Rådighedsstillinger - Forsvaret søger sygeplejersker af reserven

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Har du lyst til at arbejde som sygeplejerske i Forsvaret ved siden af din civile karriere og er du villig til at blive udsendt til sikring af soldatens helbred?

Forsvarets Sanitetskommando søger sygeplejersker til ansættelse på en 4-årige reaktionsstyrkekontrakt.

Om os

Forsvarets Sanitetskommando (FSK) er den del af Forsvaret, som varetager Forsvarets sundheds- og sanitetstjeneste. FSK udvikler og rådgiver Forsvaret om sundhedstjeneste, sanitetstjeneste og militær fysisk træning samt står for driften af infirmerierne. Derudover foretager vi sundheds- og sanitetsfaglige inspektioner, udfører sundhedsfaglige trusselsvurderinger og definerer de militære fysiske krav.

Endvidere er FSK ansvarlig for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om vores soldater i nationale og internationale operationer og på de danske infirmerier. Igennem løsningen af disse opgaver, sikrer FSK soldatens helbred.

Om stillingen

Som reaktionsstyrkesygeplejerske vil du blive ansat under FSK med mulighed for særlig tilknytning til Forsvarets Sundhedsfaglige Hær Element.

Din primære opgave er at bidrage med dine akutsygeplejefaglige kompetencer i forbindelse med internationale operationer, uddannelse- og øvelsesaktiviteter. Stillingsindehaveren er med til at sikre, at Hæren kan stille med tilfredsstillende sanitets - og sundhedsfaglig enheder i forbindelse med internationale operationer og beredskab.

Du vil i forbindelse med ansættelsen skulle gennemgå Grundkursus for Sundhedsfagligt personale og en Militær Basisuddannelse, der ruster dig til de særlige sundhedsfaglige udfordringer i Forsvaret. Basisuddannelserne er obligatorisk og afvikles fra 5. august til 6. september 2024 på Center for Sundheds- og Sanitetsuddannelser i Århus.

Uddannelsen består bl.a. af:
• Udlevering og uddannelse i uniform
• Sygeplejerskens rolle i Forsvaret
• Basisteori, herunder tjenestekundskab, humanitær folkeret og krigens love
• Grundlæggende militære færdigheder, herunder eksercits
• Militær fysisk træning
• Introduktion til skytte- og felttjeneste, herunder pistolskydning
• Den militære behandlingskæde og evakueringsvej af syge og sårede
• Øvelsesvirksomhed hvor du bl.a. lærer om feltkundskab, der foregår i terræn med udendørs overnatning.
Du kan læse mere om basisuddannelsen på: www.fsk-css.dk.

Om dig

Du har mindst 3 års erfaring som akutsygeplejerske.
Desuden forventes, at du vedligeholder dine sygeplejefaglige kompetencer inden for dit speciale/arbejdsområde i det civile sideløbende med din ansættelse i Forsvaret.

Du er indstillet på at indgå i øvelsesaktiviteter ved Hæren, at deltage i uddannelse- og udviklingsaktiviteter, samt er være villig til at blive udsendt i internationale operationer med Forsvaret.

Du er indstillet på – under øvelsesvirksomhed med sanitetskompagniet – at du skal leve og arbejde sammen med en gruppe soldater under ofte primitive forhold og bl.a. prøve at arbejde ud fra gruppens ambulancekøretøj. Du skal forvente op til ca. 15 øvelses/ uddannelsesdage om året udover faglige samlinger og egen uddannelse. Øvelse/uddannelsesdagene er som udgangspunkt samlet i perioder på 4-12 dage.

Som person er du ansvarsbevist, struktureret og kan arbejde selvstændigt. Du kan bevare ro og overblik i pressede og uforudsete situationer. Du skal være fleksibel, pragmatisk og besidde gode samarbejdsevner.

Du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk i både skrift og tale og har kendskab til elektronisk dokumentation.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse som sygeplejerske sker på en 4-årig reaktionsstyrkekontrakt, og ansættelsen sker i henhold til den gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriet og Dansk Sygeplejeråd.

Som sygeplejerske ansat på reaktionsstyrkekontrakt bliver du aflønnet pr. indkommanderingsdag. Der optjenes ferie jf. ferieloven og der indbetales et pensionsbidrag på 18 % af de pensionsgivende løndele.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne i hele ansættelsesperioden.

Ansættelsen er desuden betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignede operationer. Du er forpligtiget til at stå til rådighed i to udsendelsesperioder af op til 3 måneders varighed i din kontraktperiode. Udsendelsesperioderne aftales forud for ansættelsen. Du skal desuden være indstillet på at kunne afsætte op til 20 uger til deltagelse i diverse aktiviteter så som kurser, uddannelser og øvelser fordelt på kontraktperioden.

I forbindelse med ansættelsen skal du gennemføre en basisuddannelse for sundhedsfagligt personale. Basisuddannelsen foregår på Uddannelsescenter, Forsvarets Sanitetskommando i Aabyhøj ved Aarhus.

Kontakt og ansøgningsfrist:
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos oversygeplejerske Òlöf Gudrún Òlafsdóttir. Mail: [email protected] eller på telefon 25610402.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-sagsbehandler Bjarne Johansen, telefon 7281 9185, eller via mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er den 13. december 2023.

Der afholdes ansættelsessamtale i uge 4 i forbindelse med afprøvning. I den forbindelse skal du svare elektronisk på spørgsmål om helbred og psyke, og du skal til afprøvning enten 23. eller 24. januar 2024. Afprøvningen bliver som udgangspunkt afholdt på Sjælland og du skal være forberedt på at afsætte en hel dag til lejligheden.

Du vil til afprøvningen skulle igennem følgende program:
• Forsvarets Fysiske Basistest
• Skriftlig psykologtest og evt. interview med psykolog
• En helbredsundersøgelse.
• Jobsamtale
• Orientering om løn og ansættelsesvilkår

Det anbefales at træne op til og gennemføre testen hjemme, før prøven aflægges. Du kan læse mere om Forsvarets basistest (styrke-/løbetest) på følgende link: https://karriere.forsvaret.dk/uddannelse/optagelsesprove---officer/fysisk-test-niveau-1/

Ud fra ansættelsessamtaler og resultater fra afprøvningsdagen, udvælger vi de sygeplejersker, som vi ønsker at tilbyde en reaktionsstyrkekontrakt. Du vil få besked herom senest medio februar 2024.

Der vil være obligatorisk opstart over to dage i uge 23/2024, hvor du vil blive indkommanderet. Du vil få oplyst datoerne mindst tre måneder før.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket. Vær opmærksom på, at bilag skal tilføjes som pdf-filer. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Læs mere om at være sygeplejerske i Forsvaret på: https://forsvaret.dk/da/organisation/vaernsfalles/FSK/karriere/sygeplejerske/

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brabrand
  • Onsdag den 13. december 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Århus N

    Vi søger pr. 1. august en engageret og initiativrig kvalitets-og driftskoordinator, som er uddannet sygeplejerske, til Lægevagtens Natberedskab i Præhospitalet.Om Lægevagtens NatberedskabLæge..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Steno Diabetes Center Aarhus (Center for Den Diabetiske Fod) søger engageret og kompetent projektsygeplejerske til banebrydende projekt om kliniske test af nyudviklet app: SårAppSteno Diabetes Cent..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Hvis du vil være en del af en arbejdsplads med et godt kollegialt samarbejde og høj faglighed – så er Stroke sengeafsnit det helt rigtige sted for dig. Vi søger 2 sygeplejersker, med start 1. juli .
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Brænder du for at udvikle sygeplejen? Er du faglig kompetent, engageret, initiativrig og udviklingsorienteret, så er det måske netop dig, vi søger til at styrke og udvikle sygeplejen i Akut psykiat..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1