Hvis du søger udfordringer og udvikling som sygeplejerske, så er gastroenterologien lige noget for dig.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

På afdeling for mave-, tarm- og leversygdomme afsnit 2, har vi valgt at forenkle og effektivisere vores patientforløb ved, at åbne op for to sygeplejespor med fokus på den fundamentale sygepleje.

Vi tilbyder dig:

  • Introduktion i rehabiliteringssporet over tre måneder, med klinisk sygeplejespecialist Anne Sofie Ellegaard i spidsen, hvor du skal arbejde med de ukomplicerede patientforløb.
  • Her vil du stille og roligt lære omkring helhedssygeplejen, hvor kommunikation og motivation er vigtige for patientens egenomsorg og empowerment i genoptræningen.
  • I rehabiliteringssporet har vi hele tiden fokus på at være nærværende i sygeplejen, og gennem dialog med patienten finde frem til den gode udskrivelsesplan.
  • Vi samarbejder bl.a. tæt med både diætister, fysioterapeuter, socialsygeplejersker, stomisygeplejersker og samordningskonsulenter og ikke mindst læger som alle bidrager i patientforløbet.
  • Du bliver opdateret på den nyeste viden indenfor instrumentel sygepleje på kursusdage dedikeret til denne form for specialiseret sygepleje
  • Anne Sofie støtter dig i den gode tværfaglige stuegang og uddanner dig bl.a. indenfor sygeplejedokumentation og overblik i sundhedsplatformen.
  • I vores akutspor kommer du til, at lære mere omkring vores arbejdsgange, hospitalet, alle dine nye kollegaer og ikke mindst vores patientforløb. Din introduktion overgår her til vores anden kliniske sygeplejespecialist Kristina Kofod.
  • Den erfaring du allerede har dannet dig fra rehabiliteringen, skal du nu lære at omsætte til de akut kritisk syge patienter. Kristina vil lære dig forebyggende sygepleje og spotte de små udslag der kan være altafgørende i de akutte situationer.
  • Kristina lærer dig at arbejde struktureret med ABCDE optimeringer i sygeplejen og vejleder dig i kommunikation og dokumentation ift. den akut kritisk syge patient – ligeledes lærer du omkring samarbejdet med Mobilt akut team (MAT) og intensiv. K
  • Kristina underviser dig i principper for akutsygepleje, f.eks. optimering af patienter med hhv. iltproblemer, lavt blodtryk og blødende åreknuder eller mavesår. Med træning i ABCDE teknikker bliver du dygtig til, at være et skridt foran i din sygepleje.

Vi ønsker os:

At du udover din autorisation som sygeplejerske er
- god til at danne relationer med andre mennesker.
- god til at udtrykke dig respektfuldt og inkluderende.
- går mod nye opgaver med stor interesse og nysgerrighed.
- modig til at afprøve vores metoder i sygeplejen, vi står klar til at støtte dig i netop DIN udvikling.

Arbejdstid: blandede vagter 32-37 timer ugtl. med weekendvagt hver 3. weekend i 8 timers vagt.

Kontakt gerne: Oversygeplejerske Halima Said
Direkte: 3868-1299


Vores afsnit:

  • Patienter som befinder sig i vores rehabiliteringsspor er ofte patienter med mb. chron, colitis ulcerosa, anæmi, ernæringsproblematikker, alkoholoverforbrug og følgetilstande, gastroenterit, efterforløb af åreknuder i spiserør, palliative forløb samt andre sygdomme i mave-, tarm- og lever.
  • Patienter som befinder sig i vores akutspor kan være patienter i levercoma, svær delir, sepsis, leverbetændelse, kritisk tarmbetændelse, svær underernæring og højt output i stomi.

Vores ledelse:

Afdelingssygeplejerske Halima Said og afsnitsansvarlig læge Poul Als Stenbøg er et meget engageret ledelsesteam med store ambitioner for vores afsnit. Sammen med plejepersonalet arbejder vi ihærdigt på, at vi skal være den bedste arbejdsplads med fokus på den gode sygepleje og godt kollegialt fællesskab. Vi ønsker at yde den bedste service til vores patienter, og derfor vil vi gerne sikre, at vores sygeplejersker og social -og sundhedsassistenter får den bedste ballast til at dygtiggøre sig i specialet.

Vores kliniske sygeplejespecialister:

  • Kristina Kofoed; Cand.mag – pædagogik og uddannelsesstudier og psykologi
  • Anne Sofie Dela Ellegaard; Master i projektledelse og organisatorisk læring samt Master in public health.


Som led i din introduktion gennemgår du et velstruktureret unitprogram, hvoraf du bl.a. deltager i undervisning de første 14 dage af hver måned, indtil du føler sig tryg i sygeplejen – se eksemplet på undervisningsemner herunder:

Klargøring til operation, diabetes og sliding-scale,væske og dokumentation, ernæring til den indlagte patient, klargøring til endoskopi og introduktion til praktiske færdigheder

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juli eller 1. august 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 9
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9
1. maj 2024 7
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 4
27. april 2024 5
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 8
21. april 2024 11
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 13
17. april 2024 14
16. april 2024 14
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6