Sygeplejerske søges til velfungerende afdeling hvor tid til den gode sygepleje er til stede og prioriteres!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Hvad er vigtigt i dit arbejde? Hvis dine tanker kredser sig om gode patientforløb, faglig udvikling, fagligt stærke kollegaer samt stærkt fokus på arbejdsmiljø, så har vi lige den stilling, du søger.

Vi sender en god kollega på pension og søger derfor en ny god kollega til en ledig stilling i Afdeling for Rygkirurgi Led- og Bindvævssygdomme.

Hvem er vi?

Afdelingen har 38 sengepladser og modtager patienter til rygkirurgi, der som udgangspunkt er indlagt i få dage, hvorefter de udskrives. Vi er meget glade og stolte over en vedvarende høj patienttilfredshed, som viser sig i den årlige landsdækkende patienttilfredshedsundersøgelse (LUP). Vi er kendte for vores professionelle sygepleje, gode humør og omsorg, hvilket vi mener er afgørende for et vellykket patientforløb og vi prioriterer tid til den gode sygepleje.

Vores kerneopgave er det gode patientforløb, og vi har et fast og vedholdende fokus på, at vores patienter skal føle sig godt behandlet og inddraget. Derfor starter vores planlagte patientforløb allerede i vores rygseminar, hvor patienten møder op få dage inden operation.

Hos os møder du patienter, der er indlagt til operation for enten diskusprolaps, spinalstenose eller til stabiliserende rygoperation, i accelererede patientforløb. De fleste af vores patienter er indlagt i korte og strukturerede forløb og er overvejende selvhjulpne. Enkelte patienter er kortvarigt indlagt til konservativ smertebehandling og mobilisering.

Du vil komme til at arbejde med alle facetter af sygeplejen, herunder instrumentelle opgaver, klargøring til operation, tilrettelæggelse af individuelle patientforløb efter operation samt information, vejledning og dialog med patient og pårørende forankret i den præ- og postoperative sygepleje.

Vi løfter i flok, og derfor kræver stillingen også, at du er en holdspiller, der samarbejder og spiller kolleger gode og øvrige sparringspartnere endnu bedre. Vi er nemlig overbeviste om, at det gode patientforløb går hånd i hånd med et velfungerende arbejdsmiljø. Høj patienttilfredshed og en positiv trivsel er en realitet, og noget vi stolt arbejder målrettet for at bibeholde.

Hvad tilbyder vi dig?

Du bliver en del af et stærkt fagligt team, i tæt samarbejde med læger og fysioterapeuter, som dagligt er fast i afdelingen, derfor har du altid har en sparringspartner tæt på. Det tætte samarbejde giver dig en unik mulighed for at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer samt skabe det bedste patientforløb.

Vi er en afdeling med fokus på udvikling af vores medarbejdere, og lægger en plan for din udvikling i samarbejde med dig. Vi har en klinisk sygeplejespecialist, som dagligt er til stede i afdelingen og følger din og dine kollegaers udvikling. Vi tilbyder et grundigt oplærings- og introduktionsforløb, hvor du i de første 6-8 uger er uden for normering og primært følger din mentor i alle vagter. I introduktionsforløbet følges du tæt gennem det første år.

Vi har fast undervisning fra både interne og eksterne undervisere i afdelingen 2 gange om ugen. Er du nyuddannet eller med kort erfaringsgrundlag, vil der være mulighed for at deltage i ”Godt på vej i sygeplejen”. Derudover bliver alle nyansatte tilbudt et planlagt internt kursus i afdelingen, om specialrettede patientforløb. Eller tilbydes kurser og ud fra relevant interesse, motivation og individuel faglig udvikling.

Du bliver en del af en alsidig og åben personalegruppe med stor faglighed og trænet øje for kvalitet, men som også ses socialt udenfor afdelingen, hvad end det er til en tur i biografen, spisning, bowling eller en sommerfest.

Vi tilbyder også:

  • Fleksibelt vagtskema i form af ønskeplaner med individuelle hensyn og lille vagtbelastning
  • Vi arbejder generelt i 2-holdsskift, 5 weekender på 12 uger og ingen 12-timers vagter.
  • Lavaktivitet i 6 uger over sommeren og i helligdagsperioder.
  • Skulle du ønske at arbejde hver 2. weekend eller ønsker du måske fast nattevagt, er det også en mulighed – tal med os om det.

Hvem er du?

Det vil være en fordel, hvis du enten kender til det rygkirurgiske speciale eller har anden kirurgisk erfaring. Har du erfaring indenfor andre specialer, vil vi hjælpe dig med at overføre dine kompetencer og sammen med dig sætte turbo på din karriere indenfor det rygkirurgiske speciale.

Er du derimod nyuddannet, så kræver det blot, at du kommer med frisk energi på at indgå aktivt i både det sociale og faglige miljø. Vi har rammerne, erfarne sygeplejersker med høj faglighed og ikke mindst intentionerne i orden, så du får den bedst tænkelige start på dit sygeplejefaglige arbejdsliv.

Det er dog helt centralt, at du ønsker at bidrage til den fælles udvikling i vores sygepleje og har et brændende ønske om at skabe gode, sammenhængende forløb for vores patienter.

Praktiske oplysninger:

Stillingen er pr. 1. februar 2024, eller efter aftale på 28-37 timer i faststilling. Ansøgningsfrist er den 7/1 2024, men send gerne din ansøgning i dag, for vi holder løbende samtaler og er spændte på at høre fra dig.

Har ovenstående vakt din interesse, er du blevet nysgerrig? – Måske kunne du tænke dig at møde os og se afdelingen, hvor du kan få en fornemmelse af vores dagligdag.

Du er meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Anne Holm Mogensen på 38632945 eller mail: [email protected] eller klinisk sygeplejespecialist Rikke Vedel på tlf.: 20447348 eller: [email protected]

Vi glæder os til at møde dig og få dig godt ombord.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Glostrup
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herlev

    Er du en erfaren sygeplejerske med en passion for ældreplejen og brænder for at skabe fagligheden i top, så er det dig vi søger. Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du kombinerer udvikling,.
    • Sygeplejerske
    • Herlev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brøndby

    [xxxxx]s nye sundhedspolitik er vedtaget. Ambitionerne er store og retningen er sat. Vil du være med til at give den liv?Vi søger en ny kollega, som vil være frontløber i realiseringe..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brøndby

    Sygeplejersker søges til dagvagt med fleksible mødetider og weekendfri. Stillingen er som udgangspunkt på fuldtid på 37 timer pr. uge, men der kan være mulighed for at aftale andet, hvis du ønsker .
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
10. juni 2024 14
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 15
5. juni 2024 14
4. juni 2024 12
3. juni 2024 12
2. juni 2024 8
1. juni 2024 8
31. maj 2024 9
30. maj 2024 9
29. maj 2024 9
28. maj 2024 8
27. maj 2024 8
26. maj 2024 9
25. maj 2024 9
24. maj 2024 12
23. maj 2024 11
22. maj 2024 15
21. maj 2024 15
20. maj 2024 19
19. maj 2024 21
18. maj 2024 21
17. maj 2024 25
16. maj 2024 25
15. maj 2024 25
14. maj 2024 25
13. maj 2024 20
12. maj 2024 17
11. maj 2024 17