Energisk og positiv sygeplejerske: Bliv en del af rehabilite-ringen af psykiatriske patienter i lange, nære forløb.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Her på afsnit 804 hjælper vi mennesker med diagnoser indenfor det skizofrene spektrum, som har brug for intensiv støtte til at komme sig og få et selvstændigt og meningsfuldt liv.
Hos os deltager alle faggrupper i aktiviteterne, og som sygeplejerske får du lov at komme hele vejen rundt om patienternes pleje, behandling og historie. Afsnit 804 ligger i idylliske omgivelser på Brøndbyøstervej tæt på naturen og er et åbent specialiseret døgnafsnit.
Afsnittet har plads til 13 patienter – alle med enestuer og eget bad. Patienterne er i gennemsnit 35 år og kæmper f.eks. med manglende energi og motivation, udfordringer med at være i eget hjem, svært ved at overskue hverdagsaktiviteter og skabe en ordentlig døgnrytme.

Sådan ser din hverdag ud på afsnit 804 Vores patienter har forløb på ca. 6 måneder, og du får derfor mulighed for at skabe nære relationer og bliver en tæt og sammenhængende del af deres behandlingsforløb, lige fra udredning til udslusning.

Vi arbejder ud fra en kognitiv tilgang og bruger miljøterapi som en central del af behandlingen. Vores fokus er at skabe et trygt og forudsigeligt miljø, hvor den enkelte patient og deres behov er i centrum. F.eks. går vi op i at være opfindsomme i de aktiviteter, vi arrangerer med patienterne, og vi er altid nysgerrige på nye idéer og påfund. Vi har vi lækre faciliteter med fitness, dejlig have, grill og sport, og vi engagerer patienterne i alt fra bagning til golfture ud af huset.

Det er desuden en høj prioritet for os at fastholde det virkelighedsnære, og derfor tager patienterne hjem på orlov i weekenden, så de kan prøve kræfter med de fremskridt, de oplever på afsnittet.

Hos os får du en hverdag med faste rammer, skemaer og en forudsigelig hverdag, hvilket giver en ro og plads til fordybelse i patientforløbene. Vores team består af livsglade, hjælpsomme og energiske medarbejdere, hvor vi sørger for at holde sammen og er en god støtte og sparring for hinanden i hverdagen – det håber vi selvfølgelig, du vil være en del af.

Dine arbejdsopgaver Behandlingen tager udgangspunkt i miljøterapeutiske rammer og tilbud, herunder: Samtalegruppe, individuel og gruppebaseret fysioterapi, ergoterapi, individuelle samtaler med fokus på f.eks. psykoedukation og mestring af symptomer. Derudover vil der som oftest suppleres med medicinsk behandling/justering.

Med udgangspunkt i patientens egne mål og ønske om adfærdsændringer, vil du være med til at planlægge et unikt tværfagligt forløb.

Vores tilgang er: Hvis det giver mening for patienten, så skal det afprøves.

Du skal:

  • være kontaktperson for ca. 3patienter, som du skal understøtte ift. de aftaler, der er indgået i samarbejde med dem
  • følge op på recovery-målsætning og hjælpe med til at fastholde den udvikling, der sker under indlæggelsen
  • danne relationer ved at skabe tryghed og ved samtale
  • observere og dokumentere symptomer samt virkning og bivirkning til medicin

Du er en sygeplejerske som … … brænder for det psykiatriske speciale og den gode relation til både patient og kolleger.

Derudover forventer vi, at du kan sætte flueben ved følgende:

  • Du er god til at samarbejde. Du får både mange samarbejdspartnere internt i afdelingen såvel som eksternt ift. Kommunen, ambulatorie og patientens pårørende.
  • Du har et godt overblik. Du bliver ansvarlig for dine patientforløb, så det er vigtigt, at du kan tage styringen og bevare overblikket.
  • Du kan motivere. Du er god til at motivere patienterne, der er indlagt i et længere forløb, hvor dagligdagen kan virke uoverskuelig.
  • Du er nysgerrig. Vi arbejder med forbedringsarbejde i afsnittet, og vi er meget interesserede i at udvikle vores afsnit – både i forhold til at gøre vores patientforløb bedre, men også for styrke vores arbejdsmiljø.


Vi tager godt og trygt imod dig Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Du får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb. Du tilknyttet en mentor, som du følges med den første måned på afsnittet, hvor du går udenom normeringen.

Din baggrund og interesser kan sættes i spil. Vi har flere grupper med forskelligt indhold, f.eks. angst og krop, selvværdsgruppe, hverdagsgruppe, kostgruppe, cirkeltræning og recovery-gruppe. Vi lægger vægt på, at individuelle kompetencer hos personalet kommer i spil.

Et godt arbejdsmiljø. Vi har et godt arbejdsmiljø, der både viser sig i vores trivselsmålinger og i hverdagen, hvor vi tager hånd om hinanden og viser interesse for hinanden.

Ansættelse og løn Stillingen er på 37 timer i blandede vagter med arbejde hver 2. weekend.

Vi ønsker, at du kan starte 1. december eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger den gældende overenskomst.

Skal vi arbejde sammen? Så send os din ansøgning og CV via linket, så vi kan lære dig bedre at kende!

Du er også mere end velkommen til at komme en tur forbi afsnittet til en kop kaffe, en sludder og en rundvisning.

Brænde du inde med et spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte klinisk sygeplejespecialist Mette Storm Jørgensen [email protected]

Ansøgningsfristen er søndag d. 9. oktober 2022

Samtaler afholdes i uge 41.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Glostrup
  • Søndag den 09. oktober 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juli eller 1. august 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brøndby

    GENOPSLAG, da det desværre ikke lykkedes at besætte stillingen i første opslag med egnet kandidat.Stillingen er en dagvagt på 32 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. uge, som er ledig til be..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. maj 2024 21
18. maj 2024 21
17. maj 2024 25
16. maj 2024 25
15. maj 2024 25
14. maj 2024 25
13. maj 2024 20
12. maj 2024 17
11. maj 2024 17
10. maj 2024 17
9. maj 2024 16
8. maj 2024 16
7. maj 2024 14
6. maj 2024 13
5. maj 2024 12
4. maj 2024 12
3. maj 2024 11
2. maj 2024 6
1. maj 2024 10
30. april 2024 10
29. april 2024 8
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 6
20. april 2024 7
19. april 2024 7