Sygeplejersker til Observations Afsnit 42-3, Medicin 2, Holbæk Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Medicinsk Observations Afsnit ansætter flere sygeplejersker og vi vil gerne have dig med ombord.

Om os
Vi er et sengeafsnit bestående af 18 sengepladser, hvoraf 6 senge er allokeret til palliative patienter, mens de resterende 12 er internt medicinske patienter fortrinsvis med respiratoriske problematikker f. eks KOL i exacerbation og pneumoni. Stillingen giver derfor mulighed for at tilegne sig en bred viden omkring den internt medicinske patient, den akut respiratorisk dårlige patient og samtidig en mere specialiseret viden om basal palliation.

Netop den palliative patient er en patientgruppe, som vi som afsnit kontinuerligt ønsker at dygtiggøre os i. Vi sætter en ære i at yde den optimale pleje og omsorg for den døende patient og samtidig skabe en god relation med de pårørende, så oplevelsen for dem føles så tryg som muligt. Vi ønsker at være det afsnit, hvor patienter kan få en så tryg og smertefri afslutning på livet som muligt eller en god plan for den videre palliative behandling i hjemmet, på aflastning eller på Hospice.
Vi søger derfor sygeplejersker med erfaring eller interesse i palliation, som samtidig ønsker at dygtiggøre sig i de forskellige behandlinger af den internt medicinske patient, og som vil være med til at præge udviklingen her på Medicinsk Observations Afsnit.

På Medicinsk Observations Afsnit er der i alle vagtlag en koordinerende sygeplejerske. Som koordinere sygeplejerske har du bl.a. til opgave at sikre at patientfordelingen er korrekt, dvs. at der i størst mulige grad sker et match af personalets kompetencer med de behov patienterne har for pleje og behandling. For dig som nyansat betyder det at du som ny altid har en sparringspartner og ikke er alene om de mere komplekse sygeplejefaglige opgaver. På sigt, og efter grundig introduktion, vil du selv kunne bestride denne funktion.

På afsnittet har vi har en helhedsorienteret plejeform, hvilket betyder at du har ansvaret for både medicinadministration, plejen, håndtering af stuegangsmæssige opgaver og udskrivelse omkring et mindre antal tildelte patienter. Vi har i alle hverdage en farmakonom, som dispenserer morgen-, middags- og aftenmedicin til alle patienter, hvilket giver os bedre tid til patienterne og til at udføre en mere nærværende helhedspleje.

Du vil blive en del af et fagligt stærkt team. Vi er en personalegruppe bestående af en god blanding af både nyuddannede og erfarne sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Vi arbejder for det gode tværprofessionelle patientforløb med afsæt i sygepleje af høj faglig kvalitet og høj patientsikkerhed. Vi vægter samarbejde højt og står altid klar til hjælpe hinanden med praktiske opgaver og sparring.

Sammen med resten af de medicinske afdelinger på Holbæk sygehuse, arbejder vi systematisk med Fagligt Begrundet Arbejdsdeling, hvor vi er i gang med at implementere Synergimodellen. Det er en model, som de har god erfaring med på flere afdelinger i Region Hovedstaden. Modellen er et værktøj, der kan bruges til at give en faglig begrundelse for patienttildelingen med afsæt i patienternes kompleksitet og plejetyngde, så patienternes behov matcher personalets individuelle kompetencer. Synergien skal skabe bedre rammer for, at kravene ikke bliver større end du kan håndtere, så du ikke står med ansvaret for patienter, der kræver mere end du har kompetencer til. Samtidig kan modellen skabe fokus på en mere systematisk identifikation af, hvilke kompetencer der er behov for at blive understøttet, fx gennem undervisning, sparring og efteruddannelse.

Vi tilbyder dig:

  • Onboardingprogram med introduktion, undervisning og bedside sparring
  • 4 uger udenfor normeringen
  • Kontinuerlig kompetenceudvikling med ugentlige faglige fora på afsnittet
  • Erfarne og kompetente kollegaer der ivrigt lærer fra sig
  • Godt tværprofessionelt samarbejde med vores tætte samarbejdspartnere, herunder lægerne, sekretærerne, terapeuterne, farmakonomerne, socialsygeplejerskerne samt øvrige kollegaer i huset.
  • En nærværende ledelse, hvor døren altid står åben og du er i fokus

Vi forventer at du:

  • Brænder for den gode sygepleje i samspil med patient og pårørende
  • Er ansvarsbevidst, faglig nysgerrig og formår at yde sygepleje på et højt fagligt niveau
  • Bevidst samarbejder tværprofessionelt
  • Der på sigt kan skabe og bevare overblikket i et afsnit med højt patient flow
  • Har holdånd og lyst til at være en del af vores stærke team
  • Bidrager positivt til det gode arbejds- og læringsmiljø
  • Er sygeplejerske med dansk autorisation

Vi arbejder i skiftende vagter med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend. Stillingen er fuldtid i henhold til Regionens retningslinje, men vi er selvfølgelig imødekommende for, hvis du ønsker deltid.

Stillingen er i blandende vagter, men kan tilrettelægges alt efter om ønsker et flertal dagvagter eller er du mest til aften- eller nattevagter.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler og du kan starte når det passer bedst for dig. Vi glæder os meget til at høre fra dig. Husk at deadline for din ansøgning er søndag d. 18. marts.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Aslaug Jørgensen [email protected]

Du kan også ringe til os på 5948 4653.

Løn og ansættelsesforhold:

Sker efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Holbæk
  • Mandag den 18. marts 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vi opnormerer og søger sygeplejersker med erfaring ift. integreret dobbeltdiagnose behandling til F-ACT team, Distriktspsykiatrien Slagelse og Ringsted. Skal du med på vores hold i en weekend- .
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Vi opruster med en dygtige sygeplejerske. Ved afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i [xxxxx], Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik, Roskilde er der en stilling som sygeplejerske led..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Holbæk

    Udviklende sygeplejerskestilling til Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik i Holbæk Velkommen til klinikken i Holbæk, hvor vi er ildsjæle med en stærk faglighed og med et uvurderligt tæt, kollegi..
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Holbæk

    Vi er en gruppe af dedikerede og kompetente sygeplejersker som søger en kollega. Er det dig, modtager vi med glæde din ansøgning. Vores kollega har valgt at tiden er inde til at gå på efte..
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
8. juni 2024 15
7. juni 2024 13
6. juni 2024 15
5. juni 2024 14
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 7
30. maj 2024 7
29. maj 2024 7
28. maj 2024 8
27. maj 2024 7
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 8
22. maj 2024 7
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5