Ph.d. studerende sygeplejerske til NSR Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Slagelse

Stilling som ph.d. studerende sygeplejerske ved NSR Anæstesiologisk Afdeling

Vi søger en sygeplejerske til Research Centre of Anaesthesiology and Intensive care medicine ved NSR Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus (RCAI) som ph.d. studerende

Er du kandidatuddannet og brænder du for at komme i gang med et ph.d. studie? Så er det måske dig vi søger til et studie, der omhandler implementeringen af deliriumscreening samt patienters og pårørendes oplevelse af delirium. Dette studie har forbindelse med et projekt som omhandler højdosis dexamethason til forebyggelse af delirium ved hoftenær fraktur. Projektet kører parallelt til et andet ph.d. studie i afdelingen, således at de to ph.d. forløb supplerer hinanden.

Ansættelsen indebærer

Forberedelse til ph.d. studiet (3-4 måneder)

  • Skrive protokol og plan omkring ph.d. projektet som indsendes og godkendes af universitetet
  • Ansøge om fondsmidler til at fuldføre ph.d. studiet
  • Ansøge Datatilsynet og Videnskabsetisk komité om de nødvendige tilladelse for at gennemføre studiet

Ph.d. studiet (3-4 år)

  • Gennemførelse af projektet med indsamling af data og analyser
  • Udarbejdelse af 3-5 videnskabelige artikler
  • Undervisning efter aftale
  • 1 måneds ophold i et andet forskningsmiljø

For at sikre et vist kendskab til afdelingen indefra vil du indgå i det kliniske arbejde i den første tid, indtil protokolarbejdet kan igangsættes. I dette forløb vil der være planlagt forskningsdage.

Du vil blive tilknyttet et velrenommeret forskningsteam og vil modtage støtte fra erfarne forskere. Afdelingens forskningsenhed (RCAI) består af en ledende overlæge, 2 ph.d.studerende læger, 3 projektsygeplejersker og administrativ støtte fra lægesekretær. Enheden har igennem årene sikret gennemførelse af 4 ph.d. studier. Udover dette understøtter enheden tillige forskningsdeltagelse i flere tværregionale projekter. Din hovedvejleder bliver klinisk lektor Daniel Hägi-Pedersen, og det resterende vejlederteam består fra af medarbejdere fra Sjællands Universitetshospital Køge og Riskilde samt fra Herlev Hospital. Vejlederteamet har erfaring i de relevante metoder og områder, du skal undersøge i dit ph.d. forløb.

Faglige kvalifikationer

  • Klinisk erfaring indenfor det anæstesiologiske speciale – helst som anæstesisygeplejerske
  • Gennemført sundhedsfaglige kandidatgrad eller tilsvarende
  • Viden omkring og erfaring med kvalitative og kvantitative metoder
  • Du har erfaring med at læse og skrive på engelsk
  • Du formår at være vedholdende – også når noget er udfordrende

Løn- og ansættelsesforhold

Det forventes, at du løbende søger fondsmidler til finansiering af ph.d. studiet – afdelingen stiller dog underskudsgaranti for hele perioden.

Stillingen er en fuldtidsansættelse fra 01.05.2024 eller efter aftale med ophør ved ph.d. afslutning. Der er mulighed for efterfølgende fastansættelse i ny funktion.

Du bliver ansat i stabsfunktion under chefsygeplejerske Charlotte Carl Larsen. Ansøger skal være indstillet på, at der vil blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsplads.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ph.d. studerende læge Charlotte Levy Hansen på tlf. 9357 0971 eller mail: [email protected]

Alternativt er du også velkommen til at kontakte ledende forskningsansvarlig overlæge Daniel Hägi-Pedersen på tlf. 2151 7167 eller pr. mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er 12.03.2024 og vi forventer at afholde samtaler i uge 11 og 12.

Om afdelingen

NSR Anæstesiologisk Afdeling består af 5 afsnit på Slagelse og Næstved sygehuse.

Slagelse Sygehus er Region Sjællands aktuelt største akutsygehus med varetagelse af 46% af regionens akutte patienter, og NSR Anæstesiologisk Afdeling har akut og elektiv funktion indenfor mave-tarmkirurgi, ortopædkirurgi, gynækologi, obstetrik, pædiatri, intern medicin (kardiologi, endokrinologi, geriatri/neurologi, reumatologi og medicinsk gastroenterologi), radiologi, psykiatri og klinisk biokemi.

Der opereres cirka 10.000 patienter årligt på den centrale operationsgang i Slagelse. Den centrale operationsgang i Slagelse varetager anæstesi, operationssygepleje og steril genbehandling til operationer som ambulante procedurer og under indlæggelse, og der er to opvågningsafsnit i umiddelbar relation til operationsgangen. Vi arbejder endvidere med subakutte, ambulante forløb. Afsnit for Ambulant Kirurgi ligger i umiddelbar relation til operationsgangen og varetager de ambulante perioperative forløb. Der ligger et andet perioperativt afsnit inde på operationsgangen, som udover opvågningspatienter modtager akutte patienter til præoperativ optimering, indlagte patienter til præoperative perifere nerveblokader, optimering af smertebehandling, CVK-anlæggelser, blood-patch etc. Ud over operationspatienter varetages årligt cirka 1.500 anæstesier til ECT-behandlinger samt anæstesi til diverse procedurer (DC-konverteringer, MR-scanninger etc.).

Det multidisciplinære intensivafsnit er et niveau 2-afsnit, som behandler ca. 1.300 patienter årligt på de aktuelle 6 højintensive sengepladser og de 6 lavintensive sengepladser. Behandlingsmodaliteterne omfatter avanceret respiratorbehandling, hæmodynamisk monitorering og behandling samt kontinuerlig dialyse. Intensiv afsnit varetager endvidere MobiltAkutTeam-funktion med en udgående intensiv sygeplejerske og funktion med tidlig opsporing af kritisk sygdom (TOKS) ønskes implementeret i 2023.

I afsnittene i Slagelse er to speciallæger og en yngre læge/uddannelseslæge i tilstedeværelsesvagt, og frem til klokken 20 er der på alle ugens dage desuden en ekstra speciallæge i intensivafsnittet.

NSR Anæstesiologisk Afdeling består endvidere af en central operationsgang i Næstved, som varetager ca. 7.000 elektive patientforløb indenfor specialerne ortopædkirurgi, urologi og øjensygdomme. Hertil kommer specialistfunktioner indenfor anlæggelse af permanente centrale katetre. I Sammedagskirurgisk Enhed (SDK) varetages 4.000 endoskopiske undersøgelser og behandling årligt samt forskellige idrætskirurgiske procedurer. En speciallæge har vagtfunktionen i aften- og nattetiden for hele Næstved Sygehus.

Tværfagligt Smertecenter Næstved er tillige tilknyttet NSR Anæstesiologisk Afdeling. Smertecentret er det største ud af tre smertecentre i regionen og varetager 41% af den samlede patientgruppe. Centret er anerkendt for at være på forkant indenfor smerteområdet. Der ydes tværfaglig smertebehandling til patienter med kroniske, komplekse og non-maligne smerter gennem årligt 8.500 ambulante kontakter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Tirsdag den 12. marts 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Køge

    Har du lyst til at være en del af et hastigt voksende intensivafsnit i Danmarks 5. og nyeste Universitetshospital? I afdelingen arbejder vi målrettet med faglig udvikling og vedligeholdelse af .
    • Sygeplejerske
    • Køge
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Køge

    Medicinsk sengeafsnit 2 søger sygeplejersker, da vi er godt i gang med et opnormeringsprojekt i Medicinsk afdeling. Bliv en del af vores afdeling, hvor det gode kollegaskab og humor sammen med .
    • Sygeplejerske
    • Køge
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Ønsker du en attraktiv weekend- og vagt-fri stilling? Brænder du for at det gode patientforløb er i centrum og er høj faglighed vigtig for dig? – så er her en unik mulighed. Vi søger en sygeple..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Sorø

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Brænder du for at arbejde med kvalitetsforbedringer i Sundhedsv..
    • Sygeplejerske
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
22. maj 2024 9
21. maj 2024 13
20. maj 2024 13
19. maj 2024 13
18. maj 2024 13
17. maj 2024 13
16. maj 2024 12
15. maj 2024 12
14. maj 2024 12
13. maj 2024 13
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 13
9. maj 2024 13
8. maj 2024 12
7. maj 2024 9
6. maj 2024 11
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9
1. maj 2024 10
30. april 2024 10
29. april 2024 9
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 10
23. april 2024 10
22. april 2024 17