Sygeplejerske søges til spændende kombinationsspeciale i lunge- og infektionsmedicin på Frederikssund Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Spændende mulighed for at arbejde med både den lungemedicinske og den infektionsmedicinske patient på samme tidspunkt!

På Nordsjællands Hospital i Frederikssund, leder vi efter en ny sygeplejerske kollega til vores lunge- og infektionsmedicinske afsnit, B7B8.

Er du stadig sygeplejerskestuderende, så læs endelig videre, vi har også brug for dig!

Om afsnittet

Alle vores patientforløb er forskellige og varierer i længde og kompleksitet. Du vil derfor møde den yngre selvhjulpne patient og den ældre patient der har behov for mere kompleks sygepleje. Fælles er, at vi yder specialiseret sygepleje til patienter med lunge- og infektionssygdomme, instrumentel sygepleje og basal sygepleje. Flere af vores patienter ofte har behov for tværfaglig koordinering i deres behandling, og vi arbejder derfor tæt sammen med fx fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætister. Derudover er der også, i høj grad, et tæt samarbejde med kommunerne.

I det lunge- og infektionsmedicinske speciale vil du bl.a. møde patienter med svær pneumoni, erysipelas, sepsis, infektion uden fokus, lungecancer, KOL i exa. og mange andre spændende diagnoser og problemstillinger.

Hos os kan du udvikle din sygepleje og få erfaringer med både den akutte, den brede og den specialespecifikke sygepleje. I hverdagen vil du få et godt sammenspil mellem basal, akut og instrumentel sygepleje.

Vi prioriterer det gode arbejdsmiljø, både gennem tværfagligt samarbejde, en god spørgekultur og gennem vores gode kollegaskab. Vi griner meget sammen og vægter at vi mødes til kaffe om formiddagen og frokost til middag – også når der er travlt.

Hvad siges der om vores afsnit?

”Jeg lærer så meget. Jeg lærer nyt hver dag”, nyuddannet SSA.

”Patienterne er meget komplekse, det er en kompleks afdeling, men det er rigtig spændende”, SSA.

”I har været så søde hele vejen igennem, også selvom vi har fyldt ret meget”, pårørende og patient i afsnittet.

Er du sygeplejestuderende og afslutter du snart din uddannelse?

Så kan du allerede nu sikre dig et arbejde!

Vi kan tilbyde dig en timelønsansættelse mens du studerer, og efter endt uddannelse kan vi konvertere din ansættelse til en fastansættelse som sygeplejerske. På denne måde kan du kort tid efter din ansættelse, få et erfaringstillæg, som ellers først vil være aktuelt efter 1 år.

Er du allerede sygeplejerske og måske en erfaren én af slagsen?

Så kan vi tilbyde lungemedicinsk speciale kursus, eller infektionsmedicinsk specialekursus hvis du er ny i specialerne. Eller, vi kan også tilbyde det helt nye diplommodul i lungesygdomme til den mere erfarne lungesygeplejerske.

Hvem er vi?

Vi har 18 lunge- og infektionsmedicinske patienter. Vi er en personalegruppe på knap 30 medarbejdere, hvor ca. 2/3 er sygeplejersker og den sidste 1/3 er SSA’er.

Vi har også en kvalitetssygeplejerske, en introduktionssygeplejerske og 2 kliniske vejledere.

Derudover har vi en afsnitsfarmakonom, foruden hospitalets farmakonomer samt en sygeplejesekretær.

Vi er også så heldige at vi har rigtig mange gode timelønnede som giver en hånd med når der er brug for det. Nogle af dem er tidligere elever, studerende eller tidligere kollegaer.

Som noget særligt hos os, arbejder vi med studieunit for de sygeplejestuderende. Det betyder, at de studerende har nogle helt særlige rammer for at sikre et godt og trygt læringsmiljø, i tæt samarbejde med de to kliniske vejledere.

Vi har også en særlig palliativ funktion for vores KOL-patienter, hvor de kan indlægges i et planlagt forløb til lindring og justering af den palliative behandling. Vi har øremærket to stuer, der fungerer som palliationsstuer, hvor pårørende har mulighed for at være døgnet rundt. Vi har gennem flere år, arbejdet intens med de palliative forløb, og vi har også snart 2 palliationssygeplejersker i afsnittet.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi tilbyder dig et grundigt introduktionsforløb hvor du vil blive tildelt en mentor. Introduktionsprogrammet bliver tilrettelagt individuelt ud fra dine kvalifikationer. Du vil have medindflydelse på dit introduktionsprogram og fokus vil være på dig, din trivsel og din læring. Dvs. i de første 4 uger, hvor du ikke vil være en del af normeringen.

Vi kan tilbyde specialekursus i lungemedicin eller infektionsmedicin, som også udløser et kompetencetillæg.

Er du nyuddannet, vil du få tilbudt at komme på kurset: ”Godt på vej i Sygeplejen” samt hospitalets IV kursus.

I løbet af 3 år vil du i alt få tildelt tillæg som samlet set giver dig 30.000 kr. mere om året oveni basislønnen (på fuld tid).

Derudover vil du automatisk få et akut medicinsk tillæg ved din ansættelse.

Hos os går fællesskab, faglighed og forløb hånd i hånd. Det vil sige, at vi vedvarende arbejder på at imødekomme patienternes behov, med udgangspunkt i høj faglighed og rummelighed. Samtidig med at vi passer på hinanden og dyrker sammenholdet.

Vi tilbyder:

  • Et introduktionsprogram, som bliver tilpasset dine kvalifikationer ved vores introduktionssygeplejerske Christine
  • Fagspecifik undervisning, med forskellige interne og eksterne undervisere.
  • Spændende og varierende patientforløb, hvor du både kommer til at varetage akut, kompleks og basal sygepleje.
  • Karrieresamtaler, hvor vi planlægger specifik kompetenceudvikling og efteruddannelse efter dine ønsker.
  • Et stærkt fællesskab, hvor humor fylder meget i hverdagen.
  • Engagerede og kompetente kolleger.
  • En vagtplan du har indflydelse på.
  • En anerkendende og respektfuld kommunikation.
  • Synlig, medinddragende og nærværende ledelse med stor tillid til personalet.
  • Vi lægger vægt på ordentlighed, fællesskab og et godt arbejdsmiljø med mulighed for læring og udvikling.

Vi ønsker at:

  • Du har en positiv indstilling til forandringer. Vi skal i gang med de indledende øvelser til sammenlægningen på det nye Nordsjællands Hospital. Der vil derfor, gennem de næste par år, køre forskellige projekter og vi skal afprøve nye arbejdsgange.
  • Du er videbegærlig. Du tager initiativ til egen læring og reflekterer over egen praksis. Vores afdeling rummer mange gode muligheder for faglig udvikling.
  • Du er en dygtig kommunikator. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov. Derudover er du god til at kommunikere i samarbejdet med dine kolleger og tværfaglige samarbejdspartnere.
  • Du vægter trivsel og arbejdsmiljø. Du er positivt indstillet, du spiller dine kolleger gode og tager medansvar for arbejdsmiljøet.


Lidt af det praktiske
Stillingen er til besættelse efter aftale. Ligeledes kan timeantal aftales og stillingen er i skiftende vagter, men vi stiler efter 2-holds skift, med vagt hver 3. weekend i 8 timers vagter.
På sigt vil det også være muligt at prøve kræfter med det lidt mere akutte, og du kan blive tilbudt vagter i Base 2 i akutmodtagelsen på Hillerød. Hertil følger også et tillæg for delestilling.

Vi opfordrer alle til at søge, uanset om du er studerende, nyuddannet eller erfaren sygeplejerske.

Du kan se mere om den hverdag der venter dig her:

Bliv en del af Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Yderligere oplysninger
Har ovenstående fanget din interesse - og vil du gerne vide mere om stillingen, så kontakt konstitueret oversygeplejerske Lea Normand Nielsen på tlf. 48 29 52 60 eller på mail [email protected] eller introduktionssygeplejerske Christine Bonde på tlf. 48 29 52 48.
Du kan læse mere om hospitalet og afdelingen her www.nordsjaellandshospital.dk

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV mv. via Annoncelink senest den 20.12.23
Samtaler afvikles løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Dine løn- og ansættelsesvilkår Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk. *Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med minimum følgende karakterer: • mundtlig kommunikation med karakteren 10 • læseforståelse med karakteren 7 • skriftlig fremstilling med karakteren 7

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hillerød
  • Onsdag den 20. december 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
14. maj 2024 22
13. maj 2024 21
12. maj 2024 21
11. maj 2024 21
10. maj 2024 19
9. maj 2024 18
8. maj 2024 17
7. maj 2024 16
6. maj 2024 18
5. maj 2024 18
4. maj 2024 19
3. maj 2024 19
2. maj 2024 15
1. maj 2024 16
30. april 2024 16
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 13
23. april 2024 12
22. april 2024 11
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 12
16. april 2024 12
15. april 2024 13
14. april 2024 12