Vil du hjælpe patienter videre til et godt hverdagsliv? - Sygeplejerske søges til ambulatorie

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Kom og vær en del af vores dejlige centralt beliggende F-ACT-ambulatorium på Gammel Kongevej hørende til Psykiatrisk Center Amager. I ambulatoriet er du med til at varetage behandlingen af ambulante patienter bosiddende på Vesterbro og i Sydhavnen. Patienterne har typisk komplekse problemstillinger, der har behov for en tværfaglig behandlingsindsats.

Velkommen inden for i vores ambulatorium

Ambulatoriets målgruppe er voksne over 18 år med lidelser indenfor skizofreni, psykoser og personlighedsforstyrrelse samt diverse komorbiditeter.

Du bliver en del af et ambulatorie, som består af to teams, der arbejder tæt sammen på tværs. I begge teams er der ansat sygeplejersker, recoverymentorer, psykologer, specialpsykolog, uddannelseslæger, overlæger, ergoterapeuter, socialrådgiver og sekretærer

På vores ambulatorie kommer du også til at samarbejde med døgnafsnittene på Digevej. Vi har herudover en bred vifte af samarbejdspartnere som socialcentre, jobcentre, praktiserende læger, kommunale behandlingstilbud, væresteder og diverse civilsamfunds tilbud.

Hvad er F-ACT?

F-ACT er forkortelsen for ’Flexible Assertive Community Treatment’ og har et stærkt fokus på høj faglighed og recovery, som tilsammen hjælper den enkelte patient godt videre til en bedre hverdag. Patientens egne mål og ønsker indgår i en plan for behandlingen, som forskellige fagligheder samarbejder med patienten om at komme så tæt på at opnå som muligt.

Hvordan vil din hverdag se ud?

Som sygeplejerske bliver du kontaktperson for et vist antal patienter. Din dag starter med et møde i teamet, hvor vi planlægger dagen med fokus på de patienter, der aktuelt har brug for en særlig indsats.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være at

  • have patientsamtaler ved fremmøde i ambulatoriet eller af opsøgende karakter
  • koordinere indsatsen for det individuelle patientforløb i samarbejde med det tværfaglige team, herunder dokumentere og registrere den faglige indsats og udarbejdelse af behandlingsplaner
  • pårørendesamarbejde
  • varetage gruppeforløb og undervisningsopgaver i forhold til patienter, hvis det er en opgave du brænder for


Et lille udpluk af, hvad vi tilbyder…

Du får her muligheden for at være en del af et spændende behandlingsmiljø, hvor vi i fællesskab løfter opgaven og tilbyder den bedste og mest kvalificerede behandling til vores patienter.

Hos os får du...

  • Chancen for at udfordre dig selv - få nye kompetencer, ny viden og nye fantastiske kollegaer ikke kun på dit eget center men på tværs af ambulatorier.
  • Gode muligheder for opkvalificering og efteruddannelse - Vi sikrer et individuelt planlagt uddannelsesforløb
  • En afsnitsledelse der arbejder målrettet for at skabe gode rammer - trivsel og et godt arbejdsmiljø er en fast forankret del af arbejdslivet og kulturen i ambulatoriet


Hvem er du?

Du er uddannet sygeplejerske og brænder for det psykiatriske speciale. Du kommer med erfaring indenfor ambulant psykiatri eller fra døgnafsnit.

Som vores nye kollega, vil du være med til at fastholde det imødekommende og positive miljø blandt patienter og pårørende, som vi er meget stolte af. Du vil være med til at sikre et godt og fagligt arbejdsmiljø blandt kollegaer og samarbejdspartnere.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer. Tiltrædelse efter aftale.

Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Som sygeplejerske bliver du knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du indgår i vagtarbejdet hver 6. weekend. Vi sørger for at klæde dig godt på til opgaven, hvis du ikke erfaring fra sengeafsnit. Det sker i form af et individuelt intro­program, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Kamma Rubin på 23375027 eller på mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg via linket her på siden senest den 06.10.23. Du bedes uploade CV og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning. Vi afholder samtaler løbende.

Du kan også høre mere om vores skønne arbejdsplads på Psykiatrisk Center Amager i vores video her:

Du kan læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på Job i Psykiatrien.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg C
  • Fredag den 06. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Dragør

    Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper og vil du gerne arbejde på et fantastisk plejehjem? Trives du bedst med at arbejde i aftenvagt? Så se her! Enggården i D..
    • Sygeplejerske
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0