Sygeplejerske i fast stilling til endokrinologisk ambulatorium i Medicinsk Afdeling, SUH Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Velkommen til endokrinologisk ambulatorium på Sjællands Universitetshospital, hvor vi tilbyder en stilling som diabetessygeplejerske med involvering i Steno-initiativerne.

Vi er et ambulatorium med højt fagligt niveau, hvor du får mulighed for at bruge dine kompetencer og tilegne dig endnu flere. Vores hverdag er præget af forskellige sygeplejeopgaver, hvor der løbende er mulighed for mono- og tværfaglig sparring.

”Ambulatoriet er et godt sted at arbejde, da jeg har mulighed for at følge mine patienter og se effekten af min sygepleje, og det er et spændende speciale. Det giver mig arbejdsglæde” Pia Villumsen.

Det endokrinologiske speciale omfatter ambulatorium med fokus på osteoporose, diabetologi og andre endokrinologiske lidelser, bariatrisk klinik samt et sengeafsnit.
Vi har regionsfunktion indenfor binyresygdomme, knogle-/kalksygdomme, bariatri samt diabetes.
Vi har et tæt samarbejde med sengeafsnit M3, som bl.a. har subspeciale i endokrinologi. Netop dette samarbejde udvides af, at endokrinologisk ambulatorium dækker 10 vagter om ugen i sengeafsnittet (fordelt mellem de ansatte sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter). Det gør, at patienterne får en bedre behandling og vi kender og udvikler kompetencer sammen.

Vi arbejder med sammenhæng mellem arbejdsliv og privatliv, da vi har fokus på arbejdstilrettelæggelse med vagtplaner op til 2-3 måneder frem.

Vi søger dig, da du har lyst til at tilrettelægge sygeplejen og behandlingen til patienten med diabetes gennem relationen med patienten, og funderet i en evidensbaseret sygepleje. Vores vision/mission for sygeplejen er funderet i Fundamentals of Care.

Vi kan tilbyde dig selvstændige sygeplejekonsultationer, hvor du får mulighed for at din sygepleje tager udgangspunkt i relationen med patienten og identificering af individuelle sygeplejeinterventioner.
Derudover kommer du til at deltage i arbejdet med initiativer med Steno Diabetes Center, som er ”sammedagsscreening”, ”udgående diabetes sygeplejerske” og ”Ambulant opstart af ny opdagede type 1 diabetes”.
I de tværfaglige konsultationer ved årskonsultationer og sammedagsscreening for patienter med diabetes, skal du være den sygeplejefaglige ekspert.
På vagterne i sengeafsnittet varetages personcentreret pleje til endokrinologiske og geriatriske patienter. Der er et udviklende miljø med målsamtaler, ansatte specialsygeplejersker indenfor udskrivelser og skills.

I ambulatoriet er vi sygeplejersker, bioanalytiker og social- og sundhedsassistenter med et bredt spænd i forhold til kompetencer og opgaver. Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende.

I december 2021 modtog Medicinsk Afdeling, SUH, Køge ”patienternes pris”.

  • Vi deltager i spændende projekter indenfor diabetes og osteoporose
  • Som en del af Steno Diabetes Center er vi i gang med 3 initiativer, hvor det sidste initiativ forventes fuldt implementeret i 2022-23 på SUH.
    Vi starter et nyt op i juli måned.
  • Vi varetager insulinpumpebehandling både i opstartsfasen hos voksne; og hos de unge, vi overtager fra børneambulatoriet
  • Vi har stor fokus på den patient-oplevede kvalitet, patient-involvering og arbejder med løbende forbedringstiltag

Sengeafsnit M3 er et medicinsk afsnit med plads til 30 patienter. Vi har speciale i geriatri (herunder palliation); den akut indlagte endokrinologiske patient, Covid-patienter samt den respiratorisk udfordrede patient med f.eks. KOL i exacerbation.
Vi sætter en stor ære i at være dygtige og professionelle indenfor den grundlæggende komplekse sygepleje samt at være tydelige i vores kommunikation med patienten og dennes pårørende.

Du vil i introduktionsperioden få mulighed for at genopfriske eller lære instrumentel sygepleje samt kompleks sygepleje både i ambulatoriet og på sengeafsnittet.

Selve stillingen
Stillingen er fastansættelse og er på 37 timer ugentligt. Daglige arbejdstid er overvejende kl. 8-16. Der indgår weekendvagt hver 4. weekend med ca. 4 vagter fordelt på DA/AV eller NV fredag-lørdag-søndag-mandag i sengeafsnit M3.
Vi har et fælles ansvar for yde god sygepleje til de indlagte patienter og du vil udvikle et bredt spektrum af dine sygeplejekompetencer.

Medicinsk Afdeling har mål for videreuddannelse, hvor vi i 2022 opnåede, at 51% af alle sygeplejersker med mere end 2 års anciennitet hos os havde mindst ét diplom modul.
I 2025 er målet, at 80% af sygeplejerskerne har videreuddannelse efter 2 års ansættelse.

Vi byder dig, dit engagement, din faglighed og lyst til at udvikle dig selv og sygeplejen til diabetes patienten velkommen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Køge
  • Mandag den 23. januar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Køge

    Da vi opnormerer på vores operationsgang, opnormerer vi også på vores sengeafsnit. ØNH sengeafsnit er beliggende på 8. sal i den nye R-fløj. Vi er et sengeafsnit med stor faglighed og stær..
    • Sygeplejerske
    • Køge
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Det sker sjældent – men nu har du muligheden for at blive en del af vores team. TEAM: Opvågning- og ambulant kirurgi Slagelse Vi søger en ny kollega, der har lyst til at indgå i alle de spæ..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hvalsø

    Sygeplejerske med interesse for børn og unge med autisme, søges til Himmelev behandlingstilbud. På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for, at arbejde samm..
    • Sygeplejerske
    • Hvalsø
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Brænder du for øjenfaget og har du erfaring indenfor dette speciale? så er det lige dig, vi søger. Vi mangler to erfarne sygeplejersker til vores fantastiske afdeling i Roskilde. Hvis du går og..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 7
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 7
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 9