HVEM, HVAD OG HVORFOR! Sygeplejerske til Akutsygepleje – fordi vi opnormerer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Det er ikke så afgørende for os, om du er en erfaren koordinator, IMA-sygeplejerske eller kommer frisk fra studiet. Det er heller ikke så afgørende, hvor mange timer om ugen du vil arbejde, eller hvornår det passer dig bedst. Det er meget vigtigere for os, at du er dedikeret, fagligt velfunderet og interesseret i den akutte patient.

Vi opnormerer i Gentofte Akutklinik, og det betyder, at vi nu har plads til en enkelt eller to nye kollegaer, som brænder for akutsygepleje. Du får din daglige gang på første sal i Akutklinikken på Gentofte Hospital, hvor vores nuværende 26 medarbejdere udgør et velfungerende team.

Her går vi op i at vedligeholde et godt arbejdsmiljø med høj faglighed, hvor medarbejdergruppen består både af nye og erfarne sygeplejersker med en god, humoristisk og uformel omgangstone.

Som sygeplejerske hos os skal du bidrage til at akutte og kritisk syge patienter, indenfor det medicinske speciale, modtager sygepleje af højeste faglige kvalitet i vores Akutklinik, og dette gør sig gældende både i modtagelsen, udredningen og behandlingen, døgnet rundt, alle årets 365 dage.

Dine muligheder som sygeplejerske i Akutklinikken

Vurdering og triagering er et vigtigt arbejdsredskab for alle sygeplejersker i Akutklinikken. Vores patienter bringes ind via 1813 og 112, og vi modtager alle typer kørsler også A-kørsler. Den første person, patienten møder ved sin ankomst, er dig som sygeplejerske. Derfor er en af dine primære opgaver at vurdere, hvor akut og kritisk patientens tilstand er. Du står for den indledende vurdering og triagering, prøvetagning og nogle tilfælde opstart af initialbehandling efter vores delegerede ordinationsret. Vi vægter derfor højt, at du er fagligt engageret og har lyst til at udvikle dine faglige kompetencer, at du er en god, stabil og loyal kollega – arbejdet med den akut kritisk syge patient er altid et samarbejde.

Som sygeplejerske hos os er dagene ofte med fart på, uforudsigelighed er en uundgåelig medspiller og arbejdsopgaverne er meget forskellige – så det er vigtigt, at du trives med at arbejde på den måde og evner at bringe orden i kaos. Patienterne ligger i Akutklinikken fra få timer op til to-tre dage, hvis de er så syge, at de skal ligge på en af vores IMA pladser.

Det vil være en fordel, hvis du har tidligere erfaring fra anæstesien, en medicinsk afdeling, en intensiv afdeling eller det akutte område.

Hvorfor skal du vælge os?

Oplæring og udvikling af den enkelte – Vi sørger for, at du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver. Vi har et struktureret kompetenceudviklingsprogram med bl.a. formaliseret introduktions- og oplæringsforløb, der strækker sig over 1 år, tjenestetidsplanlagt undervisning samt mulighed for efteruddannelse.

Hvis du ønsker det, har vi karrieremuligheder i afdelingen og i samarbejde med den enkelte medarbejder, tilrettelægger vi en individuel karrierevej ud fra interesseområder og ønsker, så du altid er i udvikling.

Fleksibel vagtplan - Uanset om du foretrækker faste vagter et par gange om måneden, eller om dit arbejds- og privatliv hænger bedst sammen med medindflydelse på den løbende vagtplan, så arbejder vi altid med at møde dine behov. Vi er ved at implementere en mere fleksibel vagtplanlægning, således at du, som medarbejder, har mest mulig indflydelse på, hvordan du arbejder. Det er ikke muligt at være ansat i Akutklinikken uden at tage del i vagtarbejdet, men vi giver dig stor medbestemmelse.

Dygtige til det tværfaglige samarbejde - Afsnittet har døgnet rundt et tæt tværfagligt samarbejde med læger, farmakonomer, portører, radiografer og mange andre aktører på hospitalet. Vi værdsætter et godt tværfagligt samarbejde og i den forbindelse også en tæt tværfaglig sparring.

Ansættelsesvilkår

Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling med 32 timer pr. uge.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Send os din ansøgning senest søndag den 20.10.23 via linket. Vi afholder samtaler løbende og ansættelsesstart er snarest muligt.

Du er altid velkommen på besøg hos os

Så har du lyst til at høre mere eller besøge os, så ring eller skriv til oversygeplejerske Anitha Uldall mobil: 23114735 eller [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup
  • Fredag den 20. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juli eller 1. august 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9
1. maj 2024 7
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 4
27. april 2024 5
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 8
21. april 2024 11
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 13
17. april 2024 14
16. april 2024 14
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 9
7. april 2024 11
6. april 2024 12
5. april 2024 12
4. april 2024 13
3. april 2024 14