Sygeplejerske til akutafsnittet i Hjerteafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Spørger du vores sygeplejersker om, hvad der kendetegner Hjerteafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, går tre ting igen: Sammenhold, stærk faglighed og personligt udviklingspotentiale. Nu har vi brug for flere hænder. Om du har erfaring eller ej, får du altid en god introduktion, og vi glæder os til at få dig med på holdet!

Vi søger

En uddannet sygeplejerske til vores akutte sengeafsnit på Bispebjerg Hospital til en fast stilling på 37 timer om ugen.

Som sygeplejerske hos os, har du en unik mulighed for at stifte bekendtskab med både de meget akutte såvel som de kroniske forløb, hvor du følger patienten med det akutte forløb i vores modtagelse, til opfølgning i dagsafsnittet og som kroniker på sengeafsnittet.

Du får det første år lov til at vokse med opgaven

Har du arbejdet i kardiologien før? Så kender du til vores patientgruppe og ved, hvad vi laver. Er du ny på området, kan du se frem til en grundig oplæring, hvor din individuelle læring og udvikling er i spil, samtidig med, at du får verdens bedste kollegaer!

Når du starter hos os, starter du i et 1-årigt introduktionsforløb for alle nyansatte. Her holder vi fokus på din individuelle læring, udvikling og trivsel i afdelingen. Du vil få en mentor tilknyttet, som du arbejder sammen med i starten, så du ikke kommer til at stå alene med opgaver, du ikke kan løse. Vi kan hilse og sige fra en af vores nyuddannede sygeplejersker, at vores afdeling er et godt sted at starte:

”Det er virkelig rart at være ny i Hjerteafdelingen. Der er tid til at blive oplært, så man bliver dygtig til sygeplejen i kardiologien”.

I løbet af dit introduktionsforløb, kommer du på den kardiologiske efteruddannelse for sygeplejersker, hvor du opbygger kompetencer inden for EKG-lære, og du begynder at snuse til de mere komplekse kardiologiske patientforløb.

Din succes på jobbet den første tid handler mest om at være nysgerrig, at have gå-på-mod, at du bliver glad for at være med i teamet, og selvfølgelig - at du gør dit allerbedste for at opfylde vores patienters behov.

Hvem er vi?

Hjerteafdelingen på Bispebjerg Hospital er en stor afdeling. Vores patienter kommer med alle kardiologiske diagnoser til udredning og behandling.

Sengeafsnittene er blot en del af den samlede hjerteafdeling. Ud over sengeafsnittene har vi en ’hjerteklynge’ i hospitalets akutmodtagelsen, vi har et stort ambulatorium og et laboratorium, hvor vi bl.a. opererer patienter, der skal have pacemaker. Vi har sygeplejerskekollegaer i alle vores afsnit, og en masse dygtige læger og lægesekretærer, så vi er en stor afdeling.

Vi er en god blanding af mænd og kvinder, og vi har det bedste sammenhold! Vi prioriterer at yde den bedste sygepleje til vores patienter, og så er vi en del af en afdeling med masser af muligheder.

Vi er glade for vores ledere, og vi har en god dialog, både om faglige spørgsmål og om trivslen i afdelingen.

Tjek os på Instagram: hjerteafdelingenbfh, hvor du kan se meget mere om, hvem vi er, og hvad vi laver.

Du kan også læse mere om Hjerteafdelingen på vores hjemmeside: https://www.bispebjerghospital.dk/afdelinger-og-klinikker/hjerteafdeling/hjerteafdelingen-som-arbejdsplads/Sider/Om%20Hjerteafdelingen.aspx

Nysgerrig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at høre mere: Ring, eller send en sms, til oversygeplejerske Jane Sax Røgind på tlf.: 40 26 24 31, som er klar til at fortælle dig mere om, hvad det indebærer at være sygeplejerske hos os.

Læs vores 'Vision og referenceramme for sygeplejen': https://www.bispebjerghospital.dk/afdelinger-og-klinikker/hjerteafdeling/job_og_uddannelse/Documents/A4_Publ_Vis.%20og%20ref_%20FINAL%20TRYK.pdf

Se vores to korte film: generelt om Hjerteafdelingen, og specifikt om sygeplejen i Hjerteafdelingen: https://www.bispebjerghospital.dk/afdelinger-og-klinikker/hjerteafdeling/hjerteafdelingen-som-arbejdsplads/Sider/Om%20Hjerteafdelingen.aspx.

Det praktiske

Vi har et par ledige stillinger, så har du en ven eller veninde, du gerne vil arbejde sammen med, så sig til. Eller send os en ansøgning, hvor I gør opmærksom på, at I gerne vil arbejde sammen. Alle er velkomne til jobsamtaler. Vi kigger løbende på ansøgninger, og indkalder til samtale.

Vores stillinger er på 37 timer, og med ansættelsesstart hurtigst muligt, så snart det passer dig. Du skal regne med dag-, aften- og nattevagter, og der er weekendvagt hver 3. weekend.

Lønnen følger selvfølgelig overenskomsten.

#hjerteafdelingenbfh #kommedpåholdet #stærksygepleje #nårhjertetbankerforsygepleje #afdelingY #hjerteafdelingen #bispebjergogfrederiksberghospital #kardiologi

Søg stillingen via link senest mandag den 23. januar 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København NV
  • Mandag den 23. januar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
13. maj 2024 14
12. maj 2024 17
11. maj 2024 17
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 14
7. maj 2024 12
6. maj 2024 11
5. maj 2024 12
4. maj 2024 12
3. maj 2024 12
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 9
29. april 2024 9
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 10
16. april 2024 9
15. april 2024 10
14. april 2024 9
13. april 2024 9