Sygeplejerske til Ældremodtagelse med faste åbningstider. En unik mulighed for at arbejde med kompleks og akut sygepl...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

  • Brænder du for den helhedsorienterede sygepleje?
  • Vil du have medindflydelse i udviklingen af det geriatriske patientforløb?
  • Er du god til hurtigt at skabe dig et overblik over komplekse patienter?
  • Har du lyst til at indgå i et velfungerende tværfagligt team?

Så er vores stilling måske noget for dig!

Om Ældremodtagelsen
Ældremodtagelsen fungerer som alle andre akutte vurderingsafsnit – forskellen er, at vi kun modtager patienter, som er +65 år, og som meldes med en geriatrisk problemstilling. Et af formålene med at have en Ældremodtagelse er, at en geriatrisk helhedsvurdering i den akutte fase bl.a. kan være med til at reducere indlæggelsestid, forebygge komplikationer og øge brugen af personcentreret sygepleje. Derudover er formålet også at forebygge indlæggelser af den ældre medicinske patient og i stedet varetage behandling i hjemmet eller ambulant.

At lave en geriatriske helhedsvurdering kræver et tværfagligt samarbejde. Vores geriatriske team består derfor af 2-3 læger, en fysioterapeut og fem sygeplejersker, og sammen modtager vi både planlagte og akutte patienter. Som sygeplejerske i geriatrisk team har du første kontakt med patienterne i vurderingsfasen, og skal varetage sygeplejeopgaver som prøveindsamling, anamnese, triagering og basal akutsygepleje. Derudover laves en grundig indledende geriatrisk sygeplejevurdering, og i samarbejde med patient, pårørende, primær sektor og resten af teamet lægges der en plan for patientens videre behandling og indlæggelse eller evt. udskrivelse. I geriatrisk team får du også en rolle som tilsynsgående geriatrisk sygeplejerske, hvor du i samarbejde med en læge vurderer, hvilke patienter der skal overflyttes til vores geriatriske sengeafsnit fra hospitalets andre vurderingsafsnit. Som sygeplejerske er du derfor med til at sikre en god overgang for patienterne, hvad enten de skal flyttes til vores sengeafsnit eller, de skal udskrives.

Udover at yde omsorg for vores patienter i Ældremodtagelsen skal du også være med til at varetage den udgående geriatriske funktion. Vi har hver dag 2 sygeplejersker, der tager på hjemmebesøg som opfølgning på vores patienters indlæggelse.

Som sygeplejerske i Udgående Team arbejder du selvstændigt i patienternes hjem, og udfører opgaver som blodprøvetagning, blærescanning og specifik opfølgning på problemer, der er identificeret under indlæggelsen. Samtidig foretager du en samlet geriatrisk vurdering i forhold til patientens situation mhp. at indsætte yderligere tiltag, som f.eks. kan forebygge genindlæggelse eller på anden måde bedre patientens situation. Alt dette i tæt samarbejde med vores læge som sidder i afdelingen, og følger op på sygeplejerskernes vurderinger.

Om Geriatri og Geriatrisk Afdeling på Bispebjerg Hospital

Vores patientgruppe kendetegnes ved at være kompleks, da de har mange samtidige sygdomme og et skrøbeligt helbred. Derudover kan de være kognitivt udfordret grundet en demenssygdom og/eller have sociale problemstillinger, som skal indtænkes i patientforløbet. Deres sygdomssymptomer kan være diffuse og komplekse at udrede, og derfor kræver det et særligt kendskab til den geriatriske patient, når man laver en geriatrisk helhedsvurdering.

På Bispebjerg Hospital har vi to geriatriske sengeafsnit, der hver har 16 sengepladser, hvor den gennemsnitlige indlæggelsestid er ca. 7 dage. På Frederiksberg Hospital ligger Geriatrisk Ambulatorium, hvor vi har en hukommelsesklinik, en faldklinik og et fælles medicinsk ambulatorie, der udreder patienter ambulant.

Hvem er du?

  • Du har erfaring som sygeplejerske, gerne fra det geriatriske speciale eller akutområdet
  • Du har erfaring inden for et eller flere medicinske specialer, og har særlig interesse for den skrøbelige ældre patient
  • Du brænder for den komplekse og helhedsorienterede sygepleje
  • Du har engagement og gode samarbejdsevner
  • Du kan lide at arbejde i en koordinerende funktion med mange samarbejdspartnere og mange bolde i luften, men samtidig er du også glad for at arbejde selvstændigt, og kan tage selvstændige beslutninger ud fra et fagligt grundlag
  • Du er udviklingsorienteret, og vil gerne være med til at sætte dit præg på sygeplejen i vores geriatriske team
  • I dit arbejde er patienten i centrum

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • En alsidig stilling med mulighed for at bruge dine evner inden for bl.a. akutsygepleje, helhedsorienteret sygepleje, kommunikation, samt det tværsektorielle samarbejde
  • Mulighed for at være med til at udvikle og skabe kontinuitet i det geriatriske patientforløb
  • Introduktions- og oplæringsprogram, hvor du følges tæt af din kollega
  • At blive en del af et stærkt tværfagligt team, som har fokus på at yde den bedste omsorg for patienterne
  • Mulighed for faglig udvikling

Vi har i afdelingen fokus på udvikling af kompetencer, og du vil løbende blive tilbudt relevante kurser og undervisning svarende til dit kompetenceniveau.

Dine ansættelsesvilkår

Du bliver ansat i en fuldtidsstilling, som søges besat snarest muligt. Ældremodtagelsen har åbent alle hverdage fra kl. 8 til 19.30.

Som nyansat sygeplejerske bliver du i øvrigt knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du som udgangspunkt indgår i vagtarbejdet i weekender og på helligdage svarende til to vagter hver 6. uge. Du har mulighed for at få indflydelse på, hvornår du ønsker dine vagter, da det er vigtigt for os, at der er balance mellem dit privat- og arbejdsliv. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt intro­program, vidensdeling og sparring med kolleger. Det sker også i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Vil du vide mere, eller har du lyst til at komme forbi til en rundvisning, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Kristina Due Munk på telefon: 20304299 eller mail: [email protected].

Ansøgning fremsendes senest 15.9.23 via link på denne side. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Fredag den 15. september 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2