Kom og vær en del af vores unikke team! - Sygeplejerske søges til team for ADHD og Autisme, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Er du vores nye kollega? Kom og bliv en del af vores unikke team på Psykoterapeutisk Ambulatorium , hvor hver dag byder på nye udfordringer.

Velkommen inden for hos team ADHD og Autisme:

I teamet for ADHD og Autisme udreder vi patienter for ADHD og autisme både i hovedfunktion samt i regionsfunktion. Du bliver en del af et team, hvor vi har specialiseret viden indenfor dette område og er det eneste ambulatorium med regionsfunktion for disse lidelser i Region Hovedstadens Psykiatri. Teamet er tværfagligt sammensat og består af alle faggrupper, herunder syv sygeplejersker.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

Som sygeplejerske afholder du selvstændigt og/eller i samarbejde med kolleger, indledende vurdering for begge af vores primære diagnoser, herunder brug af diagnostisk interview. Du fremlægger dine sager på fælleskonference, hvor diagnose og plan lægges i samarbejde med teamet.

En stor del af dit daglige arbejde består af medicinkontrol for teamets patienter med ADHD. Her forventes du selvstændigt, efter grundig introduktion, at kunne varetage det samlede forløb med medicin og psykoedukation. Ambulatoriet tilbyder gruppepsykoedukation til patienter med ADHD, dette kunne ligeledes blive en af dine arbejdsopgaver, hvis du har interesse i det. Vi tilbyder individuel psykoedukation for vores autisme patienter, disse forløb vil du også varetage.

Vi tilbyder

En dynamisk arbejdsplads i udvikling med vekslende arbejdsopgaver i tæt samarbejde med ambulatoriets øvrige medarbejdere og teams i psykoterapeutisk ambulatorium. Du får en introduktion til specialet, lang mentorordning, samt supervision.

Du bliver tilknyttet et større specialistteam, hvor trivsel og omsorg for hinanden er stor. Atmosfære og stemning er oprigtig omsorgsfuld. Vi har en flad struktur og højt til loftet, med plads til alle.

Vi ønsker

En sygeplejerske med erfaring i psykiatri, der har interesse i at arbejde med ADHD og autisme patienter. Det er en fordel, hvis du har erfaring og viden om ADHD og Autisme, men ikke et krav da grundig introduktion vil finde sted. Måske du også har erfaring fra Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC), det har vi andre kollegaer der har.

Derudover ønsker vi, at du har.

  • Gode samarbejdsevner og en fleksibel tilgang til arbejdsopgaver
  • Evne til og nysgerrighed på at arbejde med komplekse forløb, da vi modtager patienter i HF og RF
  • Erfaring fra ambulatorium, gerne med kendskab til pakkeforløb

Da vi har mange faggrupper ansat er det vigtigt, at du har lyst til at samarbejde tværfagligt med mange forskellige personalegrupper og at du prioriterer teamets arbejdsmiljø højt.

Løn og - Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i en fast fuldtidsstilling. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest mulig eller efter aftale.

Som nyansat sygeplejerske bliver du i øvrigt knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du indgår i vagtarbejdet fredag, lørdag og søndag hver 6. uge. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt intro¬program, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Nina Ginnerup, e-mail: [email protected], tlf. 38640931.

Ansøgningsfrist
Send din Ansøgning og CV til os senest den 28. september 2023 via linket på siden.

Om psykoterapeutisk ambulatorium

Psykoterapeutisk ambulatorium er en del af Psykiatrisk Center Glostrup. Ambulatoriet er delt i 3 teams med en leder i hvert team og en fælles ledende overlæge. Ambulatoriet består samlet set af ca. 75 medarbejdere. Et team varetager behandlingen af angst, depression og bipolar lidelse, et andet team varetager behandlingen af personlighedsforstyrrelse og PTSD, dernæst har vi vores ADHD og autisme team, med udredning og behandling af ADHD og autisme. Vi modtager patienter visiteret fra Central Visitationen, CVD, til pakkeforløb.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brøndby
  • Torsdag den 28. september 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juli eller 1. august 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
3. maj 2024 3
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 4
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 1