Kommune søger tre udekørende sygeplejersker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ærøskøbing

Nu får du mulighed for at arbejde på en af de smukkeste øer i Danmark. Samtidig er Ø-livet en god mulighed for, at kombinere et mere roligt liv med et spændende og udviklende job.

Sygeplejen i Ærø Kommune har aktuelt brug for tre nye kollegaer, med ansættelse
1. januar 2024. Stillingerne er i udgangspunktet på 37 timer ugentligt med primært dagvagter og to aftenvagter på et 4 ugers rul, samt weekend vagt hver 4 uge. Såfremt du har andre ønsker til timetal eller vagttype, tager vi gerne en dialog om dette.

I stillingen fungerer du som udekørende sygeplejerske i enten distrikt Øst eller Vest i Ærø Kommune. Du arbejder tæt sammen med hjemmeplejen og dine sygeplejerske kolleger. I løbet af år 2024, ændres organisationen således at hjemmeplejen, den kommunale sygepleje og de rehabiliterende terapeuter lægges sammen til en udekørende enhed med samme leder.
Som sygeplejerske er opgaverne meget varieret fra grundlæggende sygepleje til varetagelse af akut funktionen, som i Ærø er integreret i den kommunale sygepleje.

Der er mulighed for at tilpasse arbejdstiden, således der kan pendles fra fastlandet. Vi tilbyder desuden, at 2 timer af færge transporten pr. dag indgår som daglig arbejdstid, hvori der løses administrative opgaver eksempelvis sundhedsfaglig dokumentation ombord på færgen, hertil stilles bærbar computer til rådighed.

Overvejer du at pendle til og fra Ærø, så råder den kommunale sygepleje over to mindre vagtværelser med køkken og bad, begge er møbleret og fuldt udstyret. Vagtværelserne tilbydes til overnatning for fastansatte pendler sygeplejersker med behov for lejlighedsvis overnatning, samt indkvartering i korte perioder for vikar sygeplejersker.

Som sygeplejerske i Ærø Kommune får du rig mulighed for at bruge dine køreegenskaber i den smukke natur, hvilket selvfølgelig kræver et kørekort til bil. Herudover er der massere af muligheder for at bidrage med gode ideer, samt bruge dine personlige evner og din faglighed, uanset om du er nyuddannet eller en erfaren sygeplejerske.
Vi har et særligt tilrettelagt 2 måneders introduktions program for nyuddannede, med løbende opfølgning, hvor erfarne sygeplejersker fungerer som mentorer.

Den kommunale Sygepleje tilbyder:

  • Et selvstændigt job hvor kontinuitet og nærvær er nøgleord
  • Oplæring og udvikling inden for kommunal sygepleje og akut funktionen
  • Kompetenceudvikling - således du opnår specialist viden inden for et specifikt ressourceområder
  • At dine evner inden for Sundhedspædagogik kommer i spil i forhold til rehabilitering og patient uddannelser
  • Et spændende, udfordrende og selvstændigt job i en værdibaseret organisation, hvor du bliver udfordret i dit arbejde med den komplekse sygepleje og hvor Klinisk lederskab er en meget vigtig kompetence
  • En organisation, der arbejder målrettet med tværfaglig rehabilitering, sundhedsfremme, forebyggelse og velfærdsteknologi
  • Et tæt samarbejde med borgere og pårørende i et tværfagligt miljø
  • Et godt arbejdsmiljø sammen med gode og fagligt dygtige kolleger, som vægter team samarbejdet højt.
  • Et velfungerende samarbejde med Ærø Sygehus

Sygeplejegruppen har kontor i Sundhedshuset beliggende i Ærøskøbing by og i gå afstand fra Ærøfærgen mellem Svendborg og Ærøskøbing.
Sundhedshuset består af Ærø Sygehus, praktiserende læger, misbrugsbehandling med mere, hvilket sikrer et tæt, hurtigt og effektivt tværsektorielt samarbejde omkring borgeren.

I Sundhedshuset er også trænende- og sagsbehandlende terapeuter, forebyggende hjemmebesøg, sundhedskoordinator og ernæringsfaglige medarbejdere.

Du kan læse mere om Ældre- og Sundhedsområdet i Ærø Kommune på www.aeroekommune.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2024.

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 24. oktober 2023.

Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 30. oktober 2023.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder af sygeplejen Charlotte Skov på mail: [email protected] eller tlf. 63 52 55 11. Du kan også kontakte TR Dorte Poulsen på mail [email protected] eller tlf. 51 50 22 23

Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med mit ID på: https://www.borger.dk/Handlingsside?selfserviceId=862067d1-74e0-4109-8a28-01a994310049 eller på https://politi.dk/straffeattest


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=01ad0c9a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ærøskøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Ærøskøbing
  • Tirsdag den 24. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Odense C

    Senior-ressourcepersoner til Odense UniversitetshospitalVil du gøre en forskel på arbejdsmarkedet med arbejdsopgaver og timetal, der er tilpasset dine behov? Og har du lyst til (igen) at indgå i .
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Odense C

    Vil du være med til at vise retning?Har du lyst til at lede et sengeafsnit og sårambulatorie, så læs med her! Hvad får du:Et afsnit med engagerede medarbejdere, der bidrager til at tage ansva..
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) på Fyn

    Sygeplejen i primærsektoren er i rivende udvikling og det stiller krav til sygeplejefaget. Kunne du tænke dig, at støtte borgerne og deres pårørende i, at mestre hverdagen og samtidig kunne give, b..
    • Sygeplejerske
    • Fyn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Odense C

    I FAM har vi brug for flere engagerede sygeplejersker med lyst til det akutte speciale.Som ny i FAM starter du i et område, som kan være medicinsk, medicinsk kardiologi, ortopædkirurgisk, skadest..
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Ærøskøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Ærøskøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1