Introduktionsstilling i intern medicin ved Hobro Medicinsk afdeling, Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hobro

Der opslås hermed to stillinger som 1-årig introduktionsreservelæge med stillingsnummer 8001-59-01-i-01 og stillingsnummer 8001-59-01-i-02 i intern medicin ved Medicinsk afdeling, Aalborg Universitetshospital, Hobro, til besættelse 1. september 2023 eller efter aftale.

Kan du lide de langsomme patientforløb? At have tid til at bruge hovedet og løse mysterier? Eller er er du til de mere akutte situationer, hvor de rette handlinger kan gøre forskellen på liv og død? Eller kunne du blot tænke dig at blive bedre til begge scenarier? Så skal du helt sikkert vælge en introduktionsstilling i intern medicin hos os. Her får du mulighed for at opleve en varieret hverdag, der strækker sig fra de mere akutte tilstande til langvarige kroniske forløb for både unge og ældre patienter. Vagtarbejdet byder på en utroligt bred pallette af akutte intern medicinske tilstande, hvorimod stuegang og ambulatoriearbejde giver mere tid til fordybelse. Vi har det hele, og du har altid kollegial opbakning.

Om afdelingen
Pr. 1.maj 2022 er Medicinsk Afdeling i Hobro og Farsø Medicinsk Dagafsnit Farsø samlet under samme lægefaglige ledelse. Optageområdet dækker Mariagerfjord, Rebild og Vesthimmerland kommuner, i alt ca. 110.000 borgere. Vores afdeling er en bred intern medicinsk afdeling med specialer inden for reumatologi, lungesygdomme, sukkersyge-, stofskifte- og hormonelle sygdomme, nyresygdomme, mave- og tarmsygdomme, akutte og aldersrelaterede sygdomme. Den samlede lægestab består af cheflæge, 9 overlæger, 2 afdelingslæger samt læger i hoveduddannelsesforløb (20 forløb i blokstillinger i almen medicin). Dertil 4 introduktionsstillinger i intern medicin. Derudover får afdelingen fra foråret 2024 KBU-læger i faste forløb og har pt. én KBU-læge i ad hoc-forløb.

Afdelingen består af:
  • Hobro Rehabiliteringsafsnit
    Her modtages til 20 senge visiterede patienter med behov for specialiseret genoptræning fra Aalborg Universitetshospitals øvrige afdelinger. Afsnittet har regionsfunktion for rehabilitering af patienter med Guillain Barré.
  • Hobro Medicinsk Afsnit for Akut og Multisygdom
    Afdelingen er fordelt på AMA med 19 sengepladser og M1 med 13 sengepladser. Her modtages akutte medicinske patienter efter henvisning fra egen læge/vagtlæge. De akutte patienter visiteres via AMK vagtcentral. Derudover modtages medicinske patienter fra specialafdelinger, primært AMA i Aalborg til videre medicinsk færdigbehandling. Der modtages ikke 112-patienter eller ustabile patienter.
  • Hobro Medicinsk Daghospital
    Her er dagligt fire subakutte tider, hvor akutte patienter via AMK kan omvisiteres til dagpatienter, så de kommer i Daghospitalet førstkommende hverdag. Her har vi mulighed for et accelereret udredningsforløb med f.eks. billeddiagnostisk udredning samme dag. Samtidig arbejdes der på at udvikle og styrke det tværsektorielle samarbejde gennem forskellige projekter med kommune og praksis.
  • Hobro Medicinsk ambulatorium
    Ambulatoriet har flere spor: Blodtryks-, lunge-, thyreoidea- og polyfarmaciambulatorium. Derudover et lungeudrednings- og kardiologisk ambulatorium med bl.a. ekkokardiografi, Holter-monitorering og R-test i samarbejde med Aalborg Universitetshospital.

  • Farsø Medicinsk Dagafsnit
    Medicinsk Dagafsnit udgøres af et hold på 3 overlæger og 10 sygeplejersker samt flere dage ugentligt speciallæger fra Aalborg, som supplerer de medicinske opgaver i afdelingen i ambulant regi – f.eks. rygambulatorium, diabetes og lungekontrol.
    I Diagnostisk Center Farsø udredes patienter med uspecifikke symptomer mistænkt for alvorlig sygdom. I Medicinsk Dagafsnit Farsø udredes patienter med mindre alvorlige symptombilleder og varetages DVT udredning. I disse funktioner dækkes hele Aalborg UHs optageområde inklusiv eget, således næsten 330.000 borgere. Desuden findes Gastromedicinsk Ambulatorium. I Medicinsk Dagafsnit og Diagnostisk Center Farsø kan der planlægges lokal udredning med CT, ultralyd, røntgen, knoglemarv, lumbalpunktur, gastro- og koloskopi samt kapselenteroskopi.
    I DVT-klinikken er der god erfaring med opgaveglidning til kompetente sygeplejersker, som udfører ultralydsscanninger, hvilket betyder, at lægearbejdet primært omfatter udredning og opfølgning af patienter med påvist DVT. Dette sker i samarbejde med Trombosecentret, Aalborg UH.


Vi tilbyder
Vores afdeling er særdeles velkendt for et godt kollegialt og fagligt miljø, hvor uddannelse prioriteres højt. Vi kan garantere, at du vil møde engagerede og hjælpsomme kolleger, og ikke mindst et godt tværfagligt samarbejde også med vores kollegaer på Aalborg Universitetshospital.
Vi kan tilbyde en meget bred intern medicinsk basisuddannelse med mulighed for fokuseret ophold ved specialafdelingerne, Aalborg Universitetshospital samt fokuseret tid på Medicinsk Dagafsnit i Farsø.
I introduktionsstillingen vil du beskæftige dig med alle facetter af et indlæggelsesforløb og mulighed for ambulante opfølgninger. Vi garanterer, at du under ansættelsen vil opnå en bred basisviden inden for hele det internmedicinske område, der kan styrke dig i din videre uddannelse.

Arbejdstilrettelæggelse
Lægerne i introduktionsstilling i intern medicin deltager i forvagtslaget samt deltager i afdelingens øvrige funktion med stuegang og ambulatorie. Arbejdstilrettelæggelsen tilgodeser uddannelsen af yngre læger med parallelambulatorier i mindre teams, mesterlæresituationer med stuegang sideløbende med speciallæge og gode konferencemuligheder.
Der kan under uddannelsesforløbet planlægges fokuserede ophold ved interesse herfor. Skulle du have ekstra interesse for ét af de medicinske specialer er der mulighed for individuelle hensyn, så du i dele af din ansættelse vil få mere fast tilknytning til ønskespecialet, herunder mulighed for at følge med i specialeambulatorier og få tilknyttet mentor.

Der er 2 vagtlag ved det medicinske område i Hobro med forvagt i 2-holds skift og døgndækkende tilstedeværende bagvagt. I weekend og på helligdage er der 2 reservelæger i dagvagt ud over døgndækkende bagvagt.

Vi garanterer en vagtplanlægning, der indeholder en god fordeling mellem vagt, stuegangs- og ambulatoriefunktioner, samt tager individuelle hensyn i videst muligt omfang. Vi vægter uddannelseshensyn i vagtplanlægningen og søger altid at skabe kontinuitet.

Stillingen
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig overlæge Christian Lottrup på telefon 2611 1781 eller mail .

Ansættelsessamtaler
Der forventes afholdt ansættelsessamtaler i uge 23/24.

Organisering
Medicinsk afdeling Hobro og Farsø Medicinsk Dagafsnit er en del af Aalborg Universitetshospital.

Løn og ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
For yderligere oplysninger henvises til sygehusets hjemmeside .
Region Nordjylland er ansættelsesmyndighed.
Du kan læse mere på Region Nordjyllands hjemmeside .

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hobro
  • Torsdag den 25. maj 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    På Aalborg Universitetshospitals skal der pr. 1 oktober 2024 besættes en stilling som afdelingslæge ved det neonatale team. Stillingen er en fast stilling.Vi er en spændende, alsidig og travl a..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hjørring

    Vi ønsker en afdelingslæge, der vil bidrage til udvikling af såvel patientforløb, arbejdsgange, medarbejdere som fagområdet i det hele taget – herunder ikke mindst med fokus på uddannelse af yngre .
    • Sygeplejerske
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    Østervrå hjemmepleje vokser og vi har brug for nye kollegaer med sundhedsfaglig baggrund. Er du uddannet SSH, SSA eller med anden sundhedsfaglig baggrund er du velkommen til at søge. Vi har bru..
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Thisted

    Vi er på afsnit MO3, Aalborg Universitetshospital, Thisted – Medicinsk og Ortopædkirurgisk Sengeafsnit.Afsnittet har i alt 16 senge, hvoraf 10 er dedikeret til intern medicin og 6 er dedikeret .
    • Sygeplejerske
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
3. juni 2024 1