Ledende Oversygeplejerske Til Region Nords Rehabiliteringsafsnit.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Ledende Oversygeplejerske til Region Nordjyllands Sengeafsnit for Rehabilitering.

Brænder du for at lede og motivere engagerede sygeplejersker, social og sundhedsassistenter og uddannelsessøgende, og har du et stærkt fokus det gode patientforløb og faglig udvikling, så er du måske den nye ledende Oversygeplejerske for ”Sengeafsnit for Rehabilitering”. Vi er Region Nords regionale Rehabiliteringsafsnit. Vi er beliggende på Matriklen Hobro Sygehus.
Vi er et sengeafsnit for patienter, som af mange grunde har lidt et funktionstab opstået under indlæggelse og har brug for intensiv genoptræning, samtidig med, at de stadig har et indlæggelses- behov. Alle patienter bliver henvist til rehabiliteringsforløb og du vil som leder være med til at stå for visitationen af patienterne, dette sammen med det visitationsteam afsnittet har. Her drejer det sig om afsnittets ledende ledende overlæge og afsnittets kvalitetskoordinator/UUU vejleder.
Det er en medarbejdergruppe med stort fagligt kendskab. Vi har yderst kompetente medarbejdere som varetager: UUU-funktionen/ Klinisk afsnitskoordinator, medarbejdere som tager sig af arbejdstidsplanerne, Kliniske Vejledere/praktikvejledere og andre vigtige funktioner.

Din ledelse kommer til at foregå i et tæt samarbejde med afsnittets kliniske afsnitskoordinator/UUU vejleder og den ledende overlæge. Du bliver en del af den udvidede afdelingsledelse, og kommer til at deltage i møder, både internt i Medicinsk afdeling og på hospitals niveau.

Rollen som ledende oversygeplejerske
Som ledende oversygeplejerske vil du i tæt samarbejde med øvrige sundhedsfaglige ledere i afsnittet og afdelingen få ansvar for afsnittets samlede arbejde med patienterne i centrum, fokus på medarbejderne, udvikling, forskning og uddannelse. Du skal have indsigt i hospitalets overordnede strategier og visioner og bidrager til, at strategiarbejdet udvikles og samordnes på tværs af afsnit og ledelsesområder i afdelingen, samt medvirker til at de omsættes til kvalitet i den patientnære drift. Du vil blive en nøgleperson i samarbejdet med relevante afsnit og afdelinger/kommuner på tværs hospitalet, så vi sammen sikrer sammenhængende og gode patientforløb.

Du vil få et tæt samarbejde med chefsygeplejersken og de øvrige ledere, hvor I sammen skal skabe et godt fundament for rekruttering og fastholdelse. Vores medarbejdere er vores vigtigste fundament, og Rehabiliteringsafsnittet skal være et godt sted at være ansat og være under uddannelse. Den ledende oversygeplejerske indgår sammen med den ledende overlæge i den udvidede afdelingsledelse.

Vi håber på, at finde dig, der er et fagligt/tværfagligt og værdimæssigt fyrtårn inden for vores fagligområde og som baserer din ledelse på inddragelse, tillid, ordentlighed og professionalisme. Du forstår vigtigheden af samarbejde, kan sparre med dine medarbejdere og ved, at medbestemmelse og medansvar skaber et godt arbejdsmiljø med mening og glade medarbejdere, hvor alle oplever, at de er en del af noget større.

Vores sundhedsvæsen er presset, og løsningen handler ikke kun om økonomi, men også om et smidigt samarbejde mellem alle satellitterne/matriklerne, kommunerne og andre tætte samarbejdspartnere.

Vi søger en ledende oversygeplejerske, som vil prioritere kontinuitet og sammenhæng i et bredt tværfagligt arbejdsmiljø, hvor vi i tæt samarbejde med blandt andet læger, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter og ergoterapeuter, psykolog, socialrådgiver og afsnitsdiætist skaber de bedste forudsætninger for vores patienter.
Vi har lige nu et forløb/projekt kørende med hjælp fra 2 arbejdsmiljøkonsulenter ift. bla indretning, optimering af vores muligheder internt i vores fysiske rammer. Det forventes, at den nye ledende oversygeplejerske gør det arbejde færdigt sammen afsnittets TRIO, afsnittets ansatte og de to arbejdsmiljøkonsulenter.
Som ledende Oversygeplejerske er du med til at sikre implementering af relevante tiltag som optimerer effektive og sikre patientforløb. Du er dynamoen, når det kommer til at ændre hidtidig praksis og er primus motor i forhold til den faglige udvikling. Alt sammen med det mål, at sikre det gode patientforløb, optimal ressource udnyttelse og et godt arbejdsmiljø.
Som ledende Oversygeplejerske indgår du i specialeledelsen. Specialeledelsen udgøres af den ledende overlæge og den anden ledende Oversygeplejerske på det medicinske område i Hobro. Specialeledelsen forventes, at udgøre et team i samarbejdet omkring patienterne. Du refererer til Chefsygeplejersken/Cheflægen og den ledende sekretær. Det vil være den ledende overlæge, øvrige ledende oversygeplejerske og ledende lægesekretær, der udgør dit primære ledelsesnetværk. Du er sammen med specialeledelsen med til, at sikre udvikling af et godt fagligt miljø, og udgør sammen med chefsygeplejerske/cheflægen og den ledende sekretær et stærkt fagligt team på Hobro matriklen

Din erfaring og kompetencer:
  • Du er uddannet sygeplejerske og har interesse for- eller erfaring med ledelse.
  • Du kan samarbejde og skabe samarbejde, her forstået som din evne til at formulere fælles mål, der giver mening og motiverer alle.
  • Du kan arbejde systematisk og struktureret.
  • Er en synlig leder med en nærværende, lyttende, involverende og empatisk ledelsesstil, der fremmer et udviklingsorienteret og samarbejdende afsnit – også tværfagligt – samt et godt arbejdsmiljø.
  • At du som leder prioriterer åbenhed og højt bedriver et højt informationsniveau. Ser og bruger medarbejdernes kompetencer og ressourcer og prioriterer den sygeplejefaglige udvikling, kvalitetstiltag og uddannelse.
  • Arbejder målrettet med patientsikkerhed.
  • Sikrer optimal udnyttelse af personalemæssige og øvrige ressourcer i forhold til visionen om effektive og sammenhængende patientforløb – herunder også, at afsnittets drift hænger sammen med optimal drift af afsnittets øvrige ressourcer.
  • Går foran i arbejdet med patient- og pårørendeinddragelse.
  • Du baserer din ledelse på vores ITOP-værdier, som er Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme.
  • Du kan skabe overblik, tænke strategisk og kan arbejde med budget og økonomi.

Din opstart
Når du starter, matcher din leder dig med en mentor, som er en erfaren leder fra hospitalet. Din mentor vil følge dig det første års tid. I tilrettelægger selv indhold og antallet af samtaler, men rammen er allerede sat. Vi vil gerne give dig de bedste betingelser for at lykkes i din nye rolle som ledende oversygeplejerske.

Om Aalborg Universitetshospital
Som det største hospital i Region Nordjylland spiller Aalborg Universitetshospital en central rolle i det samarbejdende nordjyske sundhedsvæsen. Vores kerneopgave er at give den bedste, sikreste og mest effektive behandling med patienten som partner, og at være et universitetshospital hvor mennesket er i centrum.

Vores værdier er indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme. Værdierne skal være tydelige i mødet med patienten og de pårørende. Og de gælder i samarbejdet med kolleger og samarbejdspartnere. Gennem kommunikation og koordinering skaber vi sammenhæng for hver enkelt patient, og er i det hele taget sammen om at gøre hver dag god, uanset hvad vi laver.

Vi er patientens hospital og en stor arbejdsplads for mange medarbejdere, hvor det skal være godt at være for alle. Vi har en uhøjtidelig kultur og et godt arbejdsmiljø, hvor der også skal være plads til humor og medmenneskelighed. Du bliver en del af et dedikeret og omstillingsparat hospital, der gennem forskning, uddannelse og faglig udvikling tilbyder patienten den bedste behandling.

Hvis du vil vide mere:
Så kontakter du Nuværende Afsnitsledende sygeplejerske/ Kommende Chefsygeplejerske Tina Blicher Engstrøm: , eller på telefon 25275033

Formalia:
Der er ansøgningsfrist den 23.01.23. Der er opstart i jobbet den 1. feb./eller efter aftale.

Du får arbejdssted på Rehabiliteringsafsnittet på Matriklen Hobro Sygehus. Løn forhandles i henhold til gældende overenskomst for ledere på Sundhedskartellets overenskomst.

Vi afholder samtaler i uge 4

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hobro
  • Mandag den 23. januar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Hjørring

    Brænder du for at udvikle sygeplejen og være med til at sikre gode patientforløb? Vil du gå i front og være med til at bane vejen for dine kollegaer? Hvis du kan svare ja til ovenstående, er u..
    • Sygeplejerske
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Erfaren sygeplejerske til Akutmodtagelsen og Traumecentret i AalborgAkutmodtagelsen og Traumecentret på Aalborg universitetshospital er Nordjyllands største Akutmodtagelse. Vi er et spændende, dy..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Er du sygeplejerske helt ind til knoglen?Har du lyst til at arbejde på en arbejdsplads, hvor den daglige indsprøjtning består af lige dele medbestemmelse, høj faglighed, humor med fokus på læri..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Brænder du for akut sygepleje og skal en kommende ansættelse være i Akut modtageafsnit på AAUH, så er du den rigtige kandidat.Er du ambitiøs, energisk og brænder for sygeplejen til akutte patie..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1