Er du sygeplejerske, og har du lyst til at prøve dine kræfter af på regionens eneste surrogat afsnit?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Kan du se dig selv arbejde på et afsnit, hvor vi vægter tværfaglighed og et sundt og trygt arbejdsmiljø højt? - Så har vi stillingen til dig!

Afsnit 802 – Et afsnit der udvikler og udfordrer dig hverdag!

Du bliver en del af afsnit 802, som er et retspsykiatrisk døgnafsnit, der modtager patienter fra Vestre Fængsel, med retskendelse om varetægtsfængsling i surrogat og/eller retskendelse om mentalobservation under indlæggelse. Vi varetager således en vis udredning inden domsafsigelse.

På afsnittet har vi stort fokus på sikkerhed og nedbringelse af tvang, men samtidig er det også et sted, hvor du og dine kommende kolleger arbejder tæt og innovativt sammen om at opbygge gode relationer til vores patienter.

Hos os, går vi på arbejde først og fremmest for at gøre en forskel for vores patienter, men vi elsker også at gå på arbejde, fordi vi er gode kollegaer, der drager omsorg for hinanden og passer på hinanden.

Din rolle som sygeplejerske

Som sygeplejerske kommer du til at skabe og udvikle relationer til patienterne ud fra et kognitiv adfærdsterapeutisk perspektiv. Du bliver kontaktperson for 3-4 patienter. Som en del af et tværfagligt team, arbejder du også på at bygge en recovery-orienteret behandlingsindsats op.

Mere konkret vil din arbejdsdag som sygeplejerske blandt andet dreje sig om at motivere vores patienter til at udvikle sig, hjælpe patienterne med praktiske – og måske uoverskuelige – opgaver eller hjælpe med at sammensætte en hverdag med aktiviteter, der er meningsfulde for den enkelte.

Da der er evidens for at aktiviteter kan være med til at nedbringe brugen af tvang, har vi derfor et særligt fokus på dette i både dag- og aftenvagter samt i weekenden.

Tre gode grunde til, at søge stillingen hos os

  • Du bliver en del af et spændende afsnit – det eneste af sin slags i Region Hovedstaden. På vores afsnit møder du spændende arbejdsmæssige, faglige og udviklingsmæssige opgaver og får muligheden for at arbejde specialiseret med målgruppen af retslige patienter. Vi arbejder løbende med forbedringer med en høj grad af personaleinvolvering.
  • Du får gode og dygtige kolleger. Du får faglig kompetente kolleger, der er glade for at sparre med hinanden både fagligt og personligt. Her kan du altid gå til en kollega og spørge dig til råds eller få sparring, hvis du tumler med en problematik.
  • Du får gode karrieremuligheder og en hverdag med fokus på din udvikling. Du kommer til at deltage i faste og planlagte supervisionstilbud. Vi har fokus på psykofysisk træning, konflikthåndtering og brugen af deeskalerende teknikker samt vedligeholdelsestræning.

Hvem er du?

Du er en selvstændig og faglig kompetent sygeplejerske, som har lyst til at gøre en forskel for indlagte patienter på vores surrogatafsnit.

Vi ser desuden gerne, at du kan nikke ja til følgende:

  • Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner.
  • Du har en anerkendende tilgang, med øje for det enkelte menneske. – og du ser tillid og respekt som vejen frem til den rette behandling.
  • Du tager ansvar, og er god til at prioritere dine opgaver.
  • Du har lyst til at være med i et tværfagligt samarbejde og fællesskab.

Har du erfaring med retspsykiatri er det en fordel, men ikke et krav. Hvis du er nyuddannet sygeplejerske eller ny i psykiatrien, er det bestemt ikke en hindring, vi sørger for, at du får en grundig og tryg oplæring.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling i blandede vagter. Stillingen er til besættelse pr. 1 juni 2024 eller efter aftale.

Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Dansk Sygeplejeråd.

Døgnafsnittet er døgndækket, og du vil derfor blive planlagt med blandende vagter i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale.

Afsnit 802 ligger på Brøndbyøstervej 160, og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send os din ansøgning via linket her på siden, allerede i dag. Ansøgningsfristen er den 25. marts 2024. Vi forventer at holde samtaler i uge 14 og 15. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Joachim Zytphen-Adeler på tlf: 27316645 eller mail: [email protected]

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brøndby
  • Mandag den 25. marts 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brøndby

    [xxxxx]s nye sundhedspolitik er vedtaget. Ambitionerne er store og retningen er sat. Vil du være med til at give den liv?Vi søger en ny kollega, som vil være frontløber i realiseringe..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brøndby

    Sygeplejersker søges til dagvagt med fleksible mødetider og weekendfri. Stillingen er som udgangspunkt på fuldtid på 37 timer pr. uge, men der kan være mulighed for at aftale andet, hvis du ønsker .
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 3
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4