Er du vores nye sygeplejerske?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du sygeplejerske og ønsker du at gøre en forskel for den sårbare patient, give håb for den unge patient og ønsker du at arbejde et sted, hvor der er et trygt og godt læringsmiljø? Så er det lige dig, vi står og mangler.

Dine nye kolleger
Når du starter som sygeplejerske på K3, får du, i al beskedenhed, nogle helt fantastiske kolleger. Vi er 27 sygeplejersker og 4 social- og sundhedsassistenter. Vi har et godt sammenhold – både fagligt og socialt. Vores personalegruppe er fyldt med engagerede, kompetente, nysgerrige, sjove og innovative kolleger. Vi lever højt på at sprede god energi til hinanden og til vores patienter – vi synger for eksempel fællessang om fredagen og vi sørger for at spise morgenmad og frokost sammen hver dag. Vores motto er ”man er aldrig alene på arbejde” og vi arbejder tæt sammen i hverdagen. Hver morgen danner vi makkerpar og herefter planlægges dagen i fællesskab.

Lidt om afsnittet
Vi er et gastromedicinsk sengeafsnit med 20 sengepladser, hvor 3 af disse er intermediære pladser. I disse senge plejer vi akut dårlige patienter, der har et højere observationsniveau og har brug for mere overvågning. Vi har i tilknytning til vores sengeafsnit en levercirroseklinik, hvor vores dårligste leverpatienter bliver fulgt ambulant. Derudover har vi et daghospital, hvor vi ser de patienter der efter udskrivelsen, har brug for hurtig opfølgning. Disse funktioner passes af sygeplejersker fra sengeafsnittet.

Om jobbet
På K3 vil du skulle varetage plejen af en bred vifte af patienter, bl.a. den unge IBD-patient, der har behov for psykiske pleje, for at kunne varetage deres egen sygdom. Den svært leversyge patient, der har brug for hjælp til den basale pleje, såsom personlig hygiejne, ernæringsindtag, hjemmesituationen og meget mere. Du vil ligeledes møde patienter, der er i det sidste stadie af deres liv, dem skal du kunne rumme samt deres pårørende, så de får en værdig afslutning på livet. Du vil dagligt blive tildelt 3-4 patienter, som du har helhedsplejen for. Din dag vil typisk starte med, at du læser journalerne på dine patienter, derefter taler du kort med dit team, hvor I planlægger jeres morgen. Du går i medicinrummet og doserer medicin, derefter tilbyder du morgenmad og medicin til dine patienter. Kl. 10.15 har vi tværfaglig patientgennemgang. Fra kl 09.15 – 12.00 går du stuegang, udfører patientpleje, mobiliserer patienterne og doserer middagsmedicin osv. Kl. 12 hjælper du patienterne med at få deres frokost, middagsmedicin og eventuelle udskrivelser planlægges. Kl. 13 går du og dine kollegaer til frokost. Fra 13.30-15.30 følger du op på stuegang, det kan evt. været et PVK, der skal lægges eller et kateter. Du informerer dine patienter om deres planer og meget andet.

Vi søger
Vi søger en sygeplejerske der ønsker at blive en del af vores fællesskab. Du skal have mod på at arbejde i blandede vagter, samt at arbejde hver 3. weekend.
Vi søger en sygeplejerske der er:
• Nysgerrig på faget
• Ønsker udfordringer
• Kender sine egne begrænsninger
• Gerne vil patientkontakt
• Du skal være en god teammakker
• Kan løfte i fællesskab

Vi tilbyder
Et afsnit med en fantastisk personalegruppe, der værner om hinanden og en ledelse der er tæt på. Vi tilbyder en stilling på 37 timer om ugen i blandede vagter, det vil sige, at du kommer til at arbejde i både dagvagt, aftenvagt og nattevagter. Du vil arbejde efter et rul, hvilket gør, at du bedre kan forudse, hvornår du arbejder i vagter. Du vil have weekendvagter hver 3. weekend.
Kevin er den ene af vores sygeplejerske med klinisk specialfunktion, og han vil sørge for, at du kommer godt ombord på K3 og sørger for, at din introduktion passer til dig og dit udgangspunkt. Du vil blive tilknyttet et omboardingprogram der varer 5 måneder, hvor de første 8 uger er udenfor normering. I dette program vil du blandt andet blive tilknyttet en social og faglig mentor, få specialerelevant undervisning m.m. Du vil også få udleveret en uddannelsesmappe, som du bruger til at sikre og dokumentere din kompetenceudvikling.
Når du har været hos os i ca. 2 år, vil Astrid, vores anden sygeplejerske med klinisk specialfunktion, sørge for din fortsatte kompetenceudvikling.
Vi går meget op i fagligudvikling på afsnittet. Der vil hver uge være planlagt undervisning, sygeplejereflektioner m.m. vi er åbne for forslag til andre faglige aktiviteter, så man er velkommen til at komme med forslag.
Ligeledes tilbyder vi:
• Individuelt introduktionsprogram
• Intermediær sygepleje - når du er klar til det
• Mulighed for supervision

Er du blevet interesseret?
Så skal du komme forbi til en kop kaffe eller du kan ringe til mig, Maria, hvis du vil høre mere om stillingen. Mit telefonnummer er 30 91 41 48. Du kan også tale med en sygeplejerske på afdelingen, hvis du ringer til den ansvarshavende sygeplejerske på telefon 40 26 37 61.
Send din ansøgning via linket nederst på siden.
Ansøgningsfrist d. 23/3-2023

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 23. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2