Sygeplejerske/ teamkoordinator.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Kornumgaard Plejehjem v/ Danske Diakonhjem søger sygeplejerske /teamkoordinator.

Vi er et sygeplejersketeam, der søger en kollega pr. 1.3.23 eller før. Sygeplejerskerne er knyttet op på hver sit team af fløje og hjælper hinanden på kryds når arbejdet kalder på det, samt ved ferie og fri i øvrigt.

Timetallet taler vi om, men vi søger en kollega med min. 32 timer/ uge. Arbejdet ligger på hverdage og få helligdage.

Kornumgaard Plejehjem er hjem for 70 beboere som bor i ét plan fordelt på 6 fløje. Der arbejder ca 60 fastansatte fordelt på SSA, SSH, sygehjælpere, husassistenter, køkkenassistenter, ufaglærte og pedeller. Vi har eget køkken, egne pedeller og en meget uformel omgangstone i vores hus. Alle er vigtige og aktive ift vores kerneopgave, nemlig det gode liv for vores beboere og deres familier.

Vi arbejder i en værdibaseret organisation, det betyder, at vores plejehjem først og fremmest er et HJEM for vores beboere, og dernæst en arbejdsplads. Vi arbejder for at skabe livsglæde og give vores beboere et godt otium. Derfor er det vigtigt for os, at du har en baggrund fra hjemmeplejen /plejehjem, som du kan trække på.

Vi har det sygeplejefaglige ansvar i vores respektive teams og skal sikre at mål og kvalitetskrav udleves og implementeres, derfor er vi også aktive med sparring og sygeplejefaglig indsats omkring de komplekse beboere. Vi arbejder meget med faglighed, udvikling og dokumentation, det er vigtigt for os, at alle faggrupper får udnyttet deres kompetencer. Det vil være en fordel for dig, hvis du har erfaring med at dokumentere i Nexus.

Vi er en arbejdsplads med stor rummelighed, hvor der er højt til loftet, hvor gode initiativer modtages med kyshånd, og hvor der er meget humor på arbejdspladsen! Vi har en røgfri arbejdsplads.

Vil du være en del af vores hold så send en ansøgning til vores forstander Mie Kjelgaard på mail: [email protected] her kan du også rekvirere en jobprofil på teamkoordinator funktionen. Ansøgningen skal være i hus senest d. 19.1.23 kl.12. Ansættelsessamtaler planlægges til at foregå d. 30.1.23

Du kan læse mere om os på www.diakon.dk eller på Facebook : Plejehjemmet Kornumgård.

Vi håber du vil være med på vores hold og glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brønderslev
  • Torsdag den 19. januar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    En stilling som afdelingslæge i Idrætsklinikken, Ortopædkirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, er ledig til besættelse 1. august 2024, eller efter aftale. Ansøger foretrækkes med interes..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    En fuldtidsstilling som ledende terapeut i Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital er ledig fra 1. august 2024 eller snarest derefter.Fysio- og Ergoterapiafdelingen er ford..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    På Aalborg Universitetshospitals skal der pr. 1 oktober 2024 besættes en stilling som afdelingslæge ved det neonatale team. Stillingen er en fast stilling.Vi er en spændende, alsidig og travl a..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hjørring

    Vi ønsker en afdelingslæge, der vil bidrage til udvikling af såvel patientforløb, arbejdsgange, medarbejdere som fagområdet i det hele taget – herunder ikke mindst med fokus på uddannelse af yngre .
    • Sygeplejerske
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1