Er du sygeplejerske og vil du også spise din frokost med udsigt over fjorden?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Så har du nu mulighed for at blive del af vores ambulatorium i Frederikssund.

Hvem er vi?
I team Frederikssund møder du en bred vifte af faglige kompetencer, som kommer i spil i det daglige arbejde. Teamet har samlet mange års erfaring og et højt fagligt niveau. Vi har et godt kollegialt samarbejde, hvor vi diskuterer og udveksler meninger på et tillidsfuldt og anerkendende grundlag. – Dit perspektiv og mening er også vigtig for teamet og patienten.

Når vi er på farten, ude i landet, langs fjorden, for at møde patienterne der hvor de er, bliver FACT en levende metode. Vi møder patienterne med fleksibilitet i tid, sted og rum – også når patientens personlige og professionelle netværk inddrages. I brug af FACT-modellen stiler vi mod at yde vores bedste til gavn for patienterne i deres recovery proces.

Dine arbejdsopgaver
Du bliver en del af ambulatoriet, der består af to FACT-teams som leverer fleksibel udgående og opsøgende behandling til ca. 350 patienter, der har behov for et tværfagligt behandlingstilbud. Her vil du skulle samarbejde tværfagligt med psykologer, læger, ergoterapeuter, recoverymentorer, social rådgiver, IPS-konsulenter og sygeplejersker.

Din hovedopgave vil være at varetage kontaktpersonsarbejde, herunder støttende samtaler, terapeutiske samtaler, medicinering, dokumentation samt kontakt til patientens professionelle og personlige netværk.

Du deltager i supervision med teamet hver 14. dag, teambuilding en gang månedligt samt makkermøder hver anden uge med psykologer og læger. Facilitering af grupper med patienterne vil du blive lært op i og du skal på sigt varetage disse sammen med kollegaer.

De sygeplejerskestuderende deler du med dine kollegaer og du vil blive oplært i opgaven. De sygeplejestuderende har en vejleder centralt på PCN der står for den teoretiske oplæring, men vores fornemmeste opgave er at vise de studerende vores praksisfelt og forhåbentligt give dem lyst til at vende tilbage til psykiatrien.

Der vil være weekendarbejde hver 6. uge på et fast sengeafsnit på centeret. Vi har allerede erfaring med at dette kan skabe værdi for patienternes forløb. Her i form af ikke dokumenteret viden og kendskab til patientens forskellige ressourcer og udfordringer i forskellige faser og omstændigheder. Det kan ligeledes skabe en tryghed for patienten, både at der er et kendt ansigt på sengeafsnittet, men også for ny henviste, der kan have mødt dig på et sengeafsnit inden henvisning til FACT.

Om Psykiatrisk Ambulatorium i Frederikssund
Metoden FACT (Fleksible Assertiv Community Treatment) er adopteret og tilpasset fra en Hollandsk model, hvor afsnittet i Frederikssund har været med til at bane vejen for FACT-implementeringen i resten af Region Hovedstadens Psykiatri. Det har bl.a. kunnet gøres med succes, da personalegruppen i FACT er kendetegnet ved høj faglighed og mange års erfaring med behandlingen i den ambulante psykiatri, og hvor en systematisk forbedringskultur understøtter forandringer.

Vi ser pårørende og netværk som en naturlig samarbejdspartner i behandlingen, men også i den videre udvikling af vores afsnit. Af samme grund, så arbejder FACT målrettet med en recovery-orienteret tilgang og har ansat en recovery-medarbejder i hvert team. Recovery-mentorerne varetager også visse gruppeaktiviteter på tværs af de to teams.

Målgruppen for behandlingen er ambulante patienter med lavt funktionsniveau, der har behov for specialiseret tværfaglig indsats. Det drejer sig hovedsageligt om patienter med diagnoser inden for psykose-spektret, affektive lidelser samt personlighedsforstyrrelser.

Vi samarbejder tværfagligt, tværsektorielt og lægger stor vægt på at skabe, fastholde og udvikle kontakten og samarbejdet med patienter, pårørende og samarbejdspartnere i og udenfor organisationen. Vi arbejder recovery-orienteret, og arbejder dermed målrettet med patienternes ønsker, drømme og håb for livet.

Vi forventer, at du har gode samarbejdsevner og lyst til at samarbejde om egne og andres patienter, tværfagligt og tværsektorielt. Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og foretage prioriteringer samt byde ind med monofaglige vurderinger. Du er fleksibel, kreativ og har vilje til at bidrage til den samlede opgaveløsning. Derudover har vi forventninger om, at du

  • Har en recovery-orienteret tilgang.
  • Har interesse i kvalitetsudvikling og ser mulighederne i forandringer.
  • Du har kørekort og egen bil.

Vi tilbyder etspændende selvstændigt arbejde. Du bliver del af et velfungerende fleksibelt team med gode kollegaer, hvor faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø vægtes højt. Du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen og udførelsen af egne arbejdsopgaver.

Psykiatrisk Center Nordsjælland (PCN) arbejder struktureret med forbedringskultur ud fra Lean-metoden, som bl.a. giver medarbejderne indflydelse på forbedringer af afsnittets arbejdsgange med fokus på at skabe værdi for patienten. Patientbehandlingen foregår ud fra den kognitive referenceramme.

Løn og vilkår
Vi ønsker, at du starter den 1. november 2023 eller efter aftale. Arbejdstiden i ambulatoriet er i dagtimerne mandag-fredag.

Som nyansat sygeplejerske bliver du i øvrigt knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du indgår i vagtarbejdet fredag, lørdag og søndag hver 6. uge. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt introprogram, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten.

Ønsker du at vide mere om stillingen og ambulatoriet, eller har du spørgsmål til vagtarbejdet, er du meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Cecilie Simone Mikkonen Svensson på 21724471 eller sende en mail til [email protected]

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien"

Søg stillingen
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket senest søndag den 24. september 2023

Vi forventer at holde samtaler mandag d. 25. september 2023. Hvis du er på ferie, kan samtalen afholdes over teams.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederikssund
  • Søndag den 24. september 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 3