Kom og arbejd sammen med os i et lærerigt og højt specialiseret hæmatologisk ambulatorie med weekendarbejde hver 5.-6...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi er sygeplejerskerne i det ambulatorie, der beskæftiger sig med lymfekræft og knoglemarvskræft, og vi har skrevet dette opslag til dig derude – vi håber, du vil læse med! Vores ambulatorie hører til Afdeling for Blodsygdomme, og vores personalegruppe er karakteriseret ved GODT HUMØR, HØJ FAGLIGHED OG IMØDEKOMMENHED.

Om vores hverdag i ambulatoriet

Blodsygdomme er vanvittig nørdet og et speciale, der rummer alle aspekter af sygeplejen. Vores hverdag er præget af korte, omsorgsfulde og nærværende patientkontakter af behandlende karakter. Vores kerneopgaver er kemo- og antistofbehandlinger samt understøttende behandlinger som fx indgift af blod og trombocytter eller immunglobuliner som styrker immunforsvaret. I vores ambulatorie har du rig mulighed for at udvikle din sygepleje og dit kliniske blik, samt dygtiggøre dig indenfor kommunikation, den instrumentelle sygepleje, den akutte sygepleje og ikke mindst medicinsk kræftbehandling. Vores arbejde spænder bredt og stiller krav til vores faglighed, men vi hjælpes altid ad.

Vi arbejder med kontaktsygeplejerskeordningen, hvilket er gavnligt for både sygeplejersker og patienter i vores færden sammen gennem patientens op- og nedture. Sygeplejen er i høj grad selvstændig, men én af vores største styrker er en god spørgekultur og hjælpsomhed. Vi har en masse bolde i luften – og det skal man kunne lide, men bliver man en smule overvældet af sit program, kan man være helt sikker på, at kollegaerne hjælper til. Vi har en fantastisk, dynamisk og imødekommende personalegruppe!

Om det at arbejde med kræftpatienter

Som sygeplejerske på en kræftafdeling møder vi ofte spørgsmålet, om det ikke er hårdt at arbejde med så syge mennesker? Selvfølgelig kan det være svært at følge patienter, man holder af, når det går den forkerte vej. Det er dog (heldigvis) ikke det vores hverdag er mest præget af. Hæmatologien er i rivende udvikling, og vi har masser af gode behandlingstilbud. Vi oplever oftest, at vores patienter er glade og taknemmelige for at få behandling, og har en gejst på livet, som også smitter af på os.

Om det at være sygeplejerske hos os

Du vil i hverdagene møde mellem kl. 08.00 og 15.30 med en senvagt til 16.30 ca. engang om ugen efter individuel aftale og have weekendarbejde hver 5.-6. weekend på vores tilhørende sengeafsnit eller i eget ambulatorie. I sengeafsnittet vil du møde mennesker ved deres sygdomsdebut, dem der har sygdomstilbagefald (relaps), dem der gennemgår behandlingsregimer, der ikke kan varetages ambulant, og dem der har slemme bivirkninger af behandling eller lignende.

På nuværende tidspunkt er vi nordens største hæmatologiske afdeling. Vi er rigtig stolte af vores afdeling og har fokus på det gode patientforløb med tilbud om patientskole for de enkelte store sygdomsdiagnoser. Vi er et ambulatorium der hele tiden er i gang med at udvikle tilbud til vores patienter og pårørende og vores mål er at blive nordens bedste hæmatologiske afdeling.

Lidt om hvad vi tilbyder:

Vi er en personalegruppe som holder meget af vores fag og har fokus på, at vi lærer sammen, med og af hinanden – uanset om man har været her kort eller lang tid. Har du det på samme måde, skal du vide, hvad der tilbydes for at komme godt i gang med, eller længere ind i specialet:

  • Et oplæringsprogram der er tilrettelagt ud fra dine kompetencer (under introforløbet indgår du naturligvis ikke som en del af sygeplejerskenormeringen og ingen bliver "sluppet" før de føler sig sikker).
  • Introforløb med opbygning/videreudvikling af 14 forskellige kompetencekort, hvor der er plads til refleksion og fordybelse i hver enkelt problemstilling.
  • Et grundkursus i ”Hæmatologisk Sygepleje”.
  • Fælles refleksion og undervisning ved de kliniske sygeplejespecialister, hvor emnet kan være et kompliceret patientforløb, nye tiltag i sygeplejen, nye behandlinger etc.
  • Kemokursus (dette fås typisk relativt hurtigt da administration af kemoterapi er en af vores kerneopgaver i ambulatoriet).

Som ny kollega i vores team vil du blive mødt af en imødekommende, konstruktiv og dynamisk personalegruppe, som passer på hinanden og som går op i høj faglighed. Her er masser af grin og humor. Vi holder af at ses privat fx i form af en fyraftensøl eller spise en middag sammen. Vi holder alle utroligt meget af vores juletraditioner, hvor vi hygger om hinanden hver dag fra 1.-24. december. Man skal opleve det!

Bliv en del af et fantastisk ambulatorie
En af vores nyligt ansatte kollegaer faldt for afdelingen, da hun i hjemmeplejen havde en fælles patient med os. Hun havde flere gange været i kontakt med os i koordinerende øjemed, og fik et rigtig godt indtryk af os som personalegruppe. Hun sendte derfor sin ”portør-mand” og ”piccoline-datter” forbi ambulatoriet for at fornemme den gode stemning. Hurtigt derefter faldt hendes ansøgning, og vi er nu kollegaer.

Er du blevet nysgerrig, så kom gerne forbi og mærk stemningen enten anmeldt eller uanmeldt!

Desuden er du velkommen til at kontakte vores afdelingssygeplejerske Betina Van Overeem på tlf. 35454910.

Har du brug for at få sat lidt billeder på den hæmatologiske sygepleje, kan du også finde en fin introduktion til hele Afdeling for Blodsygdomme på vores Instagram: @afdelingforblodsygdomme

Vi søger nye sygeplejerskekollegaer per 1. marts 2023 eller efter aftale. Vi holder samtaler løbende i januar.

Ansøgningsfrist: 22. januar 2023

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Løn- og Takstnævn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Søndag den 22. januar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Dragør

    Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper og vil du gerne arbejde på et fantastisk plejehjem? Trives du bedst med at arbejde i aftenvagt? Så se her! Enggården i D..
    • Sygeplejerske
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1